Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Två Klippare i Varberg AB

Två Klippare i Varberg AB

4.9

9 omdömen om Två Klippare i Varberg AB

Kurt Lennart N
Skrev om Två Klippare i Varberg AB

Absolut Varbergs bästa frisör. Går hos Pernilla och är alltid helnöjd. Kan absolut rekommendera denna fantastiska frisör. Dessutom är hon så jäkla trevlig och dessutom snygg. Kan inte bli bättre.

Studio Luminous
4.8/5 i betyg av 83 omdömen 4.8 av 83 omdömen
BadgeTwoYears

Den bästa och finaste behandling med lyxkänsla utav en härlig hårbottensmassage, klipp och styling helt underbart, jag är supernöjd Tack Mia du ör bäst ❤️

Seija Marita L Seija Marita L
Läs mer omdömen
Viggo K

oooooooooooooooooooooooooooooo

Maria M
Skrev om Två Klippare i Varberg AB

Jag klippte mig och blekte slingor. Dom är jämt trevlig det är som man är kompisar med dom. Mycket trevligt att klippa sig där mysig stämning.

FAB Varberg
4.9/5 i betyg av 224 omdömen 4.9 av 224 omdömen
BadgeThreeYears

Jag och sonen klippte oss samtidigt hos Annie. Och wow! 🤩 Hon var kunnig, gav ett intryck av lugn och super bra service. Hon såg direkt på mitt hår att vi skulle klippa utefter lockarna och sedan visade hon mig väldigt noga hur jag skulle fortsätta hemma för att få fram bästa resultat. Detta var verkligen helt över förväntan och jag kommer aldrig gå till någon annan frisör/salong. .

Jeanette J
Skrev om Två Klippare i Varberg AB

Frisör, klippning och färgning. Fantastiska enkla och duktiga frisörer. Lätt att få bokad tid samma v eller samma dag. Bra produkter de använder men inget som de tvingar kunder att köpa,

Peter B
Skrev om Två Klippare i Varberg AB

Klippning av den synnerligen förträffliga och förtjusande Pernilla Bengtsson. Som alltid blev resultatet perfekt och jag kommer garanterat tillbaka igen när kalufsen åter är yvig.

Landelius by Rebecka
4.8/5 i betyg av 331 omdömen 4.8 av 331 omdömen
BadgeTwoYears

Förstagångskund här och då gick vi igenom. mitt hår osv Skön och rejäl huvudbottenmassage i samband med hårtvätt. Fick inte bara önskat glas vatten utan en liten trevlig bricka med en skål olika godis. Jag fick en bra klippning men efter ett par dagar så hade jag lite hår som jag inte var tillfreds med (alltså inget fel från frisören utan det var min trivsel med nya håret) och ringde upp igen. Inga problem att få hjälp att fixa det så jag är Nöjd. Tack Stephanie.

Lise-Lott S Lise-Lott S
Läs mer omdömen
Åsa C
Skrev om Två Klippare i Varberg AB

Klippning och slingning. Härlig personal. Skön stämning. :)

Karin S
Skrev om Två Klippare i Varberg AB

Favoritfrisörerna! Alltid fantastiskt trevligt bemötande och jag är alltid nöjd när jag varit där!

Ulrika B
Skrev om Två Klippare i Varberg AB

Alltid hög servicegrad och mycket kompetenta och trevliga frisörer. Rekommenderas

Camilla J
Skrev om Två Klippare i Varberg AB

Bästa servicen, pratsamma å glada. Ett bra ställe💜