Toppenbra och proffesionellt bemötande. Mycket nöjd.
Falkenbergs Begravningsbyrå
Välkommen till Falkenbergs Begravningsbyrå! På Sandgatan 16 i Falkenberg hittar du Falkenbergs Begravningsbyrå. När en anhörig går bort så är det många tankar som snurrar och man känner sorg för den bortgångna. Då kan det vara bra att får hjälp med sådant som en begravning. Tjänster: Planera begravning, blommor, kistor, urnor,...
237 omdömen om Falkenbergs Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2021
Fantastiskt bemötande och branschkunniga.
Vi är mycket nöjda.Det blev ett fint avslut.Vi fick bra hjälp av Magnus.Lungt o skönt när man satt ner o pratade och man fick bra råd.Han ringde och kollade av ,så allt var ok inför begravningen vilket var bra.Lätt att få kontakt med dom om man undrade något.
Fantastiskt bra bemötande av personen som hade ansvaret
Upplevelsen var helt fantastisk. Hade nog inte förväntat oss denna familjära känsla. Många har ringt mig om hur fint allt var under hela ceremonin. Man blir varm i hjärtat av alla som berömde. Ett fint minne för livet för vår familj, trots allt sorgligt. Sänder därför alla goda tankar till begravningsbyrån, som gjorde detta möjligt för mig och mina barn.
Vi är så tacksamma för hur vi bemöttes. Med ödmjukhet och en lyhördhet för hur våran älskade mamma önskade ha sin begravning. Vi rekommenderar Falkenbergs Begravningsbyrå och kommer att anlita dom igen vid tillfälle. Mvh Nina
Ett trevligt och professionellt bemötande.
Bra och trevligt bemötande! Hjälpte till med allt det praktiska.
Vi är så nöjda med allt, proffsigt och trevligt bemötande.
Det hadde behövs styras upp bättre efter avslutad begravning i Kyrkan .Det var för rörigt.
Magnus, Ann-Helen och Jakob tog hand om oss på ett föredömligt sätt. Med stor professionalism och medkänsla hjälpte de oss genom den svåra processen att planera en nära anhörigs begravning. Vi är djupt tacksamma för deras engagemang och omtanke.
Redan från första samtalet gav Magnus ett stabilt och proffsigt intryck och det höll i sig hela vägen. Det blev en väldigt fin begravning där Magnus utifrån våra önskemål och tankar skapade en väldigt personlig ceremoni.
Mycket trevliga och professionella. Begravningen av min fru var väldigt vacker.
Kändes omhändertagande och det var en god hjälpande hand i våra svåra stund. Proffsigt bemötande .
Trevlig personal. Bra bemötande. Supernöjda.
Mycket tillmötesgående och serviceinriktade! Tydlig, snabb och professionell hjälp, tack!
God service och hjälp i en stund av sorg. Är så nöjd med begravningen och kapellet vi blev tipsade om. Dock ganska utlämnad i kostnader och om alternativ finns.
Vi blev väldigt väl bemötta och begravningen blev personlig och vacker. All kontakt var professionell, personlig och lättsam. Vi är så nöjda.
Fantastiskt bemötande!!!! Proffsigt och vi kände oss trygga hela vägen❤️
Mycket bra bemötande och omhändertagande
Mycket vänligt och hjälpsamt bemötande. Allt var i lugn och ro. De hämtade på boendet, ordnade visning, beställde blommor.
Blev vänligt bemöt. Av proffsig personal. Mvh Göran Hillar
Proffsigt och jättefint bemötande från första sekund. Hjälp och stöd med precis allt som man ställts inför när livet plötsligt ändras.
Falkenbergs Begravningsbyrå var väldigt proffsiga. Vi fick hjälp med allt vad vi behövde och det blev en väldigt fin begravning.
Tack Jakob Bennheden för god hjälp och trevligt bemötande.
Mycket trevliga och tillgängliga, från dödsfall till begravning. Har bara gott att säga om all personal.
Upplevde att begravningsbyrån sammanfattade min avlidne makes Liv och levene som han alltid varit. Han har alltid varit en natur och jordbruksmäniska och det visste Ann Helen. Minnesstunden blev ett fint minne för oss alla som satt i den fullsatta Abilds kyrka. Minnesboken är helt fantastisk
Vänligt och trevligt bemötande. Vi fick den hjälp vi behövde. Allt fungerade väl.
Mycket förstående och omhändertagande. Visade ett genuint intresse får vår familj och vår situation. Otroligt nöjda...
Proffesionellt, förtroendeingivande, och med respekt.
Bemötandet var varmt och omtänksamt, fint ordnat i kapellet så att hela upplevelsen blev fin.
Fint bemötande från början och till slutet. Hög tillgänglighet och hög grad av service. Mina varmaste rekommendationer
Vi blev väldigt väl bemötta av begravningsentreprenören Jacob Bennheden. Väldigt inkännande och empatisk. Han hjälpte oss att få den fina begravning av Gun Imdal som vi önskat och som blev över förväntan. Yvonne Wijk
Vi är väldigt nöjda med såväl bemötande och service som själva begravningsakten.
Vi upplevde ett mycket bra bemötande och genomförande under hela vår kontakt med Falkenbergs Begravningsbyrå och kan varmt rekommendera deras verksamhet.
Fantastisk proffsigt bemötande och hjälp av personal.
Mycket tillmötesgående.Allt fungerade bra.
Hos Falkenbergs Begravningsbyrå får man ett varmt och proffsigt bemötande. Väldigt lyhörda och ser till så att allt blir på bästa sätt.
Det bemötande vi möttes av var familjärt och varmt. Empatiskt och respektfullt i varje steg. Fin öppenhet för önskemål och vördnadsfulla människor. Det som var fint att känna var att det fanns tid, tid att tänka och tid att välja. Tacksam
Vi har allt igenom fått ett otroligt inkännande, flexibelt och varmt bemötande från Falkenbergs Begravningsbyrå i samband med vår mammas bortgång. Stort tack till Adam och Aleksandre!
Ett väldigt värdigt,professionellt och varmt bemötande i en av de svåraste stunderna i livet. Vi har fått så otroligt mycket hjälp och råd inför alla dem svåra beslut vi stod inför och dem gjorde vår älskade lilla Mammsen’s begravning till ett ljust och fint minne. Rekommenderar dem verkligen!
Mycket bra skött + bemötande från Magnus hela vägen från första kontakt till allt var klart.
Mycket bra bemötande. Professionell och omtänksam personal med lång erfarenhet.
Hjälpsam personal som ta hand om folk som behöver deras hjälp. Mitt ärendet var lite speciellt men de hanterade den på bästa sätt! Jag är jätte tacksam för att de finns.
Trevliga och hjälpsamma i sorgen efter en anhörigs bortgång
Vi har begravt vår mamma När hon gick bort ringde jag till Falkenbergs Begravningsbyrå och fick direkt fin kontakt Dom kom och hämtade henne och bara några dagar senare hade vi ett möte på deras kontor Där kunde vi i lugn och ro prata igenom allt som måste göras i samband med att en närstående dör. Vi fick hjälp att planera och ordna med begravningen, dödsannons, tackannons, kontakt med banken för bouppteckningen och kontakt med ett företag som jobbar med att ta hand om dödsbo. Alla frågor vi hade fick vi fin hjälp med....
Vänligt och bra bemötande, blev två fina begravningar av min bror och min man.
Vänlig, förstående och kunnig personal som vi kunnat litar på!
Trevligt och proffsigt bemötande. Lätta att prata med och hjälpsamma.
Ett mycket bra och trevligt bemötande,mycket trevlig personal och lätt att ha att göra med. Vi fick våran begravning precis som vi ville ha det. Kan varmt rekommendera Falkenbergs begravningsbyrå