Begravningsbyrå i Halland

Kungsbacka  (1 st)
Laholm  (1 st)
  • Kungsbacka Begravningsbyrå AB

1,192 omdömen
    Vi på Kungsbacka Begravningsbyrå tar hand om din begravning!
    Ulrika E
    Ulrika E: * Här fick vi ett bemötande som var av bästa klass, professionellt, tryggt och omhändertagande. * Alla förväntningar infriades plus lite till som vi verkligen inte hade räknat med, så otroligt nöjda med allt. * Från början till slut otroligt fint, tryggt och bra. Riktigt professionellt arbete och varmt omhändertagade av all inblandad personal från början till slutet. Kan med varm hand rekommendera Kungsbacka begravningsbyrå då de skött precis allt för oss på allra bästa sätt och lite till - stor guldstjärna till alla inblandade.
  • Benskiöld & Co

422 omdömen
    Josefin R
    Josefin R: Ett otroligt bemötande. Genuin byrå som vill göra sina kunder nöjda. Vi är tacksamma för hjälpen som vi fått. Kan starkt rekommendera 🌸
  • Falkenbergs Begravningsbyrå

274 omdömen
    Välkommen till Falkenbergs Begravningsbyrå våra professionella medarbetare hjälper dig i sorgens stund.
    göran e
    göran e: Ett lugnt, kunnigt och fint bemötande i en tung situation. Fick vår önskade hjälp samt olika förslag. Jacob gjorde ett fint arbete för oss så att vi har känt att det blev ett väldigt ljust avslut i kyrkan som passade vår familj Alltid varit mycket tillmötesgående o hjälpsamma vid alla telefonkontakter Ett vackert minnesalbum med fina o tydliga bilder
  • JF Svenssons Begravningsbyrå

294 omdömen
    Planera din begravning i lugn och ro med oss på JF Svenssons Begravningsbyrå.
    Bengt S
    Bengt S: Mycket bra. De skötte min brors begravning och den blev ljus och ett fint minne. Byrån rekommenderas varmt Bengt Svensson
  • Ulrika S
    Ulrika S: Fint och bra bemötande. Tog hand om allt och hade mycket förslag och rekommendationer vilket var värdefullt under en svår tid.
  • Jan Henrik O
    Jan Henrik O: Väldigt bra bemötande och hantering av mammas begravning. Vi kan verkligen rekommendera Christians Begravningsbyrå!