Pernilla är super proffsig och varm i sitt bemötande. Yogan är så avslappnande och läkande. Rekommenderar varmt både yoga och behandling hos Pernilla!

Fasciaverkstan AB
11 omdömen om Fasciaverkstan AB
Pernilla är galet bra på det hon gör. Hittar det onda i ett nafs och efteråt känner man sig som en ny människa. Rekommenderas starkt.
Det är verkligen att rekommendera både yoga och behandling
Pernillas yoga är skön och avslappnande och en höjdpunkt under veckan!
Tack så mycket för ditt fina omdöme. Med värme, Pernilla
Alltid lika härligt att komma till Pernilla på sensing joga. 🌞👏💐
Tack för ditt fina omdöme/kram Pernilla
Jag tackar Pernilla för ALLT hon gjort för mej genom alla år!!Så kunnig!!Tacksam:)
Tack så mycket. Det värmer/Kram Pernilla
Kan verkligen rekommendera Pernilla på Fasciaverkstan, hon är fenomenal på att ”fixa” värk och stelheter 🌟 Och sensingyogan är ljuvlig!
Tack fina du för de fina orden! kram Pernilla
Duktig och trevlig är Pernilla
Tack så mycket för ditt omdöme! Vänligen Pernilla
Pernilla är kunnig och inspirerande, vilket gör yogapasset till en av veckans höjdpunkter.
Tack snälla för ditt fina omdöme. Det värmer. Kram Pernilla
Pernilla har ”räddat” mig många gånger genom åren ! Hon har hjälpt mig med värk , smärta , kostrådgivning mm. Hon har lärt mig nya saker som jag kommer bära med mig för resten av livet ! Jag är henne evigt tacksam ! 🙏
Tack för ditt fina omdöme. Det värmer/kram Pernilla
Jag hittade Pernilla i grevens tid, och har tagit sjumilakliv på min resa mot ett lugnare inre och en smärtfri kropp tack vare det. Jag är påväg mot någonting bra, och stöttningen och sammanhanget som jag behöver för att fortsätta framåt hittar jag hos henne på Fasciaverkstan.
Tack fina du för ditt omdöme! Kram Pernilla