Lena S:
Har bara gott att skriva om Sören. Han är först och främst en väldigt duktig osteopat, har hjälpt mig under många år med div olika åkommor, allt ifrån rygg och nackbesvär till knä o axelleder. Men han är inte bara duktig utan har också ett trevligt sätt att bemöta människor på.
Kan verkligen rekommendera!
Lisa Åsa Jenny Ö:
Jag är otroligt glad att jag gick Expand utbildningen hos Madeleine. Då hon är som gjord för att vägleda på ett ödmjukt, pedagogiskt och genuint sätt. Hon känns trygg och hållande och så skarp på att veta precis vad som behövs. Så fina redskap att arbeta vidare med för att hjälpa människor att läka känslomässigt, kroppsligt och mentalt. Jag kände mig befriad och närmare mig själv efter utbildningen. /Lisa
Annkie L:
Marie´s Må Väl är en helt fantastisk upplevelse. Man upplever värme glädje vänskap healing avslappning när man kommer dit på massage. Man är lycklig när man går därifrån.
Lisa E:
Trevlig personal som fixar allt från naglar till massage. Här brukar jag fixa mina naglar till bra pris, och jag kan lova, dom håller verkligen. Jag rekommenderar detta ställe till dig som vill bli ompysslad en stund.
Ulrika R:
Anlitade Margo som översättare och skribent under flera års tid, och jag kan inte nog uttrycka hur nöjd jag är. Allting håller hög kvalitet, hon missar aldrig en deadline och är alltid lika tillmötesgående och trevlig. Rekommenderas varmt!
Jelena M:
Har varit på många span och denna är utan tvekan sämst!
Köpte paket där trerätters ingår, förrätter var helt oätbar, liknande något man ger katten.
Varmrätten var smaklös om men ser bort från bränt kött. Vad om vin till maten, sen glömdes bort.
Efterrätten, halvfabrikat som slåtts ihop på en tallrik.
Betalade cirka 4500kr och fick inga tofflor till spa, dessa fick vi köpa till samt parkeringen. Parkeringen hade plats brist.
Spat var helt okej, men man förväntar sig väldigt mycket mer för de priset. Fanns tre pooler varav en var inte ens uppvärmd.
Personalen var obemötlig och onåbar.
Rummen är väldigt lyhörda, man hör vad grannrummen pratat om. Och det finns dessutom ingen kyl i rummet.
Slutsats, Bortkastade pengar.
per e:
VARNING FÖR HOTELL CONTINENTAL
Jag har inget gott att säga om detta hotell. Jag fick en känsla av att dom har satt i system att boka in dig i ett standard rum när du egentligen har bokat ett Delux rum. Detta genom att ha extremt missvisande bilder på hemsidan hur rummen ser ut så att man ska tro att man bor i ett deluxe rum. Jag bokade ett deluxe rum, åker 50 mil för att spendera en WE med min flickvän. Anländer och får kortet till rummet men någonting känns fel. Jag går då ner för att fråga vad för rum jag bor i. Killen i receptionen svarar nervöst att vi bor i ett standard rum. Jag förklarar storyn för han och han lovar då att han ska lösa det. Summan av kardemumman ingenting blev löst. Blev erbjuden gratis spa för 190kr men när ska jag använda det när solen lyser och man
VARNING FÖR HOTELL CONTINENTAL
vill ligga på stranden. Sedan erbjuder dom ett presentkort på 6000kr för 3 nya nätter. Men som jag förklarade i ren ilska ”det är väl klart att jag inte vill komma tillbaka hit igen. Säger att jag vill ha tillbaka mina pengar för rummet då jag inte fått vad jag beställt. Då har dom mage att säga med en extremt otrevlig röst att det dom kan ge är mellan skillnaden på rummen som då skulle vara enligt dom 600kr totalt :S Gick in och kolla de i deras bokningssystem och även detta var ju så klart en lögn.
Så varning för detta hotell.
Dom gör allt för att blåsa sina kunder på pengar. Det finns klart bättre hotell att välja i halmstad.