Oscar Parment är mäklare på Fastighetsbyrån Årsta
.Oscar Parment har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Oscar Parment har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.8. Oscar Parment har haft 41 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 37 Läs vad Oscar Parment
2021-01-13Verifierad kund
Väldigt trevligt och mycket kompetent! Försäljningen av min bostad gick smidigt och snabbt. Lätt att få kontakt med och även mycket behjälplig med tips vid köp av ny bostad.
2020-12-23Verifierad kund
Jag har köpt en liten tvåa i Årsta. Samarbetet med Oscar har gått smidigt. Han är engagerad och kunnig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån ÅrstaStort tack Sunniva! Varmt välkommen till Årsta, jag är helt säker på att du kommer trivas bra i din nya lägenhet!
2020-11-30Spontant omdöme
Är så tacksam för Oscars engagemang i mitt lägenhetssökande! Han är nog den mest tillmötesgående mäklare jag stött på. Lugn, trevlig och duktig. Rekommenderas starkt.
skrev om Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta -
2020-11-21Verifierad kund
Oscar hjälpte oss genom försäljningen på ett bra sätt med ett bra bemötande. Han gav ett bra intryck till de som var intresserade av vår lägenhet och slutpriset var över vår förväntan så vi är nöjda och kan varmt rekommendera Oscar.
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån ÅrstaStort tack Andreas! Härligt att ni är nöjda med allting. Hoppas ni kommer trivas på ert nya ställe!
2020-11-11Verifierad kund
Mycket kompetent och engagerad mäklare
2020-11-08Verifierad kund
Lgh, Årsta
Väldigt bra bemötande
Mäklaren levde upp till mina förväntningarsålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta -
2020-10-29Verifierad kund
Sålt en bostadsrätt i Årsta.
Engagerad och kunnig mäklare.
Lätt att samarbeta med.
Trevlig och lätt att nå gällande olika spörsmål.
Rekommenderar Varmt Oscar Parmentsålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta -
2020-10-26Verifierad kund
Sålde lägenhet i Årsta. Oscar tog sig tid att svara på alla frågor, mycket lättillgänglig under hela processen. Trygg och ärlig mäklare som gör allt.
2020-09-26Verifierad kund
Väldigt trevlig mäklare, ansträngde sig verkligen för att jag skulle få ett bra pris på min lägenhet. Flexibel och lättillgänglig!
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån ÅrstaTack så mycket för ett bra samarbete Annica. Kul att du blir kvar i Årsta. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något!
2020-09-11Verifierad kund
Mycket duktig, trevligt, professionell