Har både köpt och sålt med samma mäklare och det har varit en trygg och smidig process från början till slut. Mäklaren har varit tillgänglig, engagerad och visat hög kompetens genom hela affären. Kan varmt rekommendera!
Oscar Parment
Oscar Parment är mäklare på Fastighetsbyrån Årsta
.Oscar Parment har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Oscar Parment har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 240 omdömen med ett betyg på 4.8. Oscar Parment har haft 56 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-07 - 2025-06
240 omdömen om Oscar Parment
Mycket trevlig, rekommenderas starkt!
Rätt så sloppy med information och redovisningar etc.
Jag upplever Oscar som kompetent och trygg. Han var professionell och det blev en smidig affär. Han inger förtroende, rekommenderar!
Oscar var en jättetrevlig och tillmötesgående mäklare!
Drivande och pålitlig! Gjorde sitt yttersta för att kommunicera mellan oss som köpare med säljaren. Vi är super nöjda med Oscar som mäklare!
Oscar är snabb på att svara, enkel att ha att göra med kunnig och fick ut ett bra pris på min bostad. Rekommenderar!
Väldigt nöjd med Oscar, tillgänglig och hjälpsam.
Rak och smidig kommunikation, kändes tryggt att ha Oscar med sig genom försäljningsprocessen. Mina varmaste rekommendationer att anlita Oscar!
Oscar var mycket professionell och tillmötesgående under hela försäljningsprocessen. Han levde upp till mina förväntningar genom att vara tydlig, kommunikativ och alltid hålla mig uppdaterad. Jag är mycket nöjd med hans insats vid försäljningen av min bostad och kan definitivt rekommendera honom.