Hanna Bengtsson är en enastående fastighetsmäklare. Hon är inte bara kompetent och alltid välinformerad, utan hon behandlar också sina kunder med respekt och som jämlikar. Från min första förfrågan om ytterligare detaljer om huset till undertecknandet av köpeavtalet kände jag mig alltid värderad och stöttad av henne - vilket var särskilt fördelaktigt för mig eftersom jag inte är svensk. Oavsett om kommunikationen sker på svenska eller engelska är Hanna Bengtsson alltid engagerad i att svara snabbt och noggrant på alla frågor...
Hanna Bengtsson
Hanna Bengtsson är mäklare på Fastighetsbyrån Arvika
.Hanna Bengtsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Hanna Bengtsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 97 omdömen med ett betyg på 4.7. Hanna Bengtsson har haft 36 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
97 omdömen om Hanna Bengtsson
Excellent service. Professional and reliable. One of the best 👍
Hon är så bra kommunikativ, informativ och bränner för sitt jobb !
Imöteskommande och hjälpsam bra sammarbete vidsnabb affär
Hanna var mycket trevlig och lättanträffbar! Visade engagemang och höll bra kontakt för uppdatering och info per tel och sms!
Jag tycker att Hanna skötte affären oerhört smidigt jag blev trygg hon svarade snabbt på frågor och gick igenom kontraktet på ett mycket proffsigt sätt.
Bara träffat Hanna vid kontraktsskrivning så svårt att svara. Som person mycket trevlig och kunnig.
Gällande försäljningen av vårt eget hus i samband med detta köp: Jomen mycket bra, Proffsig och påläst. Hanna = saklig, kunnig trevlig.
Hjälpsam, lättilgänglig och trevligt bemötande.
Fick bra hjälp med att sälja min lägenhet och fick till en affär snabbt.