Fastighetsbyrån Arvika

Fastighetsbyrån Arvika

• BadgeSixYears
4.8
Ring 0570-144 20 Dela

Vi har mångårig erfarenhet av bostadsmarknaden i och omkring Arvika, använder modern teknik och har en lokal förankring som är svårslagen. Allt detta ger dig goda förutsättningar till att göra en bra fastighetsaffär. Tack vare att Fastighetsbyrån finns i hela landet har vi ett brett spekulantregister så du som önskar hitta...

658 omdömen om Fastighetsbyrån Arvika

Sedan starten hos Reco 2013

Rose-Marie H
Allstakan

Blev mycket bra bemött. Hade igenkänning och var lyhörd. Fick kontinuerlig uppdatering av processen.

Leif W
Degerängen

hon var noggrann med att informera om allt i köpekontraktet gick igenom varje punkt i kontraktet

Christer O
Köpte sitt hus med hjälp av Bengt Anderson en del av Fastighetsbyrån Arvika
Haga

Trevlig, kunnig, erfaren & pålitlig

Henrik W
Åmotfors

Trevlig och har gjort ett professionellt jobb tycker jag.

Karolin E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Falk en del av Fastighetsbyrån Arvika
Styckåsen

Mycket trevlig och lättsam mäklare!

Pontus K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Falk en del av Fastighetsbyrån Arvika
Styckåsen

Bra bemötande. Väldigt hjälpsam, lätt att få tag på. Förtroendeingivande.

Stig H
Charlottenberg

Trevlig och lätt att diskutera med. Har jätte bra kontakt med honom

Wivian R
Åmotfors

Swrvicemindedog imøtekommende. Fleksibel og løsningsorientert.

Mons Kristian R
Glava

Sympatisk, ordentlig, dyktig og ivaretakende. Til å stole på !

Aron Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Sandra Svensson en del av Fastighetsbyrån Arvika

Trevlig och välkomnande Tydlig och bra genomgång av avtalen, kändes tryggt och bra att göra affären. Mvh

Stig H
Lässerud

Kan sitt jobb jätte bra Ja fick all info ja behövde och lite till Jätte trevlig och lätt att prata med

Jan A B
Sålde sitt hus med hjälp av Katarina Nyberg Grabner en del av Fastighetsbyrån Arvika
Västra Sund

Väldigt trevlig och professionell i kontakt med kunder. Det gäller även hennes anställda

Lena D
Sålde sitt hus med hjälp av Sandra Svensson en del av Fastighetsbyrån Arvika

Sandra Svensson är en proffsig mäklare med det menar jag att hon är nogrann, duktig på sitt jobb, bra "bollplank" att prata med, opartisk som en mäklare ska vara mellan köpare och säljare. Finns alltid tillgänglig när man undrar över något. Vi har haft lyckan att göra flera olika affärer med Sandra på kort tid. Vi köpte en lägenhet, sålde 3 skogsfastigheter och sålde även huset. Allt detta jobb har vi gjort tillsammans med ett lyckat resultat.

Kerstin J
Sålde sitt hus med hjälp av Bengt Anderson en del av Fastighetsbyrån Arvika
Minneberg

Bengt gjorde det jag förväntade av honom.

Johanna N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Svensson en del av Fastighetsbyrån Arvika
Centralt

Sandra har haft ett bra bemötande mot oss under hela processen. Lätt att få tag i om man undrar på något. Hon levde upp till mina förväntningar. Hela upplevelsen av både visning och försäljning har varit en jättebra upplevelse.

Linus A
Centralt

Det va aldrig nö konstigheter, allt gick smidigt. Sandra är helt enkelt en proffsig mäklare.

Maria P
Åmotfors

Trevlig, lättsam & hjälpsam. Kunnig. Lätt att nå. Objektet/huset blev sålt snabbt, vilket var positivt.

Eirik V
Åmotfors

Hyggelig megler som ordnet alt raskt vedrørende kjøpet av eiendom i Sverige

Malin T
Köpte sitt hus med hjälp av Sandra Svensson en del av Fastighetsbyrån Arvika

Sandra har varit mycket bra att ha att göra med. Tillmötesgående, hjälpsam, flexibel, återkommer snabbt med efterfrågad information.

Conny A
Sålde sitt hus med hjälp av Sandra Svensson en del av Fastighetsbyrån Arvika

Trevligt bemötande, förtroendeingivande, korrekt, flexibel, tillgänglig.

Lena O
Sålde sitt hus med hjälp av Bengt Anderson en del av Fastighetsbyrån Arvika

Jag är jättenöjd för den hjälp jag har fått av Bengt Lena Olsson

Eva L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Svensson en del av Fastighetsbyrån Arvika
Centralt

Tycker hon är bra,hon är lyhörd ,trevlig o noggrann och förklarar på ett sätt så det är lätt att förstå. . Jag är jättenöjd.

Lena B
Köpte sitt hus med hjälp av Katarina Nyberg Grabner en del av Fastighetsbyrån Arvika
Brunsberg

Seriös och inte en pitchsäljare!

Stina L
Centralt

Supertrevlig och lättsam, hjälpte mig med allt jag funderade på. Försäljningen gick fort och jag är jättenöjd. Svarar snabbt när man vill få tag på henne och uppdatera mycket om intressenter osv.

Peter H
Mangskog

Fick relevant och bra info om vad som behöver göras och hur det kan göras inför husköpet. Professionellt och omtänksamt intryck. Bra på att förklara det juridiska språket i köpekontraktet.

Eva L
Edane

Jag tycker att allt har fungerat som vi hade förväntas oss . Vi har haft bra kontakt med honom . När vi skrev kontrakt med köparen så förklarade han bra när vi gick igenom alla papperen

Meline S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Katarina Nyberg Grabner en del av Fastighetsbyrån Arvika

Mycket bra rådgivning! Superbra mäklare

Annika E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Katarina Nyberg Grabner en del av Fastighetsbyrån Arvika

Alla mina Förväntningar infriades av henne. Ja ä jättenöjd

Max B

Proffsigt bemötande och lyhörd för mina önskemål och tankar.

Katarina F
Taserud

Väldigt nöjd med Sandra, bra bemötande som gjorde att jag kände mig trygg då hon har stor kunskap i sitt yrke. Hon är lugn och trygg i sig själv och ett trevligt uppträdande.

Svante Å
Åmotfors

Har varit i kontakt med Niklas vid flera tillfällen undet åren och det har alltid fungerat bra. Det är en jättebra kontakt. M och S

Ingegerd L
Perserud

En glad, kunnig, naturlig, ordningsam tjej med humor. Hon balanserar jobbet med kundbemötandet på ett föredömligt sätt. Lätt att tycka om. Man kan lita på att allt hon säger är ärligt och väl genomtänkt. Hon ser till att man som säljare får all den information man behöver och vi har haft kontakt kvällar som helger, hon verkar jobba ständigt. Efter våra veckor då vi jobbat tillsammans mot samma mål känner man henne som en god vän som alltid ställer upp i alla väder och inget är besvärligt. Sandra är en proper kvinna som...

Sofia L
Taserud

Köpte hus av Sandra i Taserud. Väldigt trevlig och tillmötesgående.

Anders E
Skillingmark

Jag tycker Niklas uppträdde mycket professionellt men samtidigt personlig.

Karin B
Sålde sitt hus med hjälp av Sandra Svensson en del av Fastighetsbyrån Arvika

En veldig dyktig megler og veldig imøtekommende og hyggelig. Bare godt å si om henne.

Rikard O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Falk en del av Fastighetsbyrån Arvika
Strand

Proffsigt bemötande och väldigt hjälpsam till en snabb och smidig affär.

Susanne B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Falk en del av Fastighetsbyrån Arvika
Strand

Bra bemötande, duktig och korrekt. Lätt att få kontakt med och lätt att prata med! Mycket nöjd med Adam. !!

Jorunn Amalie I
Åmotfors

Gjennom Wærmlandske anbefalte han. Han møtte opp på salgsboligen og vi gikk greit igjennom hvordan salget skulle foregå. Hadde store forventninger om en god god pris, men sammenlignet med norske priser måtte jeg skru ned .forventningene. Likevel må jeg si meg fornøyd. Det ble en rask og grei avvikling der priset lå over det forventede i det området Jeg ble jevnlig informert via tlf og meldinger om interessen og hvor mange som var på Finn. Summa summarum, var det viktig å ha en megler som bisto med juridisk oppfølging....

Krister T
Centralt

Hej ! Jag blev bemött på et bra sätt av Sandra Svensson. Hon ordnade en extra visning av lägenheten då jag inte kunde komma på den ordinarie visningen. Sandra gick noggrant igenom alla punkter på överlåtelseavtal, depositionsavtal och frågelistan (som säljaren fyllt i).

Kristin N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Eda
Styckåsen

Bra bemötande vid visning. Lät oss titta runt själva vilket kändes bra. Hade önskat mer återkoppling mellan visning och påbörjad budgivning. Blev helt tyst i tre dagar, vi tog själva kontakt flera ggr dessa dagar, bad om ny visning, därefter la vi första budet. Hade redan dagen efter visning skickat mail att vi var väldigt intresserade. Kontraktsskrivningen hanterades proffsigt. Tydlig information, ordning och reda.

Carl-Göran C
Centralt

Kastarina uppfyllde definitivt alla våra förväntningar. Mycket kunnig, hyjälpsam och serviceminded. Värd högsta betyg!

Winnifred A
Centralt

Hon är en snäll person, som bemöter en på ett professionellt sätt. Förklarar alla handlingar i samband med säljande. Svarar på alla frågar man har, Är kontaktbart omgående. Över det hela är jag väldigt nöjd med hur hela processen gick. Topbetyg!.

Rosanne J
Edane

Förväntningar vi hade blev uppfyllda, vi blev bra bemötta och bra information av det mesta. Vi är nöjda 😄

Stina L
Edane

Jättetrevlig och bra bemötande. Snabb att svara och fixa med visning utanför riktiga tiden. Hjälpte oss att lägga vårat bud. Inga problem med något från hennes sida!

Liv Anita K
Koppom

Hei . Niklas møtte meg med vennlighet , er blid og høflig. Fikk servert kaffe med litt venting på selgeren . Er flink til å forklare det som står i reglene for kjøp av hytten.

Stefan B
Agneteberg

har bara gott å sägaom både per å katarina

Elise J
Agneteberg

Trevlig och professionellt bemötande

Werner Aabel R
Koppom

Stor grad av service. Ryddig og tydelig. God på å oppdatere under prosessen.

Mats N
Humlekil

Vänligt och proffsigt bemötande Kunnig

Per-Anders H
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Falk en del av Fastighetsbyrån Arvika
Jössefors

Trevligt och proffsigt bemötande!