Inget annat än proffsig från första mötet. Snabb återkoppling och utan minsta problem. Väldigt trygg mäklare!
Mathias Eriksson
Mathias Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Kristinehamn
.Mathias Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Mathias Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.8. Mathias Eriksson har haft 37 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
62 omdömen om Mathias Eriksson
Med en mäklare som Mathias får du en professionell och smidig upplevelse från första möte till kontraktsskrivning. Att anlita Mathias för att sälja vår lägenhet var ett självklart val för oss.
Vi är mycket nöjda med Mathias. Han har ett trevligt och positivt bemötande. Han har genomfört försäljningsprocessen på utmärkt sätt.
Vi är mycket nöjda med Mathias. Han har ett trevligt och positivt bemötande. Han har genomfört försäljningsprocessen på ett utmärkt sätt.
Trevligt bemötande och mycket engagerad för att få min lägenhet såld. Han levde verkligen upp till mina förväntningar av en mäklare.
Smidigt, tryggt och enkelt. Mathias har levererat god service under hela processen när jag skulle sälja min lägenhet.
Vi är mycket nöjda med Mattias som mäklare. Han var lyhörd, återkopplade snappt på våra frågor och fick oss att känna oss trygga genom hela köpprocessen. Som köpare upplevde vi ett professionellt och smidigt bemötande från början till slut, kan varmt rekommendera Mattias som mäklare.
Funkade hur bra helst. Lyssnade vad vi hade för önskemål innan försäljningen. Smidig affär helt enkelt.
Professionell och gav ett lugnt och tryggt bemötande. Hela försäljningsprocessen kändes trygg och smidig. Kan varmt rekommendera Mathias som mäklare!
Han var väldigt engagerad och hjälpsam med affären. Vi är oerhört nöjda med honom.