Trevligt bemötande, tydliga beskrivningar och välbemötande. Alltid tillgänglig! Stort plus
Mathias Eriksson
Mathias Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Kristinehamn
.Mathias Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Mathias Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.7. Mathias Eriksson har haft 32 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2025-11
31 omdömen om Mathias Eriksson
Mycket bra bemötande från mäklaren. Tillgänglig och svarade på frågorna jag hade!
Trevlig , tydlig och smidig .
Jag blev bemött på ett mycket professionellt och trevligt sätt av mäklaren. Vi hade förväntningar om tydlig kommunikation, ärlighet och stöd genom hela köpprocessen – och mäklaren levde verkligen upp till dem. Sammantaget var vår upplevelse vid köpet av bostaden på Västra Spårgatan 7 mycket positiv. Mäklaren var engagerad, hjälpsam och tillgänglig när vi behövde information eller råd. Vi kände oss trygga under hela processen.
Försäljningen skedde på ett professionellt sätt- med kunnighet, handfasthet, tydlighet och med stor ödmjukhet. Precis de egenskaper som krävs när man ska avyttra sitt hem. Vi kan med värme rekommendera Mathias. Marie och Ricard Ohlsson
Toppen mäklare. Mathias är super trevlig, kunnig och proffesionell!
Jag tycker Mathias Eriksson är otroligt begåvad inom detta yrke! Vi kände oss trygga genom processen av att köpa våran bostad med Mathias som våran mäklare.
Superbra och trygg mäklare! Vi hade en bra känsla redan från start! Han har en strålande framtid och karriär framför sig!
Trevligt bemötande, av en ung, lugn och saklig kille. Önskar honom en bra framtid som mäklare.
Bra bemötande av en mycket trevlig kille som gjorde att vi slog till på 5b och även anlitade för försäljning av vår lägenhet. Kanonkille helt enkelt.