Blir bemött på ett naturligt och lättsamt sätt. Är lyhörd och tillmötesgående.
Susanne Hävergren
Susanne Hävergren är mäklare på Fastighetsbyrån Kristinehamn
.Susanne Hävergren har varit registrerad mäklare sedan 2004-05. Susanne Hävergren har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 111 omdömen med ett betyg på 4.8. Susanne Hävergren har haft 64 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
111 omdömen om Susanne Hävergren
Kunnig, hjälpsamt och bra bemötande.
I Susanne mötte vi en professionell och kunnig mäklare som såg oss som individer och bemötte oss på vår nivå. Vi önskade en lugn och saklig mäklare som kunde beskriva och följa upp under hela processen - och det var precis det vi fick! Bra kommunikation, lätt att nå och snabb på svar! Hela vår process gick fort, både med köp och sälj och vår upplevelse är att Susanne hela tiden varit med oss som den stöttepelare vi både önskat och behövt!
Vi är mycket nöjda med Susanne, som hela tiden har hållit kontakten med oss. Alltid lika trevlig och omtänksam. Alla våra förvänt-ningar har med råge uppfyllts. Det har varit mycket bra att ha samma mäklare för såväl köpare som säljare. Detta har varit mycket bra för alla parter. Vi tackar henne för ett jättebra arbete.
Super trevlig, tydlig och förklarande till hur allt går till väga.
Mkt nöjda, höll oss kontinuerligt uppdaterade om försäljningsläget. Vid frågor o undringar fanns hon tillgänglig, Mao vi är mkt mkt nöjda Hon fanns alltid tillhands vid visningarna o svarade på frågor från besökarna o dessutom är hon trevlig
1. Professionellt 2. Stora förväntningar, tog lång tid på grund av många ettor till salu.
Treligt och hjälpsam och erfaren mäklare.
Susanne är på alla sätt en jättebra mäklare. Omtänksam, hjälpsam och ställer alltid upp.
Fantastisk och kunnig mäklare som tar reda på saker man funderar på. Kan varmt rekommenderas! En mäklare som bryr sig om både köpare och säljare.