David Johansson

David Johansson

David Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Laxå

David Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. David Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 4.6. David Johansson har haft 66 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

178 omdömen om David Johansson

Sedan starten hos Reco 2022
Johan A
Finnerödja

Vänlig lyssnar in säljaren o kund upplevs rak och ärlig

Catrine C
Köpte sin lägenhet med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå

Mycket duktig och serviceinriktad. Uppfyllde alla mina förväntningar. Tog sig tid när vi var och tittade och snabba återkopplingar på frågor.

Sandra L
Haga

David var tillgänglig och snabb på återkoppling. Han var mycket flexibel kring tider och effektiv i möten. God, tydlig och varm kommunikation. Trevligt bemötande.

Solvig Helena L
Sålde sitt hus med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå

Trevlig glad gav bra tips på vad man bör tänka på Mvh Lotta

Frida E
Köpte sitt hus med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå

Mycket bra bemötande och snabba svar vid frågor som gällde fastigheten. David levde upp till alla mina förväntningar som mäklare, trots den lilla tid vi hann ses!

Johan G
Fjugesta

Bra och fokuserade möten på kontoret med säljare och köpare som bidrog till en lugn och trygg process.

Christoffer A
Skogstorp

Mötte våra förväntningar och genomförde försäljningen mellan oss köpare och säljare på ett bra sätt!

Steavani W
Skogstorp

David lyckades sälja huset på 1 månad helt utan Hemnet. Rekommenderar David eftersom han är snabb i återkopplingen, hjälpsam och ger goda tips som leder till en snabb och smidig affär!

Ida S
Köpte sin lägenhet med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå

Jag fick ett lugnt och bra bemötande vilket bidrog till en trygg känsla vid visningen och vidare hantering av köpet.

Kristian D
Väster

Vi är otroligt nöjda med David som mäklare! Från första stund blev vi bemötta på ett mycket professionellt och vänligt sätt. Han tog sig verkligen tid att lyssna på våra önskemål och var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Vi hade höga förväntningar på att processen skulle vara smidig och att vi skulle få tydlig information längs vägen, och David överträffade dem på alla plan. Hans engagemang, kunskap och noggrannhet gjorde att vi kände oss trygga genom hela köpet. Köpet av vår bostad på blev en positiv...