Har inget att klaga på...Det blir jättebra hoppas vi........
David Johansson
David Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Laxå
.David Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. David Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.7. David Johansson har haft 38 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-08
46 omdömen om David Johansson
Frun har redan avgett - ett omdöme - vi var helt överens om dessa rader... Ett tillägg, då - om det behövs ?? Vi är väldigt nöjda med "resultatet", det vi en process över sommaren, men vi var (faktiskt) inte oroliga om utgången. Här var David Johansson ett fint - stöd - under hela processen, vilket vi är glada för
Glad positiv man. Lätt att prata med. Tar reda på info som behövs.
Ett gott bemötande av mäklaren både på plats vid fastighet samt på mötet för kontraktsskrivning.
David fanns alltid till hands när vi ringde.
Jag/vi blev bemötta väldigt bra, öppen trevlig och rolig, pratglad. Förväntningarna var att få ett bra omdöme av hemmet vilket vi fick. Försäljningen gick ju mer än bra, vi är väldigt nöjda med allt. Bra jobbat!!
Trevlig och engagerad, lätt att få tag i och alltid snabb respons. Bra hjälp genom hela försäljningen rekommenderas !
Fint genomfört arbete. Förväntningarna vi hade var att David J skulle göra sitt jobb som mäklare och det har han verkligen gjort.
Snabb affär, bra info. Kändes bra
Kan inte ge David annat än absolut högsta betyg för den smidiga och effektiva hanteringen vid försäljningen av vår fastighet.