Fastighetsbyrån Laxå

Fastighetsbyrån Laxå

Välkommen till Fastighetsbyrån i Laxå!

Nära till skog, sjöar och vacker natur på smidigt avstånd från både Stockholm och Göteborg. Tack vare närheten till Örebro flygplats, järnvägen och E20 som går genom staden är det lätt att ta sig runt både i Sverige och utomlands.

Funderar du på att flytta hit eller flytta i området? Vi vill att du ska göra en så bra bostadsaffär som möjligt, oavsett om du vill sälja eller köpa, och vi arbetar alltid med personligt engagemang och affärsmässighet.

Kontakta oss gärna, eller kom in på kontoret och ställ dina frågor till oss direkt!

Utmärkelser

197 omdömen om Fastighetsbyrån Laxå

Sedan starten hos Reco 2013
    2023-03-28 Verifierad kund
    Vänligt bemötande och svarade på de frågor man hade och tog reda på sånt han inte kunde svara på där och då.
    2023-03-27 Verifierad kund
    Bara bra, trevlig, rak, hjälpsam,
    2023-03-22 Verifierad kund
    david har visat stort intresse att vilja sälja mitt hus och har framställt huset på ett sakligt sätt som skapar förtroende gentemot intressenter.
    2023-03-21 Verifierad kund
    Mycket väl genomfört. Bra uppföljning och snabba svar. Pålitlig och en bra kille som skötte affären utmärkt!
    2023-03-21 Verifierad kund
    Jättebra bemötande av David
    Huset blev sålt fort. David gjorde ett mycket bra jobb.
    Kunnig och mycket trevlig.
    Mvh Pelle
    2023-03-14 Verifierad kund
    Bra...............................
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
    2023-03-13 Verifierad kund
    Grymt bra
    Rekommenderas

Trevlig och snabb :)
    Tack Gino! Hoppas du kommer trivas i din lägenhet! David Johansson
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
    2023-03-13 Verifierad kund
    Snabbt smidigt bemötande. Påläst om området och objektet.
    Tack så mycket för förtroendet! David Johansson
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
    2023-03-07 Verifierad kund
    Trevlig,lugn och saklig, tålmodig och kunnig.Kan sitt jobb!
    Tack Tommy för dina fina ord. Så roligt att få hjälpa er i er bostadsresa Andreas Jinnestrand
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
    2023-02-28 Verifierad kund
    Väl bemött, påläst om bostaden och också kvick att ta reda på information som saknades, bra konversation, lugn stämning och ingen hets på sälj.
    Tack Glen för detta, grattis till ert köp och kommande flytt till Laxå, det kommer bli så bra i ert nya fantastiskt fina hus. Andreas Jinnestrand
    2023-02-25 Verifierad kund
    Välja mäklare var verkligen inte lätt! Men tillslut hitta ja David, allt har bara flutit på under hela försäljningen så fort de varit någon ny information har ja blivit kontakt direkt vilket för mig som gillar att ha kontroll känns väldigt bra, David är till 100% den mäklare ja kommer att använda mig av framöver riktigt riktigt nöjd! 10/10
    Tack så mycket! Vad roligt att höra. David Johansson
    2023-02-20 Verifierad kund
    alltid trevlig och grymt hjälpsam. professionell service
    Grattis till din fastighetsaffär Rickard och tack för dina fina ord Andreas Jinnestrand
    2023-02-20 Verifierad kund
    Väldigt snabb och noggrann med bra driv. Kommer vända mig hit igen.
    Tack David. Så kul att få jobba med dig och du är självklart mer än välkommen med fler uppdrag :) Andreas Jinnestrand
  • Bo H
    sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
    2023-02-13 Verifierad kund
    Jag kände ett stort förtroende för Andreas. Han gav ärliga och raka svar på både mina och köparens frågor. Jag kommer absolut att rekommendera bekanta att anlita Andreas vid sina fastighetsaffärer.
    Tack Bosse för de fina orden, det betyder väldigt mycket för mig, vi ses på tillträdet framåt. Andreas Jinnestrand
    2023-02-05 Verifierad kund
    Felicia är en av bästa mäklaren som jag har träffas som en mäklaren professionellt och det som är viktigast som är grymt person.
    Tack Rajmonda för de fina orden, ni är fantastiska! :) Felicia Rosenlund
    2023-01-19 Verifierad kund
    Trevlig glad och hjäpsam Mycket bra bemötande
    Tack Marianne för de fina orden, och tack för förtroendet att hjälpa till med försäljningen av huset! Felicia Rosenlund
    2023-01-17 Verifierad kund
    Mkt trevlig, glad och kunnig kille.
    Vi fick verkligen förtroende för honom.
    Vad kul att höra hoppas ni kommer trivas i lägenheten David Johansson
    2023-01-15 Verifierad kund
    Mycket bra, trevlig, lätt att få kontakt, känns pålitlig 🥳👍🏼
    Stort tack för de fina orden och återigen grattis till er nya fina bostad! Felicia Rosenlund
    2022-12-29 Verifierad kund
    Väldigt bra första bemötande, med bra information och kunskap om fastigheten och området. Han gav ut information om hur köpet skulle fullföljas och fanns alltid tillgänglig på telefon för frågor.
    Tack så mycket Johan ! vi ses på tillträde David Johansson
  • köpte en tomt med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
    2022-12-22 Verifierad kund
    Allt var bra. David var snabb återkopplat och gjort jobbet som vi tänkte att han ska göra. Vi är glada.
    Vad kul att ni är nöjda med mitt arbete David Johansson
    2022-12-14 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och bra tillgänglighet.
    Tack så mycket Zoran hoppas du trivs i huset David Johansson
    2022-11-27 Verifierad kund
    Bra bemötande, flexibel och snabb respons på förfrågningar. Rekommenderas varmt!
    Tack Robert för ditt fina omdöme, hoppas ni trivs i Laxå och i nya huset. /Andreas Andreas Jinnestrand
    • Glanshammar
    2022-11-19 Verifierad kund
    Mycket varm o trevlig människa.
    Han tog sig tid med mig och förklarade på ett lättfattligt sätt hur försäljningen skulle gå till. Kompetent och trevlig jag kommer att använda Andreas igen.
    5 av 5
    Tack Mats, det värmer verkligen att läsa vad du skrivit. Kul att få arbeta tillsammans med dig och att få hjälpa dig i din fastighetsaffär. /Andreas Andreas Jinnestrand
    • Glanshammar
    2022-11-19 Verifierad kund
    Otroligt bra mäklare genom hela processen av vårt köp.
    Tack Elin för dina fina ord, ska bli kul att få följa er bostadsresa framåt med er fina nyinköpta lilla gård /Andreas Andreas Jinnestrand
    2022-11-18 Verifierad kund
    Lyhörd och mottaglig mäklare, gör sitt bästa för att göra båda parterna nöjda.
    Tack så mycket Caroline det var kul att jag fick förtroende David Johansson
    • Hovsta
    2022-11-09 Verifierad kund
    Snabb noggrann förtroendeingivande
    Tack Johan, roligt att få jobba med dig och grymt jobbat med att färdigställa din fantastiska fastighet inför försäljningen. Någon gång skall jag inreda/bygga ett masterbedroom som ditt, verkligen ett drömrum. Andreas Jinnestrand
    2022-11-06 Verifierad kund
    Jättebra,trevlig och glad person, förväntningar var att få huset sålt och det fick han.Han förklarade sakerna på ett bra å lätt sätt.
    Tack Teija, en ära att få hjälpa dig i din bostadsförsäljning. Andreas Jinnestrand
    2022-11-06 Verifierad kund
    Andreas har varit saklig och vi har fått all information vi bett om.
    Tack Christina, kul att få hjälpa er i resan till nästa bostad, vi ses på tillträdet. Andreas Jinnestrand
    2022-10-07 Verifierad kund
    Felicia var trevlig och väldigt förklarande vid genomgång av köpekontraktet. Vi hade inga speciella förväntningar förutom att mäklaren ska vara behjälplig vid funderingar.
    2022-10-07 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande och lugn och saklig och jag känner att det är bara att fråga om det var något jag inte förstod. Mäklaren levde upp till mina förväntningar. Jag tycker att det fungerade mycket bra och hon gjorde sitt jobb med bravur.
    Mycket bra att man som säljare fick uppdateringar om hur det gick med jämna mellanrum.
    2022-10-03 Verifierad kund
    Andreas är en super trevlig mäklare och har varit behjälplig under hela köpprocessen.

Tack Andreas
    Tack för de fina orden, så kul att få hjälpa er med ert husköp, tänk att en rekommendation från en kurskollega om hur bra Laxå är att bo i kan öppna ögonen för en ny marknad.
    2022-09-23 Verifierad kund
    Felicia är både omtänksam och bra att förklara allt vid en försäljning. Felicia har levt uop
    till alla förväntningar som jag har haft på en mäklare. Högsta betyg
    2022-09-12 Verifierad kund
    2022-08-25 Verifierad kund
    Kunnig, hjälpsam samt trevligt bemötande.
    Bara Plus+++++.!
    Tack för den fina recon Roine, lycka till med huset! Felicia Rosenlund
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
    2022-08-25 Verifierad kund
    Första intrycket var positivt och det har sedan stämt. Trevlig, bra språk och tydlig. Fint stöd då det var första gången jag var kontakt med mäklare.

Har hållit bra med kontakt, gett information och svarat fint på mina frågor.

Och ja, Felicia är definitivt aktuell om det blir en ny köp-/säljaffär.
    Stort tack för den fina recon och förtroendet att hjälpa till med din försäljning! Felicia Rosenlund
    • Åsbro
    2022-08-24 Verifierad kund
    Väldigt trevlig mäklare som ville allas bästa!
    Tack Patricia för den fina recon. Lycka till med det fina huset ni köpt! Felicia Rosenlund
    • Åsbro
    2022-08-24 Verifierad kund
    Felicia har ett professionellt och trevligt bemötande. Hon är tydligt och kunnig i sitt sätt att informera och ta hand om hela försäljnings processen. Detta är en trygghet både för säljare och köpare. Jag skulle varmt rekommendera Felicia om jag blev tillfrågad att rekommendera en mäklare. Mvh Gittan
    Tack Gittan för de fina orden, har varit ett nöje att träffa er och hjälpa till med er bostadsförsäljning! Felicia Rosenlund
    • Askersund
    2022-08-16 Verifierad kund
    Bra bemötande, flexibel, svarade även kvällstid vilket var en bra service..
    Snabba svar, högsta betyg till Felicia
    Stort tack Daniela för den fina recon! Felicia Rosenlund
    2022-08-15 Verifierad kund
    Hon var glad, trevlig och korrekt.
    Kändes engagerad så man fick en bra känsla.
    Tack Hasse för den fina recon och grattis till det fina sommarhuset ni köpt! Felicia Rosenlund
    2022-08-14 Verifierad kund
    Duktig öh kunnig och helt undetrbar att samarbeta med
    Tack för det fina omdömet Bosse, har varit så trevligt att hjälpa till och att fått träffa dig och Vivi! Felicia Rosenlund
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
    • Askersund
    2022-08-01 Verifierad kund
    En toppenbra mäklare ! Felicia är en person som kan sitt arbete
    Hej Ann, tack för din fina reco! Felicia Rosenlund
    2022-07-28 Verifierad kund
    Trevligt och kunnig om området.
    Tack John, ska bli kul att få följa din renoveringsresa i det nya huset. Stort lycka till och grattis till köpet
    2022-07-16 Verifierad kund
    Jag tycker att Andreas Jinnestrand skötte sig exemplariskt och gjorde sitt yttersta för att jag som köpare skulle känna mig trygg och bekväm. Förstklassig service!
    Tack Anne-Sofie, det värmer, så härligt att få hjälpa er och vilken fantastisk fastighet ni köpt, stort grattis.
    2022-06-30 Verifierad kund
    Hej, mäklare Andreas var väldigt närvarande när det gällde att huset skulle säljas. För oss kändes det mörkt att få huset sålt under en sommar. Husägare hade ett boende klart i en annan kommun.Genom samtal och sms med mäklare kunde vi få svar på våra frågor och hur vi skulle tänka. Och när beskedet kommer att huset är sålt var det en lättnad känsla.
    Tack så jättemycket, roligt att få hjälpa er med försäljningen. Andreas Jinnestrand
    • Finnerödja
    2022-06-26 Verifierad kund
    Bemötandet var gott.

Våra förväntningar överträffades eftersom priset på huset nästan nåddes. Jag hade inte förväntat detta eftersom läget för försäljning just nu har försämrats.
    Tack så mycket för er reco, betyder mycket. Andreas Jinnestrand
    • Zinkgruvan
    2022-06-19 Verifierad kund
    Serviceminded, glad och trevlig! Felicia var omtänksam och lyhörd och det kändes verkligen som hon hade både säljarens och oss köpares bästa i åtanke.
    Stort tack Helna för den fina recon! Felicia Rosenlund
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
    2020-12-05 Verifierad kund
    Allmänt bra och inget att påpeka!
  • Frederick K
    sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
    • Tived
    2020-09-30 Verifierad kund
    Okomplicerad. Allt gick smidigt. Kan jag bara rekommendera.
    2020-08-11 Verifierad kund
    Har både köpt och sålt fastighet med Andreas Jinnestrand som mäklare. Alltid Bäblivit väl bemött och är väldigt nöjd med mäklaren.
    • Hasselfors
    2020-07-21 Verifierad kund