Fastighetsbyrån Laxå
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Välkommen till Fastighetsbyrån i Laxå!
Nära till skog, sjöar och vacker natur på smidigt avstånd från både Stockholm och Göteborg. Tack vare närheten till Örebro flygplats, järnvägen och E20 som går genom staden är det lätt att ta sig runt både i Sverige och utomlands.
Funderar du på att flytta hit eller flytta i området? Vi vill att du ska göra en så bra bostadsaffär som möjligt, oavsett om du vill sälja eller köpa, och vi arbetar alltid med personligt engagemang och affärsmässighet.
Kontakta oss gärna, eller kom in på kontoret och ställ dina frågor till oss direkt!
Utmärkelser
197 omdömen om Fastighetsbyrån Laxå
Sedan starten hos Reco 2013
köpte sitt hus med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
Vänligt bemötande och svarade på de frågor man hade och tog reda på sånt han inte kunde svara på där och då.
köpte sitt hus med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
Bara bra, trevlig, rak, hjälpsam,
sålde sitt hus med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
david har visat stort intresse att vilja sälja mitt hus och har framställt huset på ett sakligt sätt som skapar förtroende gentemot intressenter.
köpte sitt hus med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
Mycket väl genomfört. Bra uppföljning och snabba svar. Pålitlig och en bra kille som skötte affären utmärkt!
Jättebra bemötande av David
Huset blev sålt fort. David gjorde ett mycket bra jobb.
Kunnig och mycket trevlig.
Mvh Pelle -
Bra...............................
köpte sin lägenhet med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
Grymt bra
Rekommenderas
Trevlig och snabb :) -
sålde sin lägenhet med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
Snabbt smidigt bemötande. Påläst om området och objektet.
sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Trevlig,lugn och saklig, tålmodig och kunnig.Kan sitt jobb!
köpte sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Väl bemött, påläst om bostaden och också kvick att ta reda på information som saknades, bra konversation, lugn stämning och ingen hets på sälj.
sålde sitt hus med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
Välja mäklare var verkligen inte lätt! Men tillslut hitta ja David, allt har bara flutit på under hela försäljningen så fort de varit någon ny information har ja blivit kontakt direkt vilket för mig som gillar att ha kontroll känns väldigt bra, David är till 100% den mäklare ja kommer att använda mig av framöver riktigt riktigt nöjd! 10/10
köpte sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
alltid trevlig och grymt hjälpsam. professionell service
sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Väldigt snabb och noggrann med bra driv. Kommer vända mig hit igen.
sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Jag kände ett stort förtroende för Andreas. Han gav ärliga och raka svar på både mina och köparens frågor. Jag kommer absolut att rekommendera bekanta att anlita Andreas vid sina fastighetsaffärer.
sålde sitt hus med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Felicia är en av bästa mäklaren som jag har träffas som en mäklaren professionellt och det som är viktigast som är grymt person.
sålde sitt hus med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Trevlig glad och hjäpsam Mycket bra bemötande
köpte sin lägenhet med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
Mkt trevlig, glad och kunnig kille.
Vi fick verkligen förtroende för honom. -
köpte sitt hus med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Mycket bra, trevlig, lätt att få kontakt, känns pålitlig 🥳👍🏼
köpte sitt hus med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
Väldigt bra första bemötande, med bra information och kunskap om fastigheten och området. Han gav ut information om hur köpet skulle fullföljas och fanns alltid tillgänglig på telefon för frågor.
köpte en tomt med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
Allt var bra. David var snabb återkopplat och gjort jobbet som vi tänkte att han ska göra. Vi är glada.
köpte sitt hus med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
Trevligt bemötande och bra tillgänglighet.
köpte sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Bra bemötande, flexibel och snabb respons på förfrågningar. Rekommenderas varmt!
sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Mycket varm o trevlig människa.
Han tog sig tid med mig och förklarade på ett lättfattligt sätt hur försäljningen skulle gå till. Kompetent och trevlig jag kommer att använda Andreas igen.
5 av 5 -
köpte sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Otroligt bra mäklare genom hela processen av vårt köp.
sålde sitt hus med hjälp av David Johansson en del av Fastighetsbyrån Laxå
Lyhörd och mottaglig mäklare, gör sitt bästa för att göra båda parterna nöjda.
Snabb noggrann förtroendeingivande
sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Jättebra,trevlig och glad person, förväntningar var att få huset sålt och det fick han.Han förklarade sakerna på ett bra å lätt sätt.
köpte sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Andreas har varit saklig och vi har fått all information vi bett om.
köpte sitt hus med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Felicia var trevlig och väldigt förklarande vid genomgång av köpekontraktet. Vi hade inga speciella förväntningar förutom att mäklaren ska vara behjälplig vid funderingar.
sålde sitt hus med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Mycket bra bemötande och lugn och saklig och jag känner att det är bara att fråga om det var något jag inte förstod. Mäklaren levde upp till mina förväntningar. Jag tycker att det fungerade mycket bra och hon gjorde sitt jobb med bravur.
Mycket bra att man som säljare fick uppdateringar om hur det gick med jämna mellanrum. -
köpte sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Andreas är en super trevlig mäklare och har varit behjälplig under hela köpprocessen.
Tack Andreas -
sålde sitt hus med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Felicia är både omtänksam och bra att förklara allt vid en försäljning. Felicia har levt uop
till alla förväntningar som jag har haft på en mäklare. Högsta betyg -
köpte sitt hus med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Kunnig, hjälpsam samt trevligt bemötande.
Bara Plus+++++.! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Första intrycket var positivt och det har sedan stämt. Trevlig, bra språk och tydlig. Fint stöd då det var första gången jag var kontakt med mäklare.
Har hållit bra med kontakt, gett information och svarat fint på mina frågor.
Och ja, Felicia är definitivt aktuell om det blir en ny köp-/säljaffär. -
köpte sitt hus med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Väldigt trevlig mäklare som ville allas bästa!
sålde sitt hus med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Felicia har ett professionellt och trevligt bemötande. Hon är tydligt och kunnig i sitt sätt att informera och ta hand om hela försäljnings processen. Detta är en trygghet både för säljare och köpare. Jag skulle varmt rekommendera Felicia om jag blev tillfrågad att rekommendera en mäklare. Mvh Gittan
sålde sitt hus med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Bra bemötande, flexibel, svarade även kvällstid vilket var en bra service..
Snabba svar, högsta betyg till Felicia -
köpte sitt hus med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Hon var glad, trevlig och korrekt.
Kändes engagerad så man fick en bra känsla. -
sålde sitt hus med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Duktig öh kunnig och helt undetrbar att samarbeta med
köpte sin lägenhet med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
En toppenbra mäklare ! Felicia är en person som kan sitt arbete
köpte sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Trevligt och kunnig om området.
köpte sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Jag tycker att Andreas Jinnestrand skötte sig exemplariskt och gjorde sitt yttersta för att jag som köpare skulle känna mig trygg och bekväm. Förstklassig service!
sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Hej, mäklare Andreas var väldigt närvarande när det gällde att huset skulle säljas. För oss kändes det mörkt att få huset sålt under en sommar. Husägare hade ett boende klart i en annan kommun.Genom samtal och sms med mäklare kunde vi få svar på våra frågor och hur vi skulle tänka. Och när beskedet kommer att huset är sålt var det en lättnad känsla.
Bemötandet var gott.
Våra förväntningar överträffades eftersom priset på huset nästan nåddes. Jag hade inte förväntat detta eftersom läget för försäljning just nu har försämrats. -
köpte sitt hus med hjälp av Felicia Rosenlund en del av Fastighetsbyrån Kumla
Serviceminded, glad och trevlig! Felicia var omtänksam och lyhörd och det kändes verkligen som hon hade både säljarens och oss köpares bästa i åtanke.
köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Allmänt bra och inget att påpeka!
sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Okomplicerad. Allt gick smidigt. Kan jag bara rekommendera.
sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Har både köpt och sålt fastighet med Andreas Jinnestrand som mäklare. Alltid Bäblivit väl bemött och är väldigt nöjd med mäklaren.
Alt ar perfekt!
Jag kopte hus i Hasselfors