Väldig tillmötesgående kunnig förtroendegivande
Fastighetsbyrån Laxå
Välkommen till Fastighetsbyrån i Laxå! Nära till skog, sjöar och vacker natur på smidigt avstånd från både Stockholm och Göteborg. Tack vare närheten till Örebro flygplats, järnvägen och E20 som går genom staden är det lätt att ta sig runt både i Sverige och utomlands. Funderar du på att flytta hit eller flytta i området?...
256 omdömen om Fastighetsbyrån Laxå
Sedan starten hos Reco 2013
Nöjet var på min sida! : ) Kändes redan vid första mötet att detta kommer bli en enkel dialog. Ni har varit tillmötesgående från dag ett med visningar och klara med var ni önskade! Nu börjar letandet efter en ny bostad som jag hoppas att jag får äran att hitta åt er! Tack Ulla-Britt och Roland!
Han är en bra mäklare och kan sitt jobb !
Hej John och tack för ditt lämnade omdöme, så roligt att få hjälpa er i ert fritidshusköp. Ses på tillträdet för överlämning av nycklar mm.
Har inget att klaga på...Det blir jättebra hoppas vi........
Frun har redan avgett - ett omdöme - vi var helt överens om dessa rader... Ett tillägg, då - om det behövs ?? Vi är väldigt nöjda med "resultatet", det vi en process över sommaren, men vi var (faktiskt) inte oroliga om utgången. Här var David Johansson ett fint - stöd - under hela processen, vilket vi är glada för
Glad positiv man. Lätt att prata med. Tar reda på info som behövs.
Ett gott bemötande av mäklaren både på plats vid fastighet samt på mötet för kontraktsskrivning.
David fanns alltid till hands när vi ringde.
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande!! Positiv och förtroendeingivande!! Vi fick ett fint intryck av Mathias vid första samtalet! Påläst och kompetent! Tog fint ansvar! En mäklare som utstrålar trygghet!! Mathias får 10!poäng av 10 av oss!!!!
Tack Eva, värmer! Din positivitet gjorde att man alltid fick extra energi efter samtal, möten oavsett om visningar ställdes in eller inte : )
Mathias är en mycket proffsig och kompetent Mäklare man känner sig väldigt trygg under resan till försäljning Och är väldigt trevlig som person
Efter vårat första möte visste jag att dialogen mellan oss skulle bli lätt. Alltid lätt till ironi och humor gjorde att alla samtal togs med glädje, fanns aldrig några hinder bara nästa steg vilket gjorde att vi lyckades tillsammans! Tack Per!
Jag/vi blev bemötta väldigt bra, öppen trevlig och rolig, pratglad. Förväntningarna var att få ett bra omdöme av hemmet vilket vi fick. Försäljningen gick ju mer än bra, vi är väldigt nöjda med allt. Bra jobbat!!
Trevlig och engagerad, lätt att få tag i och alltid snabb respons. Bra hjälp genom hela försäljningen rekommenderas !
Mycket bra och tydlig genomgång av vad som gäller vid en försäljning. God kontakt och info om hur ärendet har fortlöpt. Mycket trevligt bemötande.
Tack Lars-Erik! Mitt arbete underlättades av att ni var öppna och genuina från början och när säsongen för fritidshus började lida mot sitt slut så var ni lugna och metodiska. Detta gav mig utrymme till att jobba vidare efter planen som till slut gav resultat. Tack ännu en gång!
Fint genomfört arbete. Förväntningarna vi hade var att David J skulle göra sitt jobb som mäklare och det har han verkligen gjort.
Jag hörde av mig till Andreas att ja vill ha en visningstid ganska omgående.... och det blev löst på engång. Har sett huset och la ett bud som blev förmedlad och accepterat av ägaren. Allt gick snabbt och smidigt. Fick svar och på mina frågor och lösningar anpassade för min sälj och köp situation. Det tog bara 3 dagar från att jag ringde första gången om en visning till vi skrev på kontraktet. Jag är supernöjd med hela processen. Allt var förvånansvärt enkelt . Tack och bock för all hjälp jag fick på vägen till min nya hem !!!
Stort tack för detta och grattis återigen till köpet av ditt nya hus. Varmt välkommen till Laxå kommun och Hasselfors.
Snabb affär, bra info. Kändes bra
Kan inte ge David annat än absolut högsta betyg för den smidiga och effektiva hanteringen vid försäljningen av vår fastighet.
Mycket trevligt och professionellt bemötande från första kontakt vid visning samt under köpprocessen med mycket proaktiv kontakt från Davids sida och hög servicenivå vid kontakt och frågor.
En duktig och smidig mäklare. Under visningen kunde man ställa en massa frågor som han hade alla svar på. Köpet gick väldigt fort och man kunde sms/ringa honom och han var alltid tillgänglig och var alltid trevlig.
Engagerad och servicemedveten (hon ringer upp när man söker henne om hon inte kan svara).
Tack för att du tog dig tiden att bedöma mitt arbete och stort grattis till din nya bostad. Välkommen till Askersund!
Vi är mycket nöjda med att vi valde Felicia som vår mäklare. Hon är både duktig, trevlig och engagerar sig verkligen i sitt uppdrag. Vi som säljare är mycket nöjda och även köparna. Vi rekommenderar henne varmt.
Stort tack för fina omdömen och för ett gott samarbete denna sommar. Nöjet har varit på min sida att hjälpa till och haft förtroendet att ta hand om era bostadsaffärer!
Kanonbra bemötande, hjälpsam och alltid kontaktbar. Kändes verkligen som han såg till att jag skulle få den bästa köpupplevelsen. Enkelt och smidigt.
Felicia var mkt professionell och hjälpsam.
Tusen tack och grattis till ert fina lantsälle. Välkomna till Tiveden!
Har blivit väldigt bra bemött och omhändertagen. Har inte sålt fastighet innan, men har fått all hjälp och tips som man kan få under hela processen. Kan inte önska mer så jag är väldigt nöjd med Felicia
Tack för din fina Reco och för ett uppskattat samarbete. Vi ses på tillträdet!!
Mycket bra bemötande. Snabb och smidig affär. Inget krångel, raka besked
Bra bemötande. Snabba svar vid mailkontakt. Allt gick att lösa trots många mil emellan
Alltid trevlig och ett professionellt bemötande samtidigt som hon känns personlig. Tar väl hand om både säljare och köpare. Vi är mycket nöjda med att vi valde henne till vår mäklare.
Mycket positivt! Hon var lyhörd för våra önskningar och behov. Hon informerade väl under hela processen, var ärlig, gav goda råd och hjälpte oss till en lyckad affär. Mycket bra!
Tusen tack Robin för du tog dig tiden att bedöma mitt arbete. Ett väldigt gott och uppskattat samarbete från mitt håll, det värmer att ni har samma uppfattning!
Proffsigt och trevligt bemötande! Alltid snabb respons under försäljningens gång om det funnits några funderingar/frågor. David har ett riktigt driv och jag rekommenderar varmt honom som mäklare!
M Fermby var väldigt tillmötesgående, noggrann och hjälpsam på alla sätt och vis.
Hej Marita, tack för det. Er närhet till humor och skratt underlättade mitt arbete på dagarna vilket gjorde att varje kontakt med er gav mig en extra energi.
Mathias is like a good old friend easy to talk and discuss about all situations. Calm, smart, helpful, happy and hard working man. We happy to meet him and have this deal done together!
Paulius, indeed. It´s was a genuine dialog from the beginning and that given us the best opportunity! Wish you and the family the best!
Lätt att prata med och ger ett lugnt intryck. Bra att kontakta och har haft möjlighet att vara flexibel när det uppstått ändringar. Tycker allt har varit toppen!
Proffsigt och bra bemötande, hjälpsam och trevlig genom hela affären. Rekommenderas varmt!
Everything was perfect. Quick reaction time and he explainend and helped us throughout the entire process. Thank you so much!
Jättetrevlig, snäll, hjälpsam. Vi kände oss väldigt trygga genom hela processen. Bra kommunikation.
Tack Jenny, fina ord! Stort grattis och välkomna till Tiveden, hoppas ni haft en bra sommar trots regniga dagar.
Trevlig, kunnig och uppdaterade mig kontinuerligt.
Han hade ett trevligt, lungt och förtroendeingivande bemötande. Vi förväntade oss lite tips, råd och förklaring av "försäljningsgången". Mathias uppfyllde alla förväntningar vi hade plus lite till som vi inte hade koll på.
Tack Malin! Kändes genuint och ärligt från början vilket underlättade mitt arbete! : )
Har letat hus i över två år, haft mäklare som ignorerar en, slutat svara, aldrig svarar eller även dumförklarar. Mathias Fermby är den trevligaste vi har haft. Han har bemött oss med respekt och hjälpt oss genom hela proceduren. Starkt rekommenderar!
Tack George! Vi tillsammans löste detta på ett smidigt sätt och hoppas ni kommer trivas i huset! : )
Enkelt att prata med. Alltid tillgänglig och ta hand om sina klienter.
Mathias är väldigt genuin och omtänksam. Tänker på kunden och gör ditt bästa för att man själv ska känna sig trygg i sin försäljning, väldigt bra återkoppling och ger hela tiden bra och ärlig information om hur läget ligger till. Svarar på frågor och hjälper än i sitt tankesätt huruvida man ska gå tillväga om man känner sig minsta osäker på något. En mäklare jag absolut rekommenderar.
Tack Sandra! Vi hade en bra dialog från start vilket underlättade för alla parter : ) Lycka till med allt framöver!
David är mycket kunnig och har tagit hand om mig på ett lugnt och trevligt sätt. Han har informerat mig hela tiden vad som kommer att ske.jag har känt mig lugn och har ett stort förtroende för honom.han passar mycket bra för sitt yrke.fortsätt så.här David så får du många nöjda kunder.tack David från siw
Mathias gjorde ett proffesionellt och samtidigt kamratligt intryck. Jag hade två mäklare som jag jämförde och efter Mathias besök var valet enkelt. Förväntningarna var att få veta mycket om hur processen gick till och det beskrev Mathias på ett överskådligt och transparant sätt utan en massa konstiga ord, förklaringar eller kringsnack. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Mathias genom hela processen. Snabba att återkoppla, i stort sett när som helst på dygnet och oavsett vardag eller helg. Vi kommer rekommendera Mathias och Fastighetsbyrån till vänner och bekanta.
Tack för dom fina orden! Varit ett nöje att få hjälpa er! : ) Mvh Mathias
Väldigt bra bemötande och tillgänglig med kort varsel
Allt i sin ordning,David är otrolig hjälpsam och professionell som mäklare. Snabb respons och kommer alltid med lösningar. Rekommenderar David väldigt starkt! Tack för både försäljning av vårat förra hus och med nytt köp av hus,vi är så nöjda.
Det märks att Felicia anstränger sig och gör sitt yttersta för oss som kund.
Suveränt bemötande och proffsigt utfört mäklarjobb även denna gång. Stort tack David!
Skicklig mäklare med ett stort driv och engagemang för mitt objekt som han hjälpte att sälja. Alltid nåbar med snabba svar och rekommendationer. 5 av 5 solar! ☀️
Mäklare David Johansson har ur alla perspektiv agerat som man bör i sin funktion som mäklare. -Trevlig men inte inställsam -Lämnar utrymme vid visning, dvs finns på plats, men hänger inte över axeln eller för en konversation med mig. Jag som spekulant får egen/utrymme att inspektera och begrunda. -Hjälpsam och saklig, förklarar på ett pedagogiskt vis för oss oinvigna i branschen. OM jag skulle sälja en bostad/fastighet så skulle jag välja David.
David var ytterst gemytlig och hjälpsam! Han pressade inte på, utan när han hörde av sig för att stämma av, var det alltid trevligt och vänlig. Med ärligt och lugnt lynne frambringade han förtroende, och goda råd gavs alltid med välvilja och hjälpsamhet. Absolut det trevligaste mäklaren jag stött på i allt mitt husletande!
Riktigt bra mäklare, alltid gick smidigt och bra.
Otroligt kompetent och trevlig mäklare! Från första kontakt till färdig affär har David varit till stor hjälp och tagit reda på all mina frågor och funderingar. Han har svarat i telefonen dag och natt och har möjliggjort att jag fick mitt drömhus!