Rak och tydlig. Väldigt informativ om viktiga saker. Vi är så himla nöjda med mäklaren
Felicia Rosenlund
Felicia Rosenlund är mäklare på Fastighetsbyrån Kumla
.Felicia Rosenlund har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Felicia Rosenlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.7. Felicia Rosenlund har haft 46 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
107 omdömen om Felicia Rosenlund
Lugnt och vänligt bemötande. Kunnig och punktlig.
Vi är jättenöjda med Felicia. Hon har gjort ett jättebra jobb. Vi har blivit uppdaterade och varit delaktiga i hela processen, dialog har förts kontinuerligt med vad som har hänt och vad som vi behöver göra. Felicia har tagit sig tid för oss och har alltid funnits tillgänglig för frågor som hon besvarat omgående. Kompetent och professionell .Vi kommer rekommendera Fadtighetsbyrån.
Jag är väldigt nöjd med min erfarenhet av Felicia Rosenlund på Fastighetsbyrån Kumla. Hon har varit professionell, hjälpsam och trevlig under hela processen. Hon har varit tydlig i sin kommunikation, svarat snabbt på mina frågor och hjälpt mig på ett tryggt och smidigt sätt genom hela bostadsköpet. Jag uppskattar verkligen hennes engagemang och rekommenderar henne varmt.
Jag är väldigt nöjd med Varan Mäklare. Professionellt, trevligt och engagerat bemötande från början till slut. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Rekommenderar varmt!
Mycket bra bemötande Jag förväntade mig att min mäklare skall kunna marknaden och veta vad som är bra för just mitt projekt. Min mäklare Felicia Rosenlund hade den kompetens och kunskap som vi förväntade oss. Sammanfattningsvis har vi upplevt ett bra bemötande och en smidig process rakt igenom. Snabb återkoppling och hantering efter våra avstämningar. Vi är mycket nöjda med hur Felicia skött våran fastighetsförsäljning. Jag kan starkt rekommendera henne för vidare affärer.
Genomförde affären som man förväntar sig, Mycket smidigt och proffsigt, Bara possitivt, Rekommenderas.
Trevlig och Proffsig rak och tydlig i alla avseenden mycket bra bemötande 😊
Lyhörd mäklare som lyssnar på kundens önskemål. Goda färdigheter att skapa en säljande text där objektets värden lyfts fram. Flexibel och lätt att få kontakt med. Saklig och håller sig till essensen i samtalens syfte. Om det också funnits erfarenheter av byggnadsteknik, materialval, byggnadsvård och konstruktion gällande äldre byggnader hade Felicia fått 5/5. Hon löser genom att lyssna på kunden!
Felicia är trevlig, tillmötesgående och lätt att samarbeta med.