Jord nära mäklare som engagerar sig
Erika Hämälä
Erika Hämälä är mäklare på Fastighetsbyrån Kumla
.Erika Hämälä har varit registrerad mäklare sedan 2014-11. Erika Hämälä har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 341 omdömen med ett betyg på 4.8. Erika Hämälä har haft 51 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
341 omdömen om Erika Hämälä
Erika har överträffat våra förväntningar och visat stort engagemang under hela processen. Erika är duktig och skicklig med att kommunicera med inblandade parter vilket skapar trygghet för oss säljare och även för köparen. Tid från att Erika antog mäklaruppdraget från oss till avtalsskrivning blev långt under förväntad tid. Detta tackvare Erikas stora mäklarkompetens.
Mycket trevlig, kunnig och effektiv. Har gjort ett bra jobb vid försäljningen av vårt hus.
Genuin, trevlig på ett naturligt sätt. Inte för ”säljig”. Hjälpsam.
Visade stort engagemang och ville verkligen göra allt för att hjälpa oss.
Hej! jag har varit i kontakt med Erika i många år, hon har varit en trevlig , punktlig och hjälpsam, Erika har varit tillgänglig alltid. Erika fyllde alla mina krav, hon är en duktig mäklare. Försäljning av mitt hus gick bra trots det svåra ekonomi situationen i Sverige i dag. Jag var orolig att inte kunna sälja eller få rätt pris men hon lugnade och lovade att göra allt som hon kunde. Nu är jag jätte nöjd. MVH Mirwan Drwesh
Jag har fått jättebra hjälp när jag köpte mitt hus, allt var smidig och klar
Hon var helt utmärkt .trevlig och saklig.
It’s been a delight dealing Erica
Blev bemötta bra tycker jag. Hon ringde alltid upp när hon inte kunde svara när man ringde och hon var alltid trevlig att prata med. Detta var vår första riktiga kontakt med en mäklare så hade inga större förväntningar på så sätt utan mer att hon skulle vara där som en brygga mellan oss och säljarna vilket hon var. Köpet gick väldigt smidigt. Från första kontakt med Erika till kontraktskrivningen. Det gick fort men vi tog ändå vår tid till att undersöka själva och det gick väldigt smidigt tack vare Erika och säljarna.