Kevin Ibrahim

Kevin Ibrahim

Kevin Ibrahim är mäklare på Fastighetsbyrån Nässjö

Kevin Ibrahim har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Kevin Ibrahim har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 5.0. Kevin Ibrahim har haft 33 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

Mycket duktig och trevlig. 😊👍🏼

Behara G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kevin Ibrahim en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Centralt

Kevin är noggrann och en otroligt duktig mäklare. Återkopplade och såg till att vi var med i processen hela tiden. Korrekt i utlovade utföranden och var inte rädd för att göra allt extra för att visa intresserade kunder lägenheten och uppoffrade på så vis egen fritid, för oss var det mer än vi förväntade och visade sig vara väldigt bra för försäljningen. Vi är jättenöjda och rekommenderar Kevin om du vill ha en kunnig mäklare som hjälper med resonemang och ger allt för att försäljningsprocessen ska bli så bra som möjligt för alla parter. Tusen tack Kevin!

Lukas P
Köpte sitt hus med hjälp av Kevin Ibrahim en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Åker

Jag är nöjd blev lite strul men inget mäklaren kunde påverka, blev bra bemött. Bra kontakt trots en speciell och stressad affär.

Mouaz A

Nyhem

Ödmjuk, informativ & en fantastisk människa! 6 av 5 solar! ☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Dijana D
Hultet

Mycket bra jobbat av den duktige unge mäklaren Kevin.🥰 Har inte upplevt tidigare att man går igenom så noggrant med papprens och underskrivet så noga👌 Han var snabb med alla svar och frågor mellan köparen och säljaren. MVH mycket nöjd Dijan Djokovic

Ivan K
Hultet

Mycket bra service,hjälpa sam

Ida N
Sålde sitt hus med hjälp av Kevin Ibrahim en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Åkershäll

Kevin bemötte oss från första stund med engagemang och intresse för just våra behov och skapade en plan som vi är mycket nöjda med. Vi kände oss väldigt hållna och trygga genom en mentalt jobbig process och fick affären snabbt i hamn och till allas belåtenhet. Vi upplevde att Kevin var väldigt ärlig med vad vi kunde förvänta oss och vad som förväntades av oss som säljare. Trygghet är ett ord som klingade igenom hela processen, tydliga och konstanta uppdateringar kring varje steg. Kevin känns som en väldigt empatisk person...

Adam N
Skrev om Kevin Ibrahim en del av Fastighetsbyrån Nässjö

Superproffsig, trevlig och gjorde verkligen allt och lite till för att hjälpa oss med våra försäljning som blev riktigt bra! Han var tydlig och hjälpsam, hade en bra strategi som han delade med oss och kollade så att det kändes bra för oss genom varje steg av försäljningen! Vi är verkligen supernöjda!

Per L
Centralt - Handskeryd

Kevin Ibrahim har visat ett mycket tillmötesgående, vänligt och professionellt bemötande under processen av köpet av min bostad. Han har svarat snabbt och bra på de frågor som jag ställt, och det har verkligen känts positivt! Jag kan därför med gott samvete rekommendera Kevin som din mäklare. Per L