Rebecca Fogelberg
Rebecca Fogelberg är mäklare på Fastighetsbyrån Nässjö
.Rebecca Fogelberg har varit registrerad mäklare sedan 2013-04. Rebecca Fogelberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 225 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Fogelberg har haft 49 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
225 omdömen om Rebecca Fogelberg
Sedan starten hos Reco 2014
Rebecca, vilken stjärna.
Professionell i sitt arbete mot både säljare och köpare.
En otroligt jordnära och lyhörd mäklare, som utstrålar en enorm trygghet.
Från början till slut så har Rebecca hela tiden underrättat oss som säljare vad som kommer att ske, hur vi lägger upp det och hela tiden arbetat efter våra önskemål.
Vi har aldrig behövt vara rädda för att ställa "dumma" frågor.
Dagar, kvällar och helger har hon funnits där.
Vi har både köpt och sålt hus genom henne, och är lika nöjda.
Skulle vi sälja nästa hus, är det tveklöst Rebecca som kommer sälja det huset.
10 av 10 poäng.
Hälsningar
Sofia & Linda -
sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Fogelberg en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Rebecca motsvarade alla mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera henne.
köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Fogelberg en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Rebecka var mycket lugn och saklig i sina svar och gav oss mycket förtroende när vi pratade med henne om olika frågor och funderingar vi hade.Det kändes säkert och tryggt att ha henne och hon hjälpte oss mycket igenom hela processen.
sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Fogelberg en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Mycket proffsigt bemötande och en försäljning som långt överträffade mina förväntningar.
köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Fogelberg en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Lugn, tydlig och snabb på återkoppla. Inge förtroende.
sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Fogelberg en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Jag är mycket nöjd, riktigt bra bemötande genom hela affären. Kan rekommendera Rebecca till andra!
sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Fogelberg en del av Fastighetsbyrån Nässjö
All kontakt med Rebecca har varit smidig och enkel. Supertrevlig och mycket professionell.
Rebecca är professionell och alltid väldigt trevlig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Fogelberg en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Ett lugnt och bra bemötande. Mäklaren levde upp till förväntningarna vi hade.
Jag tyckte min mäklare var jättesnäll och hjälpsam om information. Hon svarade direkt när jag ringer. Väldigt snäll.