Fastighetsbyrån Nässjö

Fastighetsbyrån Nässjö

• BadgeTwelveYears
1 038
Ring 0380-183 40 Dela

Välkommen till Fastighetsbyrån i Nässjö! Här finner du ett landskap där skog och åkermark möts och byts av. Sjöar och vattendrag finns det också gott om. Vi har varit aktiva här i området sedan sent 60-tal och har mycket erfarenhet och stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden. Kontoret ligger centralt och ger bra möjligheter...

1038 omdömen om Fastighetsbyrån Nässjö

Sedan starten hos Reco 2013

Karolina F
Nyhem

Fint bemötande. Löpande information och uppdateringar under säljprocessen. Snabb och smidig försäljning.

Jacob F
Nyhem

Trevlig och proffesionellt bemötande. Våra förväntningar uppfylldes. Huset såldes snabbt och tilll ett bra pris. Vi fick det stöd vi behövde i hela processen.

Emma F
Åker

Vi fick et trevligt bemötande vi titten på lägenheten. Mycket sakkunnig och kunde svar lätt på våra fråga vi hade. En mycket trevlig kille

Rafal W
Åker

Very good. I don’t have words for Kevin. Help me from A to Z. Give good advice.

Eva M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Fogelberg  en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Bodafors

Svarar snabbt mycket kunnig och behjälplig i alla sammanhang

Eugen A
Sandsjöfors

Mycket bra jobb och informerad mig som säljare snabbt när det var något.

Emelie C
Sandsjöfors

Tycker att hon va en väldigt bra mäklare som kunde svara på alla de frågor hon kunde under visningen, samt under kontraktsskrivningen så pratade hon igenom alla punkter så man förstod, är supernöjd med att ha henne som mäklare:)

Joel E
Sålde sitt hus med hjälp av Kevin Ibrahim en del av Fastighetsbyrån Nässjö

Kevin har ett stort hjärta och stor potential 🙏🎊

Daniel B
Västanbo

Bra och smidig kommunikation. Tar uppdraget på allvar och verkar jobba dygnet runt.

Lukas W
Åker

Han var bra och fick ut ett pris som jag är nöjd med. Men det enda jag kan säga negativt är att han inte var så närvarande vid kontraktsskrivandet. Han gick ut mycket från mötet.

Nafal S
Egnahem

Hej , Kevin är trevlig .han har bra erfarenhet . Hälsninger Nafal suleman

Kevin S
Hultet

Jag tycker att Kevin kom med ett trevligt bemötande och utförde sitt arbete mycket bra. Skulle verkligen tipsa andra att välja Kevin som deras mäklare.

Julia M
Åker

Jag blev väldigt bra bemött med förhandsvisningar och på ett tillmötesgående sätt. Mäklaren hjälpte mig att hitta min lägenhet efter ett års letande och mängder med visningar. Han tog kontakt med mig när han hittade lägenheter som skulle kunna passa mina kriterier. Jättebra. Mäklaren var tydlig och gick igenom alla delar av kontraktet noggrant. Affären var snabb och det var bra kontakt mellan mig, säljaren och mäklaren.

Malin A
Handskeryd

Smidigt och proffsigt skött, bra kommunikation hela vägen. Vi är väldigt nöjda med hel processen!

Aziz A
Köpte sitt hus med hjälp av Kevin Ibrahim en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Egnahem

Vi blev mycket varmt och professionellt bemötta av mäklaren redan från första kontakten. Han var lyhörd, tydlig och engagerad genom hela processen. Våra förväntningar var att få snabb återkoppling, god information och en trygg vägledning genom köpet – och mäklaren levde verkligen upp till detta på alla sätt. Hela upplevelsen vid köpet av bostaden på Gamlarpsvägen 23 kändes trygg, smidig och väldigt positiv. Mäklarens kompetens och engagemang gjorde stor skillnad, och vi kände oss väl omhändertagna från början till slut....

Adam W
Åker

Kevin Ibrahim som mäklare är en trevlig, genuin.rolig. Och väldigt kunnig inom sitt jobb. Kommer 100% att handla mer bostadsrätter av Kevin 👊🏽

Nahal M
Handskeryd

Rebecca är en trygg, kunnig och väldigt professionell mäklare som vi haft kontakt med i flera år i jakten på vårt nya boende. Under denna resa har vi känt ett genuint engagemang från Rebecca. När vi nu står inför resan att sälja vårt nuvarande boende är valet att anlita Rebecca en självklarhet!

Lars Christer Einar E
Centralt

Kevin är en engagerad och mycket kompetent mäklare som varit med oss under hela processen. Jag kan verkligen rekommendera Kevin till alla som vill säja eller köpa en fastighet.

Sandra S
Nyhem

Jenny har under vår process varit väldigt lyhörd och bemött våra olika frågor med en hjälpsam hand. Vi upplever henne noggrann, lyhörd och tillgänglig. Då det uppstått komplexa frågeställningar har vi känt oss trygga med att Jenny har guidat oss igenom det på ett professionellt sätt.

Jonas H
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Karlson en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Nyhem

Ambitiös, taktfull, inkännande, oändligt tålmodig, kunnig, respekterar kundens integritet, omdömesgill. Kan faktiskt inte bli bättre än så.

Mohamed M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kevin Ibrahim en del av Fastighetsbyrån Nässjö

Kevin är en trevlig och kunnig mäklare, som har raka svar och lösningar till det mesta inom fastighetsförsäljning.

Sandra B
Centralt

Kevin Ibrahim är en kunnig,förtroendeingivande och empatisk mäklare som har stöttat mig under min köpeprocess på ett väldigt fint sätt. Han rekommenderas varmt.

Arzie K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kevin Ibrahim en del av Fastighetsbyrån Nässjö

Jag blev bemött av Kevin på ett mycket professionellt och vänligt sätt. Från första mötet kände jag mig trygg och välkommen, vilket gjorde hela processen mycket enklare. Mina förväntningar var att få en mäklare som var lyhörd, informativ och engagerad i att hjälpa mig genom köpet av bostaden. Kevin levde verkligen upp till dessa förväntningar genom att alltid vara tillgänglig för frågor och ge tydlig information om varje steg i processen. Sammanfattningsvis var min upplevelse av mäklaren mycket positiv. Han visade stor...

Caroline W
Centralt

Kevin hade ett väldigt trevligt bemötande. Han var kunnig och noggrann. Vi fick bra information vid varje steg av försäljningen. Helhetsintrycket får högsta betyg. Vi är supernöjda. Vi ville ha en snabb försäljning och det fick vi.

Sören S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Salestam en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Bodafors

Bra bemött, levde upp till förväntningar

Wilma S
Åker

Hon var väldigt trevlig, lättillgänglig när man haft frågor och noga med att båda har fått rätt och samma information. Hon hade en proffsig känsla under hela processen. Som förstagångsköpare gjorde hon processen tydlig.

Bo Arthur J
Fredriksdal

Professionell och fantastigt duktig. Under hela tiden bra återkoppling och ingav stort förtroende. Ett föredöme för hur en mäklare ska vara.

Pierre R
Rågången

Bra bemötande,förväntningar höll och fint hem köptes

Gordan V
Handskeryd

Vi har haft en bra erfarenhet med Rebeca. Hon har uppfyllt våra förväntningar. Hon informerade oss mycket väl om huset och samlade in ytterligare information från säljaren.

Mahmoud A
Köpte sitt hus med hjälp av Kevin Ibrahim en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Åker

Han sålde mitt gamla med rekordpris, köpte drömboende, allt inom två månader Kevin är helt enkelt mannen med planen Han skulle kunna sälja sand i Sahara

Kate Marie S
Norrboda

Trevlig, tillmötesgående, lätt o få tag i

Moa M
Centralt

Jätte trevlig, rekommenderar starkt!

Gustav L
Centralt

En väldigt trevlig och bra mäklare. Kunde svara på det man frågade.

Eva A
Centralt

Magnus är en bra mäklare med professionellt bemötande som har guidat oss genom hela processen.. Bra informationen om hur allt går till och uppdaterade oss kontinuerligt under hela sälj processen. Vi rekommenderar honom som mäklare.

Armin A
Centralt

Kevin gör sitt yttersta för både säljaren och köparen så att affären går i hamn. Trevlig alla gånger och man har helt enkelt förtroende för honom. Det är en toppen mäklare som man alltid kan lita på🌟

Lars K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Salestam en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Centralt

Ett problem är att vi inte har träffats utan bara samtalat på telefon. Där kan jag säga att att det har fungerat bra. Magnus har varit samarbetsvillig efter de omständigheter som varit och ställt upp och genomfört affären på ett föredömligt sätt.

Stina E
Bodafors

Snabba svar och professionellt bemötande i alla lägen!

Anders L
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Bergqvist en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Norra Sandsjö

Kontakten med mäklaren har fungerat mycket bra, ett trevligt och bra bemötande. Återkopplar omgående vid frågor. Man får en känsla av att han förstår, båda parter i affären. En mäklare jag kan rekommendera.

Patrik L
Anneberg

Duktig o nogrann har bra kunskap.bra kontakt

Susanne L
Anneberg

Saklig, noggrann, tydlig. Lätt att förstå.

Alexandrine L
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Bergqvist en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Norra Sandsjö

Fredrik var mycket trevlig och tillmötesgående. Visade oss runt i bostaden och trädgården vid två tillfällen. Duktig på att informera både om bostaden och tillvägagångssättet vid ett ev. köp. Kunnig, och var det några frågor som han inte kunde svara på direkt, så återkom han med svaret snabbt. Mycket noggrann med alla papper och att inga missförstånd skulle uppstå, då vi hade möte med säljarna. Finns inget att anmärka på! 😊

Jessica Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Karlson en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Västanbo

Mycket positiv upplevelse. Jenny ger ett väldigt varmt intryck. Professionellt bemötande som ändå känns inkännande. Förklarat bra och tagit sig tid för mig som köpare. Känner mig trygg i litt köp.

Elsa L
Anneberg

Bra bemötande och otroligt trevlig.

Emma P
Anneberg

Vi är jättenöjda med Rebecca!

Elenor Siv N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Bergqvist en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Åker

Fredrik är en mäklare som gör sina uppdrag med hjärtat. Han är professionell, engagerad, lyhörd och ger trygghet. Fredrik är mer än en mäklare han står med båda fötterna på jorden med hjärtat på rätt plats.

Anette S
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Karlson en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Forserum

Jenny är en trevlig och öppen mäklare. Hon är lätt att ha med och göra. Affären som hon har gjort med oss är mycket professionellt och noggrant! Vi rekommenderar henne för andra!

Mohamad S
Runneryd

Väldigt trevlig och väl bemötande. Ganska nöjd med köpet.

Markus M
Forserum

Jenny har varit jätte bra genom hela vår bostadsresa. Hon hjälpte mig att sälja mitt hus förra året och även nu när vi köpte nytt hus i år. Jenny är tillmötesgående, professionell och väldigt pedagogisk – hon förklarar allt på ett tydligt och förstående sätt. Hon stöttade oss genom hela processen och såg till att allt gick smidigt och tryggt. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera henne!

Mahmoud A
Runneryd

Han gör det omöjliga möjligt, professionell på alla sätt och vis! Tacksam för en smidig och grymt bra affär🥳

Johan P
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Salestam en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Centralt

Professionellt bemötande, bra kommunikation, rak och ärlig