Aram Soma

Aram Soma

Aram Soma är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Aram Soma har varit registrerad mäklare sedan 2019-02. Aram Soma har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 251 omdömen med ett betyg på 4.9. Aram Soma har haft 46 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

251 omdömen om Aram Soma

Sedan starten hos Reco 2019
Alex Rafael T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Hallunda

Jag var inte helt nöjd , sen ett kund försökte komma från en annan stad och han kunde bara komma på lördag han var intresserad men tyvärr fick inte svar från mäklaren därför ringde han mig själv och bokade tid med mig en lördag morgon.

Svar från Aram Soma

Hej Alex Rafael T, Tråkigt att du inte är helt nöjd med din försäljning! Den köpare som du syftar på kunde jag tyvärr inte visa din bostad för just den lördagen då jag var ledig med min familj, jag hade även informerat dig i förväg att jag var ledig på lördagar och kunde hålla visningar alla andra dagar, från tidig morgon till sen kväll. Väldigt konstigt att du inte har någon förståelse för detta då jag informerat dig om detta långt innan jag startat din försäljningsprocess och du accepterade detta då. Tycker också det var...

Fayzullo K

en bra person som älskar sitt jobb 10\10

Svar från Aram Soma

Tack för den fina rekommendationen och grattis till den fantastiska bostadsaffären!

Mikail T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Hallunda

Jätte bra, jätte trevlig, går alltid att nå svarar på samtal och är tillgänglig

Goran F
Botkyrka-Alby

Mäklaren visade sig vara en skicklig och pålitlig professionell som guidade mig genom hela processen med enastående expertis och engagemang.

Murad T
Köpte sitt hus med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Alby

Första gången på bostadsmarknaden hade tur att ha Aram Soma som mäklare..Han var tydligt och hjälpsam ,allt gick ju smidigt och fint trots all oroligheter innan köpet,Tack för den väl bemötande.

Laiqa F
Botkyrka-Fittja

Aram är en grym mäklare med goda erfarenheter! Min lägenhet blev sålt till ett jätte bra pris fastän marknadspriset har sjunkit mycket då räntorna har höjts men tack vare Aram så gick det bra . Jag är super nöjd med all arbete som Aram har presterat och Rekommenderar honom starkt !

Christos G
Botkyrka-Kyrkbyn

Very quick to sell the house considering the market being down especially during summer. Aram and his team, took extra effort to take good pictures, plan private showings to potential buyers and being quick to act when the buyer was interested. Excellent communication and action plan!

Asko Antero P
Köpte sitt hus med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Kyrkbyn

Vi blev vänligt bemötande . Mäklaren var tydlig och uppriktig i sina sägandet . Vi är jättenöijda 👍

Yousif A
Botkyrka-Fittja

Aran är en fint och snäll person kunnig i sitt yrke hjälpsam och gruppen som Aram arbetar med är se lika fina och snälla o hjälpsamma. Tack

Sven Bengt Olof A
Botkyrka-Alby

Aktiv och kanske lite för intensiv.