Aram Soma

Aram Soma

Aram Soma är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Aram Soma har varit registrerad mäklare sedan 2019-02. Aram Soma har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 221 omdömen med ett betyg på 4.9. Aram Soma har haft 54 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

221 omdömen om Aram Soma

Sedan starten hos Reco 2019
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
    2023-03-15 Verifierad kund
    Vi blev bemötta på ett professionellt sätt. Han var tydlig och trevlig. Tack för hjälpen.
    Tack för den fina rekommendationen och grattis till den fantastiska bostadsaffären, du är alltid välkommen till oss på Swedbank Fastighetsbyrån Norra Botkyrka Aram Soma
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
    2023-03-13 Verifierad kund
    Väldigt trevligt bemötande och professionellt arbete.
    2023-02-25 Verifierad kund
    Rekommenderar Aram Soma !!! Under dessa ”tuffa” tider arbetar Aram hårt och noga för att din försäljning ska bli så bra som möjligt. En mäklare att räkna med !!!
    2023-02-23 Verifierad kund
    Jag fick en jätte bra kundbemötande så som jag hade förväntat mig jag tycker att Aram är en trevlig och duktig mäklare.

Jag fick hjälp med allt jag behövde för att köpa en bostad. han får beröm av mig.
    Tack för den fina rekommendationen och grattis till den fantastiska bostadsaffären, du är alltid välkommen till oss på Swedbank Fastighetsbyrån Norra Botkyrka. Aram Soma
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
    • Botkyrka-Eriksberg
    2023-01-31 Verifierad kund
    Hej
    Jag är nöjd med Aram.
    Han jätte duktig,snälla ;hjälpsam.
    Han är finns alltid när man bhöver hjälp. Vi jätte nöjda med priset till och med marknaden är inte bra nu.så han får 10 av 10.
    Mvh Asmaa
    2023-01-16 Verifierad kund
    Hej!
    Aram Soma har varit mycket samarbetsvillig och har sparat ingen möda i att genomföra köpsaffär samt han har varit insatt i sitt arbete angående att klargöra tingen gällande lägenheten. Vi hoppas att allt går bra genom hans insatser tills lägenhetsnyckeln överlämnas till oss och köpet är genomfört.
    2023-01-16 Verifierad kund
    Hej!
  • Xherald S
    köpte sitt hus med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
    • Botkyrka-alby
    2022-11-02 Verifierad kund
    Han är bästa mäklare i hela världen. han kommunicerar väldigt bra med sina kunder, jag är väldigt nöjd med honom
    2022-09-22 Verifierad kund
    Han var jätte trevligt, det var överförväntad.
    Han var alltid till hjälp när vi behövde.
    2022-09-22 Verifierad kund
    Hej jag fick jätte bra service från Aram, jag rekommendera tack