Aram Soma

Aram Soma

Aram Soma är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Aram Soma har varit registrerad mäklare sedan 2019-02. Aram Soma har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 266 omdömen med ett betyg på 4.9. Aram Soma har haft 47 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

266 omdömen om Aram Soma

Sedan starten hos Reco 2019
Hans Jörgen L
Sålde sitt hus med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-slagsta

Vi valda att anlita Aram vid försäljning av vårt radhus i Slagsta efter att ha kontrollerat vilken mäklare som sålt mest fastigheter i området. Vi är fantastiskt nöjda, Aram är professionel, effektiv, kunnig och har överlägsen ortkunskap. I en tid av vikande huspriser, få besökare och trög budgivning så skapade Fastighetsbyrån två välbesökta visningar, 18 bud, fem budgivare och ett helt acceptabelt slutpris. Kan varmt rekommendera Aram.

Svar från Aram Soma

Tack för den fina rekommendationen och grattis till den fantastiska bostadsaffären!

Arif M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Eriksberg

He is a nice guy and really really great helpful.

Ugur T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Eriksberg

Perfekt… de gick bra o va jätte smidigt kan rekomendera vänner

Sandra Weronika S
Botkyrka-Eriksberg

Väldigt professionell mäklare. Mycket hjälpsam, trevlig och effektivt. Allt gick så snabbt och vi är jättenöjda. Aram är kunnig och håller god kontakt med säljare genom hela processen. Rekommenderar varmt!

Marge D
Botkyrka-Eriksberg

Trevlig bemötande, hjälpsam, svarar på alla frågor och ger även rekommendationer

Ewa K
Botkyrka-Eriksberg

Aram är ansvarsfull och mycket delaktig i att leta efter en kund. Han svarar alltid snabbt på frågor. Han gör visning efter kundens behov. Jag är mycket nöjd med samarbetet Mvh Ewa

Hüseyin Cahit K
Sålde sitt hus med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Fittja

Mycket duktig fastighetsmäklare!

Alaa A

جيد جدا ويعمل بكل جديه ومخلص في عمله

Filiz T
Botkyrka-Hallunda

Aram är väldigt duktig på sitt jobb, bryr sig om sina kunder.

Dejan S
Botkyrka-Hallunda

han gjorde allt som han sa, han ger goda råd och enligt mig är han bäst