Felix är väldigt professionell, respekt fullt, vänlig och kapabelt mäklaren.
Felix Öberg
Felix Öberg är mäklare på Fastighetsbyrån Nybro
.Felix Öberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Felix Öberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 201 omdömen med ett betyg på 4.8. Felix Öberg har haft 46 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
201 omdömen om Felix Öberg
Felix har varit mycket hjälpsam, trevlig, levt upp till våra förväntningar. Han har varit lätt att få tag på när vi har haft frågor. Helt enkelt mycket bra. Mvh Annica
Trevligt bemötande och lätt att få kontakt och svar Mycket nöjd
Vänligt och professionellt bemötande! Lätt att ha och göra med. Svarar snabbt vid frågor.
Trevlig kille. Inte mycket av den här "försäljaretypen" som man var lite orolig för, utan genuint schyst. Kunnig och lätt att ha att göra med. Vi är mycket nöjda.
Väldigt trevlig, men hade efterfrågat mer tempo och tydlighet i processen! Den kom mer på slutet.
Mycket bra men det är inte klart ännu
Felix Öberg ist sehr kompetent und hilfsbereit. Wir haben das Haus Idrottsvägen 9 nur digital besichtigt und das Haus ist in einem sehr guten Zustand. Felix Öberg hat uns bei der Abwicklung sehr unterstützt und sich dafür eingesetzt, dass wir die Hausschlüssel schnellstmöglich erhalten haben. Alles in allem können wir Felix Öberg sehr empfehlen.
Har inget att påpeka. Bra bemötande och hög tillgänglighet!
Felix har varit väldigt hjälpsam med att förklara detaljer runt köpet och har varit allmänt hjälpsam och haft insyn i vad jag har sökt