Felix Öberg

8 år i branschen
Fastighetsbyrån Nybro
Affärer senaste året

Felix Öberg är mäklare på Fastighetsbyrån Nybro

Felix Öberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Felix Öberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 320 omdömen med ett betyg på 4.8. Felix Öberg har haft 50 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

320 omdömen om Felix Öberg

Sedan starten hos Reco 2018
Wiilma M
Skrev om Felix Öberg en del av Fastighetsbyrån Nybro

En toppenmäklare. Från en som inte kan något om försäljning så har jag fått otrolig häjlp att sälja pappas dödsbo 🙏 känt trygghet hela vägen igenom till försäljning i en svår svår situation 🙏

Peter H
Myrdalen

Felix är en exceptionell och mycket bra mäklare som lysna på både säljaren och köparens önskemål. Felix som i sin tur har fått stå ut med en säljare som mig. Vid våra mötem och samtal har Felix varit posetiv instälning, så man inte tappa hoppet

Maria H
Myrdalen

En väldigt kunnig mäklare som hjälper till med att få hus sålda genom att lyssna både på säljaren och blivande köpare. Aldrig svår att få tag på och alltid hjälpsam med att både räkna och svara på frågor. Vid våra möten och samtal så sker det alltid med positiv inställning så att man inte förlorar hoppet.

Emil N
Myrdalen

Väldigt hjälpsam och vänlig. Svarade på frågor så gott han kunde om huset vid visningen. Hjälpte också till när man hade frågor om processen.

Benny B
Sålde sitt hus med hjälp av Felix Öberg en del av Fastighetsbyrån Nybro

Vi fick ett alldeles perfekt bemötande av Felix på fastighetsbyrån. trevlig , hjälpsam på alla sätt och vis. husaffären gick snabbt och smidigt. Kan varmt rekomendera Felix när ni går i försäljningstankar

Mimmi B
Fredrikslund

Vi tycker att Felix sen start varit trevlig och seriös i sitt arbete. Har inget negativt att påpeka utan vi är nöjda.

Chai S
Örsjö

Vi blev väldigt väl bemötta av mäklaren. Han var engagerad, lyhörd och tog sig tid att hjälpa oss genom hela processen. Köpet av huset gick smidigt och vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Vi är väldigt nöjda med den service och det engagemang vi fick under hela bostadsaffären. Mvh Chai & Emilia

Evelina H
Västeräng

Mycket nöjda! Tillgänglig när det behövdes, offrade en fredagskväll för kontraktskrivning (inte alla som gör). Kanske känslan av att han hade lite många bollar i luften ett tag, men överlag toppen och rekommenderar Felix. Trevlig, ärlig och förstående.

Nandor B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Öberg en del av Fastighetsbyrån Nybro

Allt har varit korrekt och fungerat jättebra. Inga problem överhuvudtaget. Han utförde arbetet på ett professionellt sätt och allt gick smidigt

Mattheus Robertus Angelique D
Örsjö

Felix is very professional and helpfull. He also responds quickly on questions or providing more information.