Alexander Hellohf

Alexander Hellohf

Alexander Hellohf är mäklare på Fastighetsbyrån Orust

Alexander Hellohf har varit registrerad mäklare sedan 2021-03. Alexander Hellohf har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 51 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Hellohf har haft 26 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

51 omdömen om Alexander Hellohf

Sedan starten hos Reco 2023
Eva Marie D
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Trevligt bemötande. Snabb återkoppling. Bra genomgång vid kontraktsskrivning.

Ingela J
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Alexander har varit en klippa under hela proceduren med försäljningen. Han är lugn och trygg, bra på att förklara så man förstår proceduren under resans gång.

Carina Linnéa P
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Jättebra, har fått snabb hjälp när jag har efterfrågat det och Alexander har styrt upp försäljningen på ett bra och proffsigt vis. Jag är mycket nöjd med min mäklare 😃

Joanna B
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Smidig och enkel bostadsaffär med Alexander! Han var lyhörd, flexibel och bra kommunikation!

Christina Margareta D
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Bra kommunikation.Smidig hantering av försäljningen.

Pontus N
Svanesund

Bra bemötande. Över förväntan Kanon

Helene M
Flatön

Alexander är en väldigt trevlig person, mjuk och avlyssnande: Blev en väldigt bra affär tack vare Alexanders engagemang.

Elin W
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Allt har funkat suveränt och gått snabbt enligt önskemål. Upplevs kunnig och engagerad, får oss att känna oss trygga i köpet. Detta köpet har känts mycket bättre än tidigare bostadsköp hos annan mäklare.

Roger N
Henån

Alexander var mycket trevlig och kunnig och väldigt lättsam att prata med och gjorde att vår köp av huset på Aspvägen 10 gick så smidigt. Så vårt betyg på honom är 10 utav 10

Diana N
Henån

Kanontrevlig kille som hade svar på alla frågor Lättsam social och tillmötesgående 🤗