Trevligt bemötande. Snabb återkoppling. Bra genomgång vid kontraktsskrivning.
Alexander Hellohf
Alexander Hellohf är mäklare på Fastighetsbyrån Orust
.Alexander Hellohf har varit registrerad mäklare sedan 2021-03. Alexander Hellohf har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 51 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Hellohf har haft 26 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
51 omdömen om Alexander Hellohf
Alexander har varit en klippa under hela proceduren med försäljningen. Han är lugn och trygg, bra på att förklara så man förstår proceduren under resans gång.
Jättebra, har fått snabb hjälp när jag har efterfrågat det och Alexander har styrt upp försäljningen på ett bra och proffsigt vis. Jag är mycket nöjd med min mäklare 😃
Smidig och enkel bostadsaffär med Alexander! Han var lyhörd, flexibel och bra kommunikation!
Bra kommunikation.Smidig hantering av försäljningen.
Bra bemötande. Över förväntan Kanon
Alexander är en väldigt trevlig person, mjuk och avlyssnande: Blev en väldigt bra affär tack vare Alexanders engagemang.
Allt har funkat suveränt och gått snabbt enligt önskemål. Upplevs kunnig och engagerad, får oss att känna oss trygga i köpet. Detta köpet har känts mycket bättre än tidigare bostadsköp hos annan mäklare.
Alexander var mycket trevlig och kunnig och väldigt lättsam att prata med och gjorde att vår köp av huset på Aspvägen 10 gick så smidigt. Så vårt betyg på honom är 10 utav 10
Kanontrevlig kille som hade svar på alla frågor Lättsam social och tillmötesgående 🤗