Professionell och trevlig. Gick snabbt att hitta köpare.
Fastighetsbyrån Orust
Upplev vacker natur med klippor, ängar och skogar på den gröna ön i väst: Orust. Fastighetsbyrån har funnits här i ungefär 30 år och vi kan den lokala bostadsmarknaden utan och innan. På sommaren välkomnar hela ön turister och sommargäster genom att öppna restauranger och butiker vid de gamla fiskebyarna, och just båt och...
831 omdömen om Fastighetsbyrån Orust
Sedan starten hos Reco 2013
Kändes väldigt bra och seriöst
Profesjonell, tilgjengelig og informativ! Jeg fikk god oppfølging, veldig fornøyd.
Carl är en väldig kunnig och trevlig mäklare! Han är hjälpsam på alla sätt! Jag har inget att klaga på och ger betyg 10 av 10 till Carl! Med vänlig hälsning Akram H- Naghavi
Väldigt trevlig och lätt person att ha att göra med.
Mycket trevlig och lätt att nå, ringer alltid tillbaka om man sökt honom. Glad och positiv.
Snabb, lättsam, tydlig och informativ.
Rätt man på rätt plats. Rekommenderar
Karl är professionell i ordets bästa bemärkelse. Han är vänlig, tydlig, kunnig och engagerad. Han återkopplar snabbt. Vi är mycket nöjda med hans insats.
Mycket nöjd med Eric Feiff som mäklare vid vår försäljning! Professionell och trevlig!
Tycker Carl gjorde ett bra intryck....saklig och påläst....dessutom lätt att komma i kontakt med
Trevlig kille med ett gott bemötande.
Carl har varit mycket professionell, kunnig och lätt att kommunicera med genom hela processen. Han har varit tillgänglig, lyhörd och öppen för frågor, vilket har skapat en trygg och smidig upplevelse. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare. /Jesper Löve
Trevligt bemötande. Eric är kunnig och hjälpsam. Alltid snabb respons på mejl. Vi är mycket nöjda.
Trevligt bemötande. Snabb återkoppling. Bra genomgång vid kontraktsskrivning.
Alexander har varit en klippa under hela proceduren med försäljningen. Han är lugn och trygg, bra på att förklara så man förstår proceduren under resans gång.
Jättebra, har fått snabb hjälp när jag har efterfrågat det och Alexander har styrt upp försäljningen på ett bra och proffsigt vis. Jag är mycket nöjd med min mäklare 😃
Smidig och enkel bostadsaffär med Alexander! Han var lyhörd, flexibel och bra kommunikation!
Bra kommunikation.Smidig hantering av försäljningen.
Carl har varit otroligt hjälpsam, stöttande och tydlig under hela köpeprocessen. Han har återkopplat snabbt och tagit sig tid att förklara då vi varit osäkra eller haft funderingar. Rekommenderar absolut Carl som mäklare.
Bra bemötande vid varje visning, snabb återkoppling och vid frågor har alltid ett svar förmedlats eller har han återkommit senare med ett svar! Snygg och proffsig försäljning!
Bra bemötande. Över förväntan Kanon
Trevligt bemötande och han ordnade en extra visningstid åt oss då vi var bortresta på den ordinarie tiden. Verkade bra insatt i området och huset.
Bra dialog om förväntningar och planering av marknadsföringen. Mkt bra uppdatering och feedback efter visningar.
Engagerad, professionell och noggrann. Supernöjd med Carl som mäklare!
Alexander är en väldigt trevlig person, mjuk och avlyssnande: Blev en väldigt bra affär tack vare Alexanders engagemang.
Eric speaks English very well and was helpful, considerate and very patient with us, as we were not familiar with the Swedish real estate business. Everything went smoothly and Eric acted in the best interest of all parties. And the cinnamon buns were delicious!
Allt har funkat suveränt och gått snabbt enligt önskemål. Upplevs kunnig och engagerad, får oss att känna oss trygga i köpet. Detta köpet har känts mycket bättre än tidigare bostadsköp hos annan mäklare.
Väldigt bra bemötande i och omkring bostadsköpet. Rekommenderar starkt
Vi har blivit väldigt bra bemötta och Eric gjorde allt han kunde för att få till ett bra bostadsköp för oss!
Mycket trevligt och bra bemötande! Inga oklarheter. Kan egentligen inte komma på något som kunde varit bättre.
Engagerad Söker lösningar Tar fram speciallösningar för olika åtgärder. Anlita mäklaren för bra resultat.
Carl är en ung mäklare. Han har trots detta ett professionellt och väl avvägt sätt att möta sina kunder. Lätt att prata med och hjälpsam även när det blir lite krångligt. Med växade erfarenhet kommer han att blir en mycket viktig tillgång för Fastighetsbyrån och för sina kunder
Tydlig och målinriktad. Ger inte upp.
Väl påläst och kunnig om objektet och Orust. Klar och tydlig. Serviceminded och lugn. En bra förhandlare som får alla nöjda!
Alexander var mycket trevlig och kunnig och väldigt lättsam att prata med och gjorde att vår köp av huset på Aspvägen 10 gick så smidigt. Så vårt betyg på honom är 10 utav 10
Kanontrevlig kille som hade svar på alla frågor Lättsam social och tillmötesgående 🤗
Vaken mäklare som gjort sitt yttersta. Alltid återkopplat, svarat snabbt när man haft frågor. Ställt upp på enskilda visningar i tid och otid. Trevlig och serviceminded.
Otroligt professionell Lätt att få tag på, svarar på alla frågor man har
Jag fick ett korrekt bemötande och nödvändig information. Kontraktet fick korrigeras flera ggr för felstavat efternamn och att summan för handpenningen inte hade förts in.
Inga konstigheter, raka puckar
Carl var lyhörd, förklarande och positiv. Känns som han hållit oss i handen genom hela processen. Gett oss uppdatering kontinuerligt och varit lätt att nå vid behov.
Proffsigt, sakligt och ödmjukt bemötande var första känslan med möte av mäklare Carl. Carl visande genuint intresse för oss som säljare genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera Carl som mäklare :)
Tydlig och professionell. Enkel att ha och göra med.
Stort engagemang, väldigt bra kännedom om marknaden och lyhörd och trevlig att jobba med.
Alexander var väldigt hjälpsam och felxible och fick hela processesen att kännas väldigt enkel och trevlig
Jättefint bemötande av Carl, proffesionellt och tydligt framförallt! Tillgänglig under hela processen och hjälpte oss med det vi behövde. Kan verkligen rekommendera Carl som mäklare.
Trevlig, kunnig och serviceinriktad Vill gärna rekommendera honom
Vänlig lätt att komma i kontakt med! Förklarar att på ett utmärkt sätt Håller oss uppdagade hela tiden. vi är mycket nöjda👍
Carl har varit tydlig, informativ och snabb på att svara under hela processen. Dessutom glad och vänlig! Hans sätt bidrog till att vi som köpare kände oss trygga och säkra på objektet.