David Rosander

David Rosander

David Rosander är mäklare på Fastighetsbyrån Oskarshamn

David Rosander har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. David Rosander har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.7. David Rosander har haft 33 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

86 omdömen om David Rosander

Sedan starten hos Reco 2022
Mirela P
Kristineberg

Trevlig och hjälpsam mäklare!

Michael P
Bockara

Väldigt trevligt och kunnig. Fått en femma om kommunikation mellan oss varit något snabbare .

Mattias L
Kristdala

En härlig kille, hjälpsam duktig, trevlig.

Liam L
Köpte sin lägenhet med hjälp av David Rosander en del av Fastighetsbyrån Oskarshamn
Norrtorn

Väldigt bra mäklare, skulle fått fullpott ifall han var lite bättre på att svara på mobilen

Börje L
Sålde sin lägenhet med hjälp av David Rosander en del av Fastighetsbyrån Oskarshamn
Centralt

Trevlig ,Gjorde en snabb försäljning. Med tanke på att det fanns många objekt att tillgå i området,Så jag rekommenderar han varmt

Fredrich Emanuel Mattias R
Centralt

Bra att ha att göra med. Snabb och effektiv.

Tobias N
Sandshult

Trevlig, bra bemötande och lösningsorienterad

Anette M
Kristdala

We had a very good experience with David Rosander fast acting, very helpful. We would recommend him for sure and we would like to use him again if we're deciding buying something else.

Petra S
Kristdala

Jag är jätte nöjd med David. Trevlig bemötande och mycket kompetent. Rekomanderar verkligen honom.

Jesper I
Svalliden/Marieholm

Världens bästa mäklare jag stött på hittills.