Elis Gustafsson

Elis Gustafsson

Elis Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar

Elis Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Elis Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.9. Elis Gustafsson har haft 35 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-05 - 2023-02

23 omdömen om Elis Gustafsson

Sedan starten hos Reco 2022
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Elis Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Kalmar
    • Berga Centrum
    2023-03-15 Verifierad kund
    Vi upplevde all kontakt från början tills nu som väldigt professionell från Elis sida. Han har visat oss olika lägenheter under tiden vi letade efter en bostad som skulle passa oss och har hjälpt oss att hitta den bostad som till slut matchade våra behov och önskemål.

Elis berättade för oss i detalj under visningen om både bostaden och föreningen, vilket kändes jättebra. Han besvarade mycket noggrann på alla våra frågor och har hållit tät kontakt med information både via mail och telefon. Vi skulle varmt rekommendera Elis Gustafsson för andra som tänker köpa en bostad.
    • Skällby
    2023-03-12 Verifierad kund
    Elis är en duktig och väldigt hjälpsam mäklare. Han ville guida oss bra och han var snabb med att svara på våra frågor. Jag varm rekommenderar Elis som mäklare.
    Förväntningar: svara tydligt, svara snabbt, vara trevligt och snäll, aktiv.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Elis Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Kalmar
    • Skällby
    2023-03-10 Verifierad kund
    Elis är rätt person för rätt position. Han utförde uppgiften flitigt och med fullt engagemang. Mycket hjälpsam, verbal, ansvarsfull. Kort sagt, det var ett nöje att arbeta med Elis.
    • Lindö
    2023-02-26 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda med Elis. Han har bemött oss bra och har koll på läget. Han är lätt att få tag på och svarar på våra frågor.
    • Berga
    2023-02-23 Verifierad kund
    * Bemöttes av ett leende på läpparna som man kunde se förstod än.
    * Jag förväntade mig ärlighet och rakhet och det fick jag.
    * Bra på att förklara och dömde inte. Jag är 19 år och har aldrig köpt en bostad innan. Elis hade väldigt bra tålamod med mig och alla mina frågor, och dem gånger jag ej förstod något förklarade han det för mig väldigt bra.
    • Norrliden
    2023-02-16 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, jättenöjd hur han skötte affären
    • Oxhagen
    2023-01-10 Verifierad kund
    Allt fungerade bra, information osv.
    Kul att höra Peter, hoppas du nu ska trivas bra i ditt nya hem! Elis Gustafsson
  • Manuela L
    • Djurängen
    2022-12-25 Verifierad kund
    Blev väl bemött av vår mäklare. Vi blev kontinuerligt uppdaterade om läget och visningen sköttes smidigt. Väldigt nöjda!
    Vad roligt att höra. Hoppas ni ska trivas i ert nya! Elis Gustafsson
    • Skälby
    2022-11-07 Verifierad kund
    Professionell, trevlig och förstående.
    • Norrgård
    2022-10-25 Verifierad kund
    Vi är helnöjda med Elis. Han har bemött oss väl och han har koll på läget.
    Han är också lätt att få tag på om man har några frågor.