Isabelle Öberg

Isabelle Öberg

4.5 / 5 baserat på 4 omdömen

Isabelle Öberg är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar

.

Isabelle Öberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Isabelle Öberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 4.5. Isabelle Öberg har haft 1 försäljningar sen 2023-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

 • 100%

  Andel tillfrågade kunder

 • 1

  Försäljningar

  2023-02 - 2023-02

4 omdömen om Isabelle Öberg

Sedan starten hos Reco 2023
 • köpte sitt hus med hjälp av Isabelle Öberg en del av Fastighetsbyrån Kalmar
  • Lindsdal
  2023-03-25 Verifierad kund
  Väldigt tillmötesgående, mycket trevlig samt snabb återkoppling vid frågor.
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Isabelle Öberg en del av Fastighetsbyrån Kalmar
  • Krafslösa
  2023-03-22 Verifierad kund
  Isabelle har gjort ett jättebra jobb med att sälja villan snabbt och smidigt! Bra kontakt , förstående o lätt att nå när det har varit mycket frågor. Mycket hjälpsam mäklare.
  Det kanske var din första sålda villa, men garanterat kommer du att få sälja många med den kunskapen, ödmjukheten och drivkraften. Lycka till i framtiden! Tack hälsar Anita med familj.
  Tack snälla Anita för dina värmande ord och ditt vackra omdöme! Det var en förmån för mig att få vara en del av den resa du nu gjort och jag tackar ödmjukast för vårt vackra samarbete tillsammans! Jag önskar dig all lycka till i ditt nya boende och jag hoppas innerligt att du kommer trivas lika bra som du gjort under alla år i ditt underbara hus! Kramar Isabelle Isabelle Öberg
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Isabelle Öberg en del av Fastighetsbyrån Kalmar
  • Lindsdal
  2023-03-15 Verifierad kund
  Hela upplevelsen från första mötet till avslutad affär är jag mycket nöjd med. Jag har känt ett stort förtroende där Isabelle har varit lyhörd och förstående med mina önskemål. Jag kan varmt rekommendera henne. Isabelle får högsta betyg utav mig. Med vänliga hälsningar
  Sonja Lorentzson
  Tack snälla Sonja för ditt fina omdöme! Med högt engagemang och ett gott samarbete lyckas man som allra bäst! Det har varit en otroligt fin resa tillsammans vid din sida och jag är tacksam för förtroendet! Stort lycka till med ditt nästa drömboende! Varma hälsningar Isabelle Isabelle Öberg
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Isabelle Öberg en del av Fastighetsbyrån Kalmar
  • Lindsdal
  2023-03-14 Verifierad kund
  Allt enligt förväntan, snabba svar och engagerad. Nu är man såklart partisk eftersom vi fick huset. Men jag är nöjd med min upplevelse.
  Tack Alex, det ska bli oerhört kul att få följa er lilla familj i ert nya drömboende! Gratulerar än en gång till ett fantastiskt hus där ni förhoppningsvis kommer trivas lika länge som nuvarande ägare gjort!
  Mvh Isabelle
  Isabelle Öberg
  Gilla