Shanta Nyblom

Shanta Nyblom

Shanta Nyblom är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar

Shanta Nyblom har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Shanta Nyblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 260 omdömen med ett betyg på 4.8. Shanta Nyblom har haft 32 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

260 omdömen om Shanta Nyblom

Sedan starten hos Reco 2021
Kevin O
Smedby

Shanta gjorde ett toppen jobb, finns ingenting att poängtera. Utmärkt!

Birgitta S
Djurängen

Rak och tydlig kommunikation och lätt att kommunicera med. Tydlig plan för vår försäljning. Lätt att komma i kontakt med, återkommer alltid när man lämnar meddelande. Seriös och förtroendeingivande och samtidigt lättsam. Vi är mycket nöjda med hela processen vid vår försäljning, från första mötet till avslut. Den har hanterats på bästa möjliga sätt. Vi kan varmt rekommendera Shanta.

Victor F
Läckeby

Topp! Super informativ och hjälpsam för oss förstagångsköpare.

Josefine K
Läckeby

Shanta har varit toppen från start till mål! Lättillgänglig, varm, personlig och skapade ett gott intryck redan från första stund. Hon har samtidigt varit rak och tuff, mött våra önskemål och sett till att vi fick en snabb affär! Visat intresse och varit "mer som oss" och inte som många andra mäklare i sina fina kostymer som är opersonliga och bryr sig mer om objektet än personerna bakom som kanske går igenom något tufft med försäljning, vilket inte alltid är så lätt. Med Shanta har det varit enkelt och tydligt och hon har...

Sara S
Trekanten

Shanta har med ett personligt engagemang guidat oss genom hela processen. Med tydlighet och kunskap har vi fått ett stort förtroende och rekommendera henne varmt.

Simon Lars-Henry J
Trekanten

Är lyhörd och ärlig! Mkt bra som person!

Per-Arne A
Rinkabyholm

Shanta har genom sitt trevliga och professionella sätt guidat oss genom hela processen och gett oss en trygghet genom hela köpet. Vi rekommenderar henne varmt!

Mikael K
Rinkabyholm

Shanta är en genuin och trevlig människa som ser till kundernas bästa. Kan inte klaga på något. Tydlig och rak.

Akshay H
Smedby

Shanta was so open, friendly and supporting. She actually treated us like her siblings rather than just customers. She is so informative and helpful. We really liked her company during the whole buying process. Very supportive and helpful in every hurdle we had. Awesome Shanta, keep it up and keep going.

Lisa J
Lindsdal

Shanta har känts genuin och tydlig genom processen. Hon har inte lämnat något utrymme för att misstolkning utan varit tydlig med relevant information vilket jag uppskattar högt.