Shanta Nyblom

Shanta Nyblom

Shanta Nyblom är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar

Shanta Nyblom har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Shanta Nyblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 291 omdömen med ett betyg på 4.8. Shanta Nyblom har haft 34 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

291 omdömen om Shanta Nyblom

Sedan starten hos Reco 2021
Lena D
Rockneby

Bra start eftersom vi båda kände till varandra sen tidigare. Under hela processen var Shanta omtänksam och uppmärksam och noga att informera om de olika stegen i försäljningen. Eftersom jag inte är särskilt "digital" så var även min son delaktig i händelseförloppet. Detta hanterade Shanta med glans. Hennes serviceanda ligger på en hög nivå. De olika intressenterna läste hon av och kunde sortera bort de som inte alls kom i fråga som köpare.

Jörgen H
Rockneby

Shanta är en rak tydlig, kommunikativ, professionell mäklare som med en varm och mänsklig framtoning får oss som spekulanter att känna oss speciella. Hon är påläst, kan beskriva objektet som vi var intresserade av på en begripligt sätt, det råder inget tvivel om att hon älskar det hon gör. Vid våra möten, visning samt då vi skrev kontrakt så gjordes dessa by the book, vi är oerhört nöjda med hela processen.

Elisabeth H
Rockneby

Shanta är en mycket professionell mäklare med en stor förmåga att lyssna in kommunicera och stänga en affär som blir bra för båda parter. Rekommenderar henne till alla som ska sälja eller köpa.

Wilma N
Rinkabyholm

Vi fick en vänligt och professionellt bemötande redan från första visningen. Shanta har guidat oss och fått oss att känna oss trygga genom hela processen. Vi rekommenderar starkt Shanta som mäklare.

Svar från Shanta Nyblom

Stort tack för omdömet Wilma! Detta kommer bli toppen för er! Jag är så glad att det gick vägen😃 Vänliga Hälsningar Shanta

Eric B
Rinkabyholm

Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse! Från första kontakten till avslutad försäljning har vi fått ett fantastiskt bemötande. Shanta har varit mycket tillgänglig, snabb på att återkoppla och alltid tagit sig tid att svara på våra frågor. Den höga servicenivån och det stora engagemanget gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Shanta till alla som vill ha en professionell, lyhörd och serviceinriktad mäklare vid sin bostadsförsäljning.

David N
Rinkabyholm

Vi blev bemötta på ett väldigt trevligt och professionellt sätt genom hela processen. Shanta var lätt att få tag på, svarade snabbt på våra frågor och såg till att vi kände oss trygga i vårt köp. Vi är mycket nöjda med hela upplevelsen och kan varmt rekommendera Shanta.

Svar från Shanta Nyblom

Stort tack för omdömet David! SÅ roligt att det var just ni som hittade ”ert” hus med mig😃 Varmt lycka till med allt. Jag kommer förbi vid tillfälle och hälsar på😃 Vänliga Hälsningar Shanta

Gunilla A
Trekanten

Mycket duktig och engagerad en mycket trevlig mäklare

Svar från Shanta Nyblom

Vart tack att du anlitade mig Gunilla! Varit så skoj att få hjälpa dig🧡 och SÅ roligt att du fick boende i Trekanten! Lycka till nu. Vänliga Hälsningar Shanta

Emma H
Trekanten

Toppen! Engagerat sig otroligt mycket.

Svar från Shanta Nyblom

Stort tack Emma! Varmt lycka till med er spännande framtid 😃 Vänliga Hälsningar Shanta

Malin W
Krafslösa

Snabb återkoppling och bra bemötande.

Svar från Shanta Nyblom

Stort tack för omdömet Malin! Lycka till med allt nu!! Vänliga Hälsningar Shanta 🧡

Andreas G
Krafslösa

Bra bemötande och snabb återkoppling på frågor. Vi är mycket nöjda.

Svar från Shanta Nyblom

Stort tack Andreas! Varmt lycka till med ert nya boende. Skönt att få närmre till jobbet 😃 Vänliga Hälsningar Shanta