Väldigt trevlig och lätt att prata med
Shanta Nyblom
Shanta Nyblom är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar
.Shanta Nyblom har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Shanta Nyblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 190 omdömen med ett betyg på 4.8. Shanta Nyblom har haft 26 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
190 omdömen om Shanta Nyblom
Jag blev bemött väldigt bra av Shanta där hon direkt tog kontakt med mig när jag kom till bostaden och kollade på visningen, vilket för mig är väldigt viktigt eftersom det ger ett första bra intryck. Jag gick inte in med så stora förväntningar mer än att få kolla runt i huset, men mäklaren gjorde definitivt besöket bättre pga hennes bemötande gentemot mig. Sammanfattningen är den att Shanta är en riktigt bra mäklare som jag hoppas andra också kommer få träffa och dela samma uppfattning som mig.
Tack Emanuell! Önskar dig stort lycka till som fastighetsägare :-) Ska bli roligt att följa förändring och planer framåt. Vh Shanta
Shanta har ett personligt bemötande och hör alltid av sig. Hon är kunnig inom sitt område och gör alltid allt för att hjälpa och förklara.
Tusen tack för fint omdöme Anneli. Ditt hus har varit roligt att få hjälpa till med, sällan skådar man en sådan väl omhändertagen trädgård, vilken park! Önskar dig varmt lycka till framledes. Vh Shanta
En klippa som alltid finns där och hjälper till när det blev strul på andra håll. Shanta är en trygghet som är väldigt kunnig inom området. Tack för all stöttning.
Tack för omdöme Jenny, hoppas ni landat i huset och börjat fixa det som i vill ha det :-) Så roligt att allt löste sig till slut. Vh Shanta
Mycket intresserad av sitt jobb och är en glad o positiv person.Kände mig trygg hela tiden.Shanta hörde av sig till oss ofta. Ett mycket bra betyg vill jag ge henne.
Tack för fint omdöme Marie. Vi löste det bra, alla parter nöjda😃. Vänliga Hälsningar Shanta
Bra kommunikation hela vägen. Tätt samarbete och bra uppföljningar. Hade inga direkta förväntningar mer än att få ett trevligt bemötande och sakkunnig i helheten vilket jag absolut upplevt.
Stort lycka till med ert nya liv med ”ny” ort. Smidigt med engagerade säljare! Med Vänliga Hälsningar Shanta.
Jordnära mäklare med annat i tankarna än vinst på affären.
Tack Martin, Kul att vi hittade rätt boende till er. Jag känner att ni kommer stortrivas, och med närhet till det mesta blir det smidigt. Vänliga Hälsningar Shanta
Vi fick ett gott bemötande av Shanta Nyblom och kan varmt rekommendera henne om fastighetsmäklare.
Tusen tack för fint omdöme. Varmt lycka till med ert nya hus. Njut av det sjönära läget. Vänliga Hälsningar Shanta
Hej Shanta Du är bästa mäklare i hela Sverige Stort hälsningar Khalil Qaso
Stort tack Khalil, Lycka till med ert nya hus! Vänliga Hälsningar Shanta ☀️
Bra bemötande o glad!Husaffären gick snabbt o pratade väl om vår stuga till ev köpare!
Varmt tack för fint omdöme. En fantastisk stuga köparen får äran att förvalta! Stort lycka till med era renoveringar på ny plats. Vänliga Hälsningar Shanta