Shanta är trevlig/ärlig och gör ett gott intryck, hon hjälper till vid frågor och funderingar när man ger sig ut på något som man kanske inte gör varje dag. Att sälja en villa med hjälp av Shanta och Fastighetsbyrån har varit enkelt och bekvämt.
Shanta Nyblom
Shanta Nyblom är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar
.Shanta Nyblom har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Shanta Nyblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.8. Shanta Nyblom har haft 34 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
161 omdömen om Shanta Nyblom
Engagerad, tydlig, mycket bra och trevligt bemötande
Stort tack för omdöme Jens. Nu har ni allt lite att pyssla med. Det kommer passa er perfekt, ni är utmärkta köpare med vision och vilja. Varma lyckönskningar till er familj. Vänliga Hälsningar Shanta
Tydligt, trevligt! En underbar proffs
Tack Flavia, det kommer bli bra när ni fått det som just nu vill ha det. Härligt lägen och underbar tomt . Vänliga Hälsningar Shanta
Otroligt glad att jag haft Shanta som mäklare när jag sålde mitt hus. Kändes tryggt att ha henne med sig i processen! Kan starkt rekommendera henne.
Tack Oscar! Det löste vi bra men god insats från oss alla tre. Ni två fixade så fint till visningar. Lycka till med nya livet nu! Vänliga Hälsningar Shanta
Mycket nöjd med Shanta i mitt bostadsköp. Rak och ärlig med fakta på frågor som man kommer med. Allt med köpet gick snabbt, smidigt och känt mig trygg genom hela processen.
Stort tack för fint omdöme Thimmy, och lycka till med garagebygge. Jag svänger förbi när vårsolen kommer så får du bjuda på en kopp kaffe. Vänliga Hälsningar Shanta
Bästa bemötande,engagemang,rak
Tack för fint omdöme. Vh Shanta
Vid första ögonkastet jag såg leendet och hörde på Shantas varma röst , så viste jag att jag skulle ha en trygg, nogrann och förståelse mäklare som jag kunde få ett mycket fin och trygg affär med. Och mina förväntningar var 100 % verifierade! Tryggare, trevligare, väl informerad, mänsklig, förstående och varmare mäklare finns inte! Tack Shanta säger jag bara!
Isak... T A C K! Varmt lycka till i ditt nya boende. Jag känner att det kommer bli bra :-) Vh Shanta
Mäklaren har varit väldigt trevlig och duktig, vi har fått information under hela förloppet. Hon skötte det mkt bra trots omständigheter med marknadsstyrning. Mäklaren uppnådde våra förväntningar med bravur.
Tack Risto! Härligt att ni känner det jag vill förmedla, och utföra. Nu trivs ni säkert även i nya boendet med mer utrymmer för era behov. Vh Shanta
Shanta är mycket kompetent, hjälpsam och lyhörd för våra önskemål. Hon levde upp till våra önskemål över förväntan. Vi är så nöjda med Shanta och det arbete hon gjort och vi kan varmt rekommendera henne. Åsa
Åsa, tack för ditt omdöme. Spännande med ny ort och ny boendeform :-) Varmt lycka till. Vh Shanta
Intresserad, ambitiös, trygg i affären.
Tack Maria, jag tror vi har lite lika värderingar så det blev ett gott samarbete. Lycka till i nya boendet ;-) Vh Shanta