Michaela Brock

Michaela Brock

Michaela Brock är mäklare på Fastighetsbyrån Oskarshamn

Michaela Brock har varit registrerad mäklare sedan 2014-04. Michaela Brock har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 152 omdömen med ett betyg på 4.7. Michaela Brock har haft 41 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

152 omdömen om Michaela Brock

Sedan starten hos Reco 2018
Simon K
Kolberga

Mycket mycket bra! Oerhört hjälpsam, trevlig och anträffbar. Så vi har bara gott att säga om Michaela.

Christina W
Figeholm

Michaela har varit mycket bra, tillmötesgående , tydlig och klar, rolig o seriös..Mycket duktig i sitt yrke som mäklare

Jakob B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Michaela Brock en del av Fastighetsbyrån Oskarshamn
Centralt

Bra hjälp vid köp av lägenhet. Koll på läget och bra återkoppling👍

Thomas L
Svalliden/Marieholm

Proffsig, trevlig och kunnig mäklare. Haft kontakt med henne både med att sälja och köpa bostad. 5/5 toast

Lars-Göran I
Kristineberg

Michaela har från första kontakten vi hade har varit hjälpsam förklarat olika steg i husaffären som har hjälpt oss att kunna fatta olika beslut. Så i vårt fall har Michaela varit ett stort stöd! Lars-Göran Israelsson

Anneli F
Kristdala

En empatisk person som är glad och kunnig inom sitt yrke. Var behjälplig med att få mer information.

Rose-Marie A
Kristdala

Mycket bra bemötande och vänlig vid alla frågor som man hade. Bra i sin yrkesroll.

Gabor B
Hycklinge

Vi tyckte att fru Brock var mycket vänlig, mycket kompetent, samarbetsvillig och flexibel. Hon kunde snabbt och uttömmande klargöra alla frågor. Jag hoppas att översättningen blir bra!

Sara W
Hycklinge

Jag har inget annat att säga att vi har varit supernöjda.

Simone P
Hycklinge

Michaela is very Kind and helpful with all of our questions. She managed a lot for us for example the bank contact. Until now everything went right and comfortable. So we are very happy to have Michaela with us.