Fanny Palsander
Fanny Palsander är mäklare på Fastighetsbyrån Östhammar
.Fanny Palsander har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Fanny Palsander har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 55 omdömen med ett betyg på 4.5. Fanny Palsander har haft 46 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
55 omdömen om Fanny Palsander
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sin lägenhet med hjälp av Fanny Palsander en del av Fastighetsbyrån Östhammar
Hade behov av att sälja snabbt och Fanny tog verkligen tog i det. Det gick över min förväntan. Proffsigt och smidigt. Gillar även säljcoachen där man får koll på vad man behöver göra.
köpte sin lägenhet med hjälp av Fanny Palsander en del av Fastighetsbyrån Östhammar
Duktig på att höra av sig, tydlig i sin kommunikation och mycket trevlig och hjälpsam.
Har blivit väl bemött, allt har gått väldigt smidigt och har fått grym återkoppling om allt som händer! Allt har funkat kanon
köpte sitt hus med hjälp av Fanny Palsander en del av Fastighetsbyrån Östhammar
Fanny ger ett mycket seriöst och professionellt intryck och har hanterat vårt köp på ett mycket bra sätt.
sålde sitt hus med hjälp av Fanny Palsander en del av Fastighetsbyrån Östhammar
Full fart på Fanny ! har visat stort engagemang, mer än man kan begära
köpte sitt hus med hjälp av Fanny Palsander en del av Fastighetsbyrån Östhammar
Som köpare av en fastighet som Fanny förmedlade så är vi otroligt nöjda.
Fanny har varit delaktig och alltid svarat på våra frågor.
Otroligt proffsig och positivt bemötande från henne. -
Ett bra bemötande.
Vi hade normala förväntningar som Fanny levde upp till frågor som vi hade som hon inte kunde svara på direkt återkopplade hon på snabbt.
Upplever Fanny som en kunnig och duktig mäklare.
Med vänlig hälsning, Torben och Gunnel -
sålde sitt hus med hjälp av Fanny Palsander en del av Fastighetsbyrån Östhammar
Svårt o sätta fingret på nåt särskilt. Vi är jättenöjda med allt.
sålde sitt hus med hjälp av Fanny Palsander en del av Fastighetsbyrån Östhammar
Bra information och service hela vägen! Trevlig mäklare som jag gärna skulle återkomma till.
Bra bemötande och tydlig med hur försäljningen går till. Bra återkoppling under visningar ,såg till att det gick snabbt och smidigt vid försäljningen.