Mycket trevligt bemötande, glad och positiv, en frisk fläkt. Våra förväntningar var att i bästa fall få huset sålt och det klarade hon helt galant med sitt kunnande och engagemang. Hennes empati för oss äldre som har svårt med nyheterna inom datavärlden har hon hjälpt oss mycket med att förklara det som var svårt för oss. Hon har gjort ett mycket bra jobb och försäljningen gick väldigt snabbt och galant för oss. Sådana som Fanny bör det finnas flera av.
Fanny Palsander
Fanny Palsander är mäklare på Fastighetsbyrån Östhammar
.Fanny Palsander har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Fanny Palsander har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.5. Fanny Palsander har haft 43 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
71 omdömen om Fanny Palsander
Vi blev mycket trevligt och proffsigt bemötta. Våra förväntningar blev tillgodosedda. Fick snabb och bra info hela tiden
Mycket trevlig och kommunikativ! Visade en förståelse för mina behov. Hela affären gick lugnt och smidigt och jag upplevde aldrig en stress kring någonting.
Hon förklarade allt bra, gick ordentligt igenom kontraktet och svara snabbt på frågor och meddelanden.
Bemött på ett väldigt trevligt och ödmjukt sätt. Hade inga förväntningar, men hon var jätteduktig i sitt jobb och hjälpsam.
Tillmötesgående, professionell och glatt humör!
Hon gjorde sitt jobb, vänligt och engagerat från första kontakten i december till kontraktsskrivning i juni.
Hej Fanny är fantastiskt !! Jag har inte behövt gjort någonting allt har bara flutit på från första träffen till huset blev sålt
Trevligt bemötande och kompetent hantering av köpprocessen från början till slut. Jag har stött på flera mäklare genom åren och hon ligger i topp.
Utförde sitt uppdrag med bravur. Kan varmt rekommendera henne till alla som går i säljtankar.