Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick från Felix Arvidsson. Han var trevlig och mycket hjälpsam. Han tog sig tid att svara på alla frågor och förklarade allt på ett tydligt sätt. Jag kan rekommendera Felix till andra som söker en engagerad och pålitlig mäklare.
Felix Arvidsson
Felix Arvidsson är mäklare på Fastighetsbyrån Skara
.Felix Arvidsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-10. Felix Arvidsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 4.9. Felix Arvidsson har haft 38 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
22 omdömen om Felix Arvidsson
det var 32 år sedan sist. men jag tyckte det gick bra mvh stig
Felix har jort ett bra jobb. Han har varit bra på att informera och stötta mig när jag har haft frågor men utan att påverka mig. Han har som jag upplever det gjort allt för att driva försäljningen framåt. Han är trevlig och närvarande.
Trevligt bemötande, tycker Felix var bra insatt och kunnig i marknaden. Fick bra svar på mina frågor. Löste försäljningen för mig på ett bra sätt, där jag egentligen inte behövde engagera mig så mycket.
Bra bemötande, återkopplar snabbt!
Felix har motsvarat förväntningar på allra bästa sätt. Seriös, saklig, varm och kunnig. Han har självklart fått nya uppdrag för vår familj och rekommenderas verkligen!
En person med övertalningsförmåga och ett utmärkt förhållningssätt till köp och försäljning.
Lyhörd, kunnig, trevlig Snabba besked Trovärdig Återkopplar snabbt Ringer tillbaks när han lovat Lyssnar av båda parter Meddelar ändringar, nytt läge etc Förklarar både sälj och köpprocessen noggrant Stressar inte Berättar de olika möjligheterna på ett lugnt och begripligt sätt Servicevänlig Berättar också det som han inte vet eller kan Tydlig med vad han kan bistå med
Allt bara bra. Tydlig och förklarande.
Tillmötesgående, snabb på att svara. Vi är nöjda!