Jesper Hidgård

Jesper Hidgård

Jesper Hidgård är mäklare på Fastighetsbyrån Tranemo

Jesper Hidgård har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Jesper Hidgård har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.5. Jesper Hidgård har haft 22 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

33 omdömen om Jesper Hidgård

Sedan starten hos Reco 2024
Bengt A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Hidgård en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Tranemo

Jesper har på ett kunnigt och engagerat sätt hjälpt oss med försäljningen av vår bostadsrätt. Vi har fått ett mycket fint bemötande och profesionell hantering av de olika momenten.

Gudrun K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Hidgård en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Tranemo

Jesper är en väldigt duktig mäklare. Snabba svar på frågor. Han gjorde att det inte blev så krångligt, dessutom är han väldigt trevlig. Tack för hjälpen så här långt.

Hans Gustav D
Limmared

Jesper höll mig mycket välinformerad under hela försäljningen, viktigt för mig som kund. När problem uppstod hjälpte Jesper till att lösa dem. Mycket trevligt och vänligt bemötande. Jag hade inga större förväntningar på försäljningspriset och trodde inte att en mäklare var beredd att lägga tid på ett billigt objekt. Men detta var inget Jesper brydde sig om. I mitt tycke är Jesper en engagerad och kunnig mäklare som också känner till de lokala förhållandena.

Anders N
Köpte en tomt med hjälp av Jesper Hidgård en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Tranemo

Blev bemött på ett professionellt sätt. I möte med säljaren förklarade Jesper allt på ett lättförståeligt sätt. Han klarade sin uppgift mycket bra.

Daniel P
Månstad

Bästa mäklaren! Proffsig och med hjärtat på rätta stället! Jesper gjorde ett utomordentligt jobb från ax till limpa.

Sandra P
Månstad

Mäklaren med hjärtat på rätt ställe!

Per Olof Anders L
Sålde en tomt med hjälp av Jesper Hidgård en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Tranemo

Det känns bra med en lokal mäklare med fötterna på jorden. Inget krångel.

Sari K
Månstad

Mycket nöjd. Allt gick smidigt och Jesper skötte allt exemplariskt.

Mikael N
Månstad

Jesper var proffsig,snabb med information.Han förklarade hela processen på ett förståligt sätt En mycket proffsig mäklare Han gjorde ett fantastiskt jobb Mikael Nilsson

Rojna P
Dalstorp

Easy to speak to, attentive and responds quickly. Helped us buy our dream house, highly recommend!