Fastighetsbyrån Tranemo

Fastighetsbyrån Tranemo

Här i Tranemo har du den vackra Tranemosjön, närhet till all service du kan tänkas behöva och ett rikt näringsliv. Här bor 3000 invånare på centralorten och hela området runt Tranemo erbjuder massor av fina boendemöjligheter.

Vi på Fastighetsbyrån har koll på var det passar dig bäst att bo. Om du är påväg att flytta hit eller härifrån lovar vi att du får en trygg affär med oss. Vi är noggranna, affärsmässiga och engagerade, och skräddarsyr varje affär efter kundens behov. Kontakta oss så berättar vi mer!

Utmärkelser

622 omdömen om Fastighetsbyrån Tranemo

Sedan starten hos Reco 2015
    • Limmared
    2023-03-20 Verifierad kund
    Väldigt positiv engagerad försäljare.
    Ville ha mitt hus sålt. Svåra tider som gjorde att jag kanske inte fick ut det pris jag ville ha.
    Kände ett bra stöd av Johan.
    2023-03-14 Verifierad kund
    Jag fick ett bra bemötande av Johan och är mycket nöjd med vårat husköp.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
    • Hökerum
    2023-03-05 Verifierad kund
    Trevlig genom hela affären.
    Vi förväntade oss ett bra bemötande och det fick vi, svarar alltid på frågor och gav snabba svar tillbaka.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
    • Gullered
    2023-02-12 Verifierad kund
    Jag är nöjd ett bra bemötande , det kändes tryggt med Tobias.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
    2023-02-10 Verifierad kund
    Han är kunnig att ordna en visning och ger balans mellan köpare och säljare.
    2023-02-10 Verifierad kund
    Vi är nöjda. Be bemött väldigt bra. Ingen mer att säga!
    2023-02-06 Verifierad kund
    Bra och hjälpsam. Ger råd och håller kontakt
    • Marbäck
    2023-02-04 Verifierad kund
    Lätt att ha att göra med, smidig husförsäljning och bra kunnande om den lokala marknaden

Bra bemötande, min förväntning var att få sålt innan våren, det löstes jättebra på bara någon vecka, från annons ut till sålt på under 24 timmar, helt fantastiskt
    • Uddebo
    2023-01-30 Verifierad kund
    Johan gjorde affären snabb och smidig. Jag blev bemött personligt och professionellt och är tacksam för min nya bostad.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
    • Grönahög
    2022-12-30 Verifierad kund
    Allt var mycket bra ordnat från fösta samtalet till försäljning
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
    2022-12-16 Verifierad kund
    Allt har fungerat bra. Rekommenderas!
    2022-12-16 Verifierad kund
    Hej!
    Han var (är) jätte duktig, duktig på att svara på frågor och hjälpsam. Jag kände mig trygg med honom..
    2022-12-15 Verifierad kund
    Professionellt och trevligt bemötande, lugn och lätt att prata med.
    Robin överträffade våra förväntningar och vi känner oss trygga och nöjda med vårt bostadsköp. Bra med sms-växling och snabba svar på frågor också i avtalsproceduren. Sammanfattat - Högsta betyg!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
    2022-12-09 Verifierad kund
    Alt som aftalt. Fuldt tilfreds og vil gerne anbefale JK til andre.
    • Uddebo
    2022-11-05 Verifierad kund
    Vi blev bemötta av en vänlig och positiv mäklare kändes jättebra. Vi hoppades på att få utgångspriset men Johan lyckades mer än så. En mycket professionell och trevlig mäklare.
  • Johan A
    2022-10-27 Verifierad kund
    Förtroendeingivande, kunnig, intresserad och lyhörd. Efter första mötet på en visning där det inte blev köp så återkom under efterföljande månader Robin med flera liknande objekt som passade mitt behov.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
    • Ulricehamn Brunn
    2022-10-10 Verifierad kund
    Snabb och enkel affär då vi sålde en bostadsrätt.
    • Timmele
    2022-10-06 Verifierad kund
    Jag fick ett väldigt bra bemötande av Tobias och är väldigt nöjd med hans arbete fram till nu. Kan rekommendera honom varmt.
    • Hovsnäs
    2022-10-06 Verifierad kund
    Väldigt trevlig, hjälpsam och engagerad.
    2022-10-05 Verifierad kund
    Förväntningarna eller snarare förhoppningarna var givetvis att mäklaren skulle vara professionelle både i sitt bemötande och i sitt kunnande. Tobias Westman har verkligen svarat upp mot det. Jag/vi kommer varmt rekommendera Tobias om någon söker en mäklare i Ulricehamns eller Boråstrakten. Jag/vi ser Tobias som lätt att ha att göra med, återkopplar, svara på mig eller i telefon.
    Verkar verkligen kunna sin sak.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
    2022-10-01 Verifierad kund
    Robin är proffesionell och gör ett bra jobb.
    Förväntningarna drogs upp lite i början vilket gör att förhoppningarna ökade men händelser i omvärlden kan ingen lastas för.
    2022-09-22 Verifierad kund
    00000000000000000bra bemötande
  • Erik S
    • Nitta
    2022-09-22 Verifierad kund
    Jag tycker allt gick smidigt. Svarade alltid i telefonen och var trevlig, ärlig och stöttande.
    2022-09-21 Verifierad kund
    Mycket bra mäklare bra bemötande uppfyller förväntningarna
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
    2022-09-21 Verifierad kund
    Kontakten med mäklaren har fungerat på ett bra sätt och motsvarat det jag förväntade mig i förväg.
    • Älmestad
    2022-09-09 Verifierad kund
    Professionellt bemötande. Givit ett engagerat intryck. Varit tillgänglig under hela processen. Svarat på alla frågor på ett lättförståelig sätt.
    2022-09-05 Verifierad kund
    Vi blev bemötta mycket trevligt och hjälpsamt.
    Våra förväntningar var att bli guidade genom visning till budgivning osv och detta skötte han väldigt bra. Då vi var bortresta under visningen fick vi lyxen att han hjälpte oss så fort vi hade kommit hem. Hittills har allt gått mycket bra och han har varit super hjälpsam genom allt, vi är jätte nöjda!
    • Ambjörnarp
    2022-08-17 Verifierad kund
    Super proffsig ,hjälpsam Och smidig för både säljare och köpare Kan absolut inte blivit bättre Den bästa mäklaren !
  • skrev om Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
    2022-07-13 Spontant omdöme
    Vi hittade vårt drömhus med hjälp av Robin. Han är väldigt lösningsorienterad, med full fokus på oss som potentiella köpare. Hans lugn och det professionella bemötandet är beundransvärda. Väldigt flexibel, tillgänglig och hjälpsam. Rekommenderar Robin starkt för en smidig och trygg affär!
    2022-07-06 Verifierad kund
    Han är en expert samt trevlig man .Han är bäst.
    2022-06-29 Verifierad kund
    Tycker Johan är charmig och är nog mycket intresserad av människor. Lite irriterand ibland, verkar som att han jobbar mycket. Han trivs bäst ute i sitt arbete än att sitta på kontoret. Jag kände mig lite åsidosatt då kunden var man. Annars helt okej förutom att jag inte är van vid att diskutera affärer. Tyckte jag fick för lite för lägenheten.
    2022-06-03 Verifierad kund
    Allting kändes bra, Han va påläst, var det något jag fråga som han inte hade koll på så tog han reda på det och återkom med ett svar.
    Allting flöt på och kändes smidigt
    • Dalum
    2022-06-03 Verifierad kund
    Bra! Alltid uppkopplad, 100% koll på läget!
    2022-05-26 Verifierad kund
    Robin är en duktig lyssnare och är bra på att tala om vad som gäller.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
    2022-05-14 Verifierad kund
    Han är trevlig, gjorde affären smidig.
    • Trädet
    2022-05-06 Verifierad kund
    Han är vänlig trevlig och hjälpsam
    2022-05-02 Verifierad kund
    Trevlig och lugn bemötande, snabb återkoppling. Nöjd med allt.
    2022-04-27 Verifierad kund
    Mycket professionell. Stor tillgänglighet, även på helger. Bra löpande återkoppling.
    Vi har erfarenhet från tidigare fastighetsaffärer med andra mäklare som fungerat bra. Därför var våra förväntningar på Robin mycket stora. Han uppfyllde våra förväntningar till 100%.
    • Marbäck
    2022-04-22 Verifierad kund
    Robin har varit genomgående trevlig och behållit ett gott humör trots motgångar.
    Vi är genomgående nöjda.
    Trots att affären inte är genomförd helt och hållet.
    2022-04-19 Verifierad kund
    Tack vore Robins proffsiga och lugna bemötande har vi känns oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Detta är andra gången vi anlitar Robin i fastighetsaffärer och han är vår självklara val i framtiden.
    2022-04-01 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda.Johan var trevlig att ha på sig.Arbetar professionellt.Vi kommer rekommendera honom till varann kompisar.Bra jobbat Johan!
    • Timmele
    2022-03-29 Verifierad kund
    Tycker det gick fort smidigt och bra. Artig trevligt bemötande och mycket hjälpsam. Vi är nöjda och tacksamma😀
  • Lars-Eric A
    köpte sitt hus med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
    2022-03-17 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Kan sitt yrke.
    2022-02-15 Verifierad kund
    Bra bemötande och informativ, ej påträngande
    2022-02-12 Verifierad kund
    Raka svar utan inlindning förklarar tydligt vad som gäller.
    2022-02-12 Verifierad kund
    God lokalkännedom.
    Bra bemötande.
    2022-01-24 Verifierad kund
    Bra bemötande och snabb affär men känns lite tidigt att ge ett omdöme då allt inte är avslutat än. Handpenning har inte betalats ut och överlämning av huset har inte skett, inte heller betalning av slutsumma eller deklaration
    2022-01-24 Verifierad kund
    "Tänk om du kunde vara som Tobias - lite mer konstruktiv, lite mer handlingskraftig..."
    Så sa min sambo när vi var mitt upp i försöken att sälja mitt föräldrahem och någonstans...ja, jag är den förste att instämma. Tobias Westman var genom hela affären en suverän motor som aldrig slirade eller hackade i uppförsbackarna - och det ska ni veta, det kan finnas gott om uppförsbackar, isfläckar och bananskal i en process som denna, med ett hus som förvisso hade sin charm och sitt läge men också sina skavanker.
    Från första början hittade mäklare Westman en passande ton i presentationen - ett sakligt anslag som inte förskönade i onödan - och fyllde på med ett bildmaterial som beskrev fastigheten på ett lika nyanserat som gott vis. Han lockade många intressenter. Några försvann, andra kom med synpunkter, bud presenterades, banker som nyss gett lånelöfte sa blankt nej...ja, ni vet. Det var som en berg- och dalbana. Hela tiden höll Tobias oss informerade, sökte efter lösningar och till slut drev han igenom ett avslut.
    Om jag får ge er ett råd.
    Om ni ska sälja ett hus, slå Tobias en signal.
    • Ambjörnarp
    2022-01-21 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda 👍😀
    Saklig, kunnig och informativ.
    Rekommenderas.
    • Länghem
    2022-01-21 Verifierad kund
    Inget att klaga på allt gick snabbt och bra