Johan Karlsson
Johan Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Tranemo
.Johan Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.6. Johan Karlsson har haft 52 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
161 omdömen om Johan Karlsson
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sitt hus med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Väldigt positiv engagerad försäljare.
Ville ha mitt hus sålt. Svåra tider som gjorde att jag kanske inte fick ut det pris jag ville ha.
Kände ett bra stöd av Johan. -
köpte sitt hus med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Jag fick ett bra bemötande av Johan och är mycket nöjd med vårat husköp.
köpte sitt hus med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Bra och hjälpsam. Ger råd och håller kontakt
köpte sitt hus med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Johan gjorde affären snabb och smidig. Jag blev bemött personligt och professionellt och är tacksam för min nya bostad.
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Alt som aftalt. Fuldt tilfreds og vil gerne anbefale JK til andre.
sålde sitt hus med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Vi blev bemötta av en vänlig och positiv mäklare kändes jättebra. Vi hoppades på att få utgångspriset men Johan lyckades mer än så. En mycket professionell och trevlig mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Väldigt trevlig, hjälpsam och engagerad.
sålde sitt hus med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Super proffsig ,hjälpsam Och smidig för både säljare och köpare Kan absolut inte blivit bättre Den bästa mäklaren !
Tycker Johan är charmig och är nog mycket intresserad av människor. Lite irriterand ibland, verkar som att han jobbar mycket. Han trivs bäst ute i sitt arbete än att sitta på kontoret. Jag kände mig lite åsidosatt då kunden var man. Annars helt okej förutom att jag inte är van vid att diskutera affärer. Tyckte jag fick för lite för lägenheten.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Han är trevlig, gjorde affären smidig.