Johan Karlsson
Johan Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Tranemo
.Johan Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 153 omdömen med ett betyg på 4.6. Johan Karlsson har haft 67 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 153 Läs vad Johan Karlsson
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Tycker Johan är charmig och är nog mycket intresserad av människor. Lite irriterand ibland, verkar som att han jobbar mycket. Han trivs bäst ute i sitt arbete än att sitta på kontoret. Jag kände mig lite åsidosatt då kunden var man. Annars helt okej förutom att jag inte är van vid att diskutera affärer. Tyckte jag fick för lite för lägenheten.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Han är trevlig, gjorde affären smidig.
köpte sitt hus med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Vi är mycket nöjda.Johan var trevlig att ha på sig.Arbetar professionellt.Vi kommer rekommendera honom till varann kompisar.Bra jobbat Johan!
köpte sitt hus med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Trevligt bemötande. Kan sitt yrke.
Bra bemötande och informativ, ej påträngande
Raka svar utan inlindning förklarar tydligt vad som gäller.
God lokalkännedom.
Bra bemötande. -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Bra bemötande och snabb affär men känns lite tidigt att ge ett omdöme då allt inte är avslutat än. Handpenning har inte betalats ut och överlämning av huset har inte skett, inte heller betalning av slutsumma eller deklaration
Vi är mycket nöjda 👍😀
Saklig, kunnig och informativ.
Rekommenderas. -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Karlsson en del av Fastighetsbyrån Tranemo
Inget att klaga på allt gick snabbt och bra