Jag är otroligt nöjd med hjälpen jag fått genom hela bostadsaffären. Johan har varit professionell, lyhörd och väldigt hjälpsam från första kontakt till avslutad affär. Jag har hela tiden känt mig trygg och väl omhändertagen och han har alltid tagit sig tid att svara på frågor och ge bra råd. Kan varmt rekommendera honom vidare!
Johan Karlsson
Johan Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Tranemo
.Johan Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 281 omdömen med ett betyg på 4.6. Johan Karlsson har haft 46 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
281 omdömen om Johan Karlsson
Johan Karlsson var väldigt trevlig när vi träffades. Jag tyckte att allt fungerade och att processen gick väldigt fort och smidigt. Tack för hjälpen!
Trevlig och hjälpsam. Lite oklart fortfarande dock med vissa siffror till deklarationen efter husförsäljningen. Det kunde varit mer tydligt.
Han var professionell och trevlig, redo att hjälpa till när vi hade frågor. Allt gick snabbt och smidigt, och vi kände oss trygga genom hela köpet. Stort tack för ett fantastiskt bemötande.
Vi fick tillräckligt med information och bra bemötande.
bra bra bra bra bra bra bra bra
Serviceinriktad Prestigelös Valde samma mäklare som jag hade för 11 år sedan
Vi fick hjälp genom hela processen. Trevlig bemötande och bra information.
Bra bemötande och professionell. Hela bostadsaffären kändes trygg och gick fort. Nöjd på alla sätt.
Mycket proffsigt bemötande, vänligt och trevligt! Förväntningarna var att få huset sålt och det har Johan skött med den äran. Vi har haft tät och bra kontakt hela tiden. Vi är mycket nöjda!