Vi fick hjälp genom hela processen. Trevlig bemötande och bra information.
Johan Karlsson
Johan Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Tranemo
.Johan Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 274 omdömen med ett betyg på 4.6. Johan Karlsson har haft 52 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
274 omdömen om Johan Karlsson
Bra bemötande och professionell. Hela bostadsaffären kändes trygg och gick fort. Nöjd på alla sätt.
Mycket proffsigt bemötande, vänligt och trevligt! Förväntningarna var att få huset sålt och det har Johan skött med den äran. Vi har haft tät och bra kontakt hela tiden. Vi är mycket nöjda!
Hjälpsam Snäll Sugen att jobba och hitta den bästa alternativ
Han var fantastik i alla avseenden. Han svarade alltid snabbt på alla frågor. Han var mycket pålitlig.
Sensommaren 2025 kontaktade vi Johan Karlsson när vi sökte efter ett hus i Tranemo. Från första stund visade sig kontakten vara helt positiv. Han förstod omedelbart våra behov och svarade på alla våra frågor. Johan organiserade allt som behövdes för vårt köpbeslut på mycket kort tid. Han var i princip tillgänglig nästan dygnet runt. Vi upplevde uppmärksam, kompetent och professionell rådgivning och stöd, vilket framgångsrikt kulminerade i att köpeavtalet skrevs under. Vi skulle utan tvekan samarbeta med Johan igen och kan varmt rekommendera honom för hjälp med att hitta en fastighet.
Tillmötesgående, kunnig och flexibel
Vi har köpt hus där han varit mäklare och är väldigt nöjda. Han är snabb på att svara, lätt att ha och göra med och tar sig verkligen tid när man har frågor. Hela processen kändes trygg och smidig. Rekommenderas varmt!
Nice and solid service, Johan is a professional who knows his job.
Vi var mycket nöjda med processen och det snabba avslutet. Johan hjälpte oss med många frågor – även efter att avtalet hade ingåtts. Vi kan bara rekommendera honom.