Bemötandet mycket bra. Svarar alltid i telefonen första gången jag sålt så många frågor som han svarade på. Allt flöt på snabbt och effektivt. Man ser att han kan sin sak. Mycket nöjd.
Ulf Stenberg
Ulf Stenberg är mäklare på Fastighetsbyrån Umeå
.Ulf Stenberg har varit registrerad mäklare sedan 1990-05. Ulf Stenberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 126 omdömen med ett betyg på 4.6. Ulf Stenberg har haft 23 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
Jag har stor erfarenhet, 30 år som mäklare och en civilingenjörsexamen som lantmätare som grund.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är ambitiös, erfaren, trygg och tycker att det bästa med att vara mäklare är att få träffa människor av alla skilda slag i varierande situationer.
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden tillbringar tiden i vårt fritidshus med ett metspö i handen, eller spelar lite golf på riktig amatörnivå.
Hur ser din drömbostad ut?
En rymlig villa med öppen planlösning.
2022-10 - 2023-09
126 omdömen om Ulf Stenberg
Proffsig mäklare med lång erfarenhet
Erfaren, kunnig, engagerad och lyhörd. Bästa rekommendationer!
Ulf är en mäklare med lång erfarenhet som på ett tryggt och säkert sätt guidat oss genom processen med vårt husköp. Kristina och Joakim
Smidigt och lättsamt, tydlig information och bra förklaring på hur husförsäljningen skull gå till.
Duktig erfaren och väldigt tydlig vid genomgång av hela affären 😊
Bra bemötande. Vi hade lätt att prata med varandra. Han ställde upp på de frågeställningar och funderingar jag hade. Vi kom väl överens. Ännu återstår dock en punkt. Kontraktet är klart men köpebrevet återstår. Hur smidigt det går får vi se då. Skulle väl tro att det också kommer att fungera.
Lyhörd och mycket bra att ha kontakt med under en komplicerad säljprocess
Vi är verkligen nöjda med vårat köp av bostad. Ulf har varit supertrevlig, effektiv och tydlig!
Tack för omdömet. Hoppas ni kommer att trivas i Obbola Ulf
Jag hade tyvärr svårt att få kontakt med Ulf. Han ringde upp en gång, men sedan var det knackigt med att få svar på SMS. Jag missade visningen och ville sedan få chans att se på huset, men fick inte hjälp av mäklaren att förmedla visning/ kontakt. Till slut tog jag själv kontakt med säljaren för att få se huset. Vi har varit många köpare och säljare inblandade i affären vilket gör kontaktvägarna extra knepiga, och det har jag viss förståelse för, men just av det skälet är det viktigt att vara extra tydlig i kommunikationen.