Glad, trevlig, tydlig, kunnig och bra på sitt jobb
Fastighetsbyrån Umeå
Välkommen till Fastighetsbyrån i Umeå! Här möts du av välutbildade mäklare med stort engagemang som vill att du ska göra en lyckad bostadsaffär. Våra mäklare är specialiserade på villor respektive bostadsrätter och arbetar aktivt för att du ska få en så bra mäklartjänst som möjligt vid din nästa bostadsaffär. Går du i säljtankar...
1415 omdömen om Fastighetsbyrån Umeå
Sedan starten hos Reco 2013
Vi fick ett positivt bemötande, snabb hantering av fastighetsköp trots en fredag eftermiddag och kväll.
Mycket bra. Professionell, otroligt trevlig. 100% kunnig på sitt jobb. Bästa mäklare jag haft. Top 10 i betyg. Skulle absolut anlita henne igen.
Lätt att förhandla med!!!!!!!!
Ett stort tack till Joakim Andersson för all hjälp med försäljningen av mitt hus! Joakim har verkligen visat prov på exceptionellt engagemang och expertis. Joakim var alltid tillgänglig för frågor och jag kände mig väldigt väl omhändertagen. Han guidade mig genom varje steg med ett otroligt trevligt och lugnt bemötande, vilket gjorde en potentiellt stressig process till en positiv upplevelse. Jag uppskattade särskilt hans lyhördhet och att han alltid hade mina intressen i fokus. Jag kommer utan tvekan att rekommendera Joakim till vänner och familj.
Väldigt trevlig och kompetent mäklare. Allt gick smidigt och fort. Det märks att han brinner för sitt jobb och ger oss kunder ett fantastiskt bemötande och upplevelse.
Jocke är den perfekta mäklaren! Trevlig, kunnig och gör det lilla extra för mig som kund! Är supernöjd! Önskar honom stort Lycka till i hans framtida karriär!!
Lyhörd, proffsig, snabb och enkel att kommunicera med!
Mycket bra, snabb och tydlig information
Trevlig, , ger svar på frågor, lätt tillgänglig.
Fick bra kontakt med mäklaren som kändes kompetent, tydlig och trevlig. Fick snabbt svar på de frågor vi hade. Uppskattade särskilt att det var lätt att nå henne på telefon och att hon omgående ringde tillbaka om hon var upptagen vid tillfället.
Positivt: Trevligt bemötande. Kunnig och erfaren fastighetsmäklare som kunde svara på de allra flesta frågor vi hade. Ett par frågor som hon inte visste svaret på skickades snabbt till byggföretaget och svaren förmedlades omgående till oss. Hela tiden lätt att komma i kontakt med fastighetsmäklaren. Snabb med att ringa upp om hon inte var tillgänglig när vi hade ringt. Delade generöst med sig av tryckt material vilket vi uppskattade eftersom det är mycket info att ta in vid ett möte. Negativt: Vi anmälde intresse av köp...
Lyhörd, väl bemötande och ett bra stöd, både inför, under och efter säljprocessen. Emma har också agerat bra stöd och bollplank kring våra funderingar om köp och sälj och verkligen lyssnat in oss hela vägen. Snabb och effektiv försäljningsprocess och dialog. Kan varmt rekommendera!
Duktig och sakkunnig. Var vid hela förloppet väldigt hjälpsam och tillmötesgående.
Trevlig och kunnig . Förklara bra.
Mkt trevlig, professionell och bra koll på marknaden.
Trevlig var bra att svara på våra frågor vi hade.
Kontakten med Joakim har varit smidig och förtroendeingivande. Upplever att han har skött det hela på ett professionellt sätt så att vi som säljare har känt oss väldigt trygga och nöjda med att ha honom som mäklare.
Ulf har genomfört processen fram till såld fastighet på ett mycket bra sätt.
Han var professionell i sitt arbete och hade ett bra bemötande.
I vår kontakt med Emma Bergman fick vi redan från början ett väldigt proffsigt bemötande. Det gick snabbt att få besked av Emma när det gäller tid att träffas i vår lägenhet, besked om budgivning och genom Emma kontakt med köparen av vår lägenhet. Eftersom köparen av vår lägenhet också var säljaren av den lägenhet vi köpte, fungerade det utmärkt hela processen. Vi fick löpande info via mejl under de dagar vi hade kontakt med Emma. Vi kunde läsa avtal m.m. i förväg innan vi träffades för att skriva under dem. Sammanfattningsvis så har vi känt oss trygga med Emma Bergman som mäklare.
Visste inte vad jag skulle förvänta mig innan men, Joakim är en trevlig mäklare , har verkligen engagerat sig ,känns som han har förstått oss och våra önskningar,har gått smidigare än väntat.
Bra service, trevlig, hjälpsam och kunnig...
Vi är otroligt nöjda med Tobias Sandström som mäklare vid försäljningen av vår bostad. Redan från första kontakten kändes Tobias professionell, engagerad och genuint intresserad av att allt skulle bli så bra som möjligt, både för oss som säljare och för köparna. Han var alltid tillgänglig, svarade snabbt på samtal/ sms och höll oss uppdaterade under hela processen. Det skapade ett stort förtroende och gjorde att vi kände oss trygga genom varje steg i försäljningen. Våra förväntningar var höga, men Tobias överträffade dem...
Jobbar effektivt och har en tydlig och lyhörd kommunikation. Känns tryggt att sälja via Emma. Vi är mycket nöjda.
Trevligt bemötande! Känns som han kan sin sak!
Har fått ett strålande intryck av Mathias, har löst våran äffär på ett enastående sätt.
Bra bemötande Positiv till uppdraget Bra information under uppdragets gång Bra slutresultat
Supertrevlig och hjälpsam, fick snabba och bra svar på frågor som dök upp under processen och allt kändes tryggt för oss som förstagångsköpare.
Super duktig och trevlig! Koll på läget och detaljer, ett bra bemötande och väldigt flexibel och lösningsorienterad. Goda kommunikations egenskaper mellan både köpare och säljare.
Johanna höll mig uppdaterad under hela processen och fick affären att kännas trygg från start till mål.
+trevlig +positiv +bra att bolla idéer med +lyhörd +tydlig
Vi är mycket nöjda med vår upplevelse! Mäklaren var enkel att ha att göra med, alltid trevlig i sitt bemötande och utstrålade seriositet från början till slut. Vi kände oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera vidare.
Erfaren och kunnig mäklare som var engagerad och har god kännedom om området. Det kändes tryggt och bra under hela processen.
Tredje gången gillt som Tobias mäklat bostad åt mig 🥳
Kunnig och lättsam mäklare som är bra på att informera samt arbetar proffesionellt!
Erfaren mäklare med bred kunskap om branschen.
Hej han är jätte duktig kunde sälja våra lägnhet ändå dålig markant nu vi tackar Tobias
Hur bra som helst, vill köparens bästa och daglig kontakt under perioden. Väldigt lösningsorienterad och kompetent.
Tobias är väl förberedd, professionell, snabb i sin återkoppling och erbjuder säljare värdefull vägledning och rådgivning.
Bra uppdatering av läget.Bra kontakt under hela försäljningen.
Jag tycker att bemöttande av Joachim var bra, trevlig, professionell, svarade på frågor vi ställde samt hjälpte till med det vi behövde. Det var en bra del av affären
Mycket kompetent och trevlig. Glad och lätt att kommunicera med. Vi fick den information vi behövde på ett professionellt sätt.
Joakim Andersson uppträdde mycket professionellt och skötte vår försäljning med bravur och noggrannhet.
Sympatisk och förtroendeingivande. Kompetent. Gav värdefull information av betydelse inför försäljningen och som var okänd för oss. Tillgänglig när vi behövt råd. Har tagit hand om alla formalia och annonsering i samband med försäljningsprosessen och hållit oss underättade under budgivningen. Vi har känt oss helt trygga.
Glad, trevlig och engagerad. Jocke kändes jätte lätt att ha och göra med svarade på alla frågor. Han fick både mig, min mamma och mina barn att känna oss avslappnade och glada. Har varit på många visningar den senaste tiden och han va den enda mäklaren som kändes som en riktig människa som man kan skratta med och våga fråga vad som helst. Helt klart en mäklare jag skulle rekomendera till andra!
Bra bemötande - vänlig, korrekt och förklarar processen på ett bra sätt.
Trevlig och lätt att ha och göra med
Fångade upp frågor och återkopplade snabbt. Trevlig och påläst. Kan rekommenderas!
Min erfarenhet av Tobias Sandström var positiv, jag blev bemött på ett trevligt sätt och han verkar mycket kunnig. Upplevelsen av försäljningen var också mycket positivt, det gick snabbt och över min förväntan.