Vi har bara positiva erfarenheter av Emma som mäklare.
Fastighetsbyrån Umeå
Välkommen till Fastighetsbyrån i Umeå! Här möts du av välutbildade mäklare med stort engagemang som vill att du ska göra en lyckad bostadsaffär. Våra mäklare är specialiserade på villor respektive bostadsrätter och arbetar aktivt för att du ska få en så bra mäklartjänst som möjligt vid din nästa bostadsaffär. Går du i säljtankar...
1565 omdömen om Fastighetsbyrån Umeå
Sedan starten hos Reco 2013
Trevlig och glad, Tydlig med förväntningar och kontrakt
Allt har funkat bra och vi är nöjda
Han är duktig och lyhörd. Rekommenderas!
Proffsig från första mötet till kontraktsskrivning. Kändes väldigt tryggt genom hela affären."
Mathias är en trevlig och professionell person. Han varit flexibel på visnings tid och allt möjligt. Vi rekommenderar på honom.
Jag är otroligt nöjd med min mäklare Johanna Marcusson! Hon har verkligen varit fantastisk från första början till slut. Professionell, engagerad, noggrann och alltid otroligt trevlig och hjälpsam. Jag har känt mig trygg genom hela processen och hon har alltid varit lätt att få tag på, svarat snabbt på mina frågor och gjort sitt yttersta för att allt skulle bli så bra som möjligt. Det märks verkligen att hon brinner för sitt jobb och bryr sig om sina kunder. Hon har varit otroligt duktig på att kommunicera, hålla mig uppdaterad...
Stort tack för dina otroligt fina ord Wahid! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa dig genom hela processen. Jag är så glad att du har känt dig trygg och väl omhändertagen, och att du är så nöjd med min insats. Tack för ditt förtroende och för den fina rekommendationen – det betyder verkligen jättemycket för mig! 🏡✨ Önskar dig all lycka framåt! På återseende! :D Mvh Johanna
Mycket bra. Driven, aktiv och tillmötesgående. Rekomenderas varmt.
Rekommenderar verkligen Johanna! Hon är trevlig, professionell och tydlig! Bra kommunikation och är väldigt mån om att alla parter ska känna sig trygga!
Mathias är en varm och trevlig mäklare som vill både säljare och köpare det bästa. Han har kontinuerligt uppdaterat oss vid behov. Han är både saklig, professionell och lättsam att ha som mäklare. Vi rekommenderar varmt!
En kunnig och bra mäklare som visade en fin lägenhet och det blev en snabb affär
Bra mäklare som var tydlig och rak och sakkunnig.
Det var lätt att samarbeta med Ulf med att ta fram underlag inför försäljningen av fastigheten. Bra dialog under hela tiden försäljningen pågick. Mycket nöjd och kan rekommendera Ulf till nya kunder. Lennart Karlsson Boden
Jag upplevde ett positivt och proffesionellt bemötande från Johanna! Förväntningarna var att göra en bra affär, vilket Johanna gav ett realistiskt, men positivt svar på. Hon gav rimliga råd samtidigt som hon tog hänsyn till mina önskningar som säljare. Jag skulle definitivt rekommendera Johanna som mäklare vid en försäljning!
Johanna is perfect. She explained very well everything. She is pleasant, patient, and approachable. She put a great deal of effort into finding a solution that addressed our specific needs. I highly recommend her.
Johanna was deeply committed to managing this purchase. She took the time to answer all our questions and address our specific needs. I recommend Johanna.
Mäklaren var aktiv, engagerad och kunnig och skötte alla kontakter på ett föredömligt sätt.
Hon var mycket tillgänglig i våran affär trots att det var mitt i helgen också. Snabb och tydlig återkoppling i budgivningen. Vid avtalsskrivandet var det mycket bra och professionellt genomgånget av alla handlingar som skulle signeras mm. Hon var även proffsig i presentationen av lägenheten vid visningen och hade ett mycket bra och trevligt kundbemötande.
Väldigt trevlig och noggrann.
Johanna har ett mycket trevligt sätt och ett fint personligt bemötande. Hon tålmodig och bra på uppmuntrande ord, när fastighetsaffären drog ut på tiden.
Joakim är väldigt professionell och servicemedveten. Vi är mycket nöjda. Han är också tillgänglig hela tiden.
Mycket lätt att ha och göra med. Snabb på att svara vid frågor och funderingar. Glad och positiv som vill säljarens bästa!
Trevlig, hjälpsam och tillmötesgående.
Snabbt, vänligt och proffsigt bemötande. Vi fick väldigt bra hjälp vid flera affärer, och han verkar jobba alla dagar i veckan. Varmt tack!
Super trevlig och professionell. Rekomenderar helt klart. :)
Sålt min lägenhet via Johanna som fick till en snabb och bra budgivning, tog bara drygt en vecka från första mötet tills affären var i hamn. Kan verkligen rekommendera Johanna som är en målinriktad och fokuserad mäklare.
Super trevligt mäklare. Fick hjälp med allt och allt gick super smidigt☺️
Joakim är trevlig, kunnig och lösningsfokuserad. Vi är väldigt nöjda med honom som mäklare.
Ambitiös o framåt mäklare, lätt att komma i kontakt med, alla tider på dygnet. Nöjd under hela resan :)
Trevligt bemötande, snabb återkoppling och hon visade ett genuint intresse för att alla parter skulle bli nöjda.
Mycket kompetent. Lyssnar och ger goda råd om man har funderingar. Har alltid kunnat ge tips och förklara praxis. Är väldigt nöjd med all kontakt och hantering av försäljningen. Stort som smått. / Lena
Johanna: väldigt trevlig, proffsig och noggrann. 5+
Fastighetsbyrån var i alla avseende tillmötesgående och informativ. De frågeställningar jag hade inför köpet av lägenheten fick jag raskt svar på. Därmed kunde bostadsaffären också genomföras omgående. Handpenningen betald. Tillträdesdag och likviddag är bestämd. Snabbt och bra agerande från mäklarens sida.
Mycket bra ++++++++++++++++±++
Bra kontakt, klar och tydlig, engagerad.
Oerhört engagerad och grym på återkoppling!
Smidigt och proffsigt, bra kontakt via telefon och sms.
Johanna har bra och tryggt bemötande. Hon är professionell och kunnig och jag rekommenderar henne!
Vi anlitade Emma för att sälja vårt hus och är oerhört imponerade av hennes engagemang. Med sin erfarenhet och fingertoppskänsla satte hon ett marknadsmässigt utgångspris. Hennes proaktiva arbete medförde att försäljningen kunde avslutas snabbt, smidigt och helt enligt våra förväntningar. Jag är oerhört tacksam från henne
Bra mäklare, kan rekommendera
Inlyssnande och engagerad. Mycket branåå att beskriva objektet och göra det attraktivt. Lugn och mogen som mäklare. Imponerad :-)
Emma är en engagerad och trygg mäklare, vi fick bra förtroende av henne, hon är en perfekt mäklare att ha vid , vi har haft en tydlig kommunikation med varandra, svarar direkt alltid när man ringer vilken tid som helst. Ger rätt råd hur ser marknaden ut och hjälper med alla sett. En grymt duktig mäklare!
mycket bra jobbat Johanna och tack för allt
Joakim hsr skött allt på en professionell nivå. Vi är nöjda med allt.
Är så nöjd med Joakim. Han var otroligt duktig på att lyssna, återkopplade alltid snabbt både till köpare och säljare, tog reda på saker man undrade över och var tydlig med hur allt låg till kring själva försäljningen. Joakim har ett trevligt sätt och är kunnig både kring byggnader och när det gäller försäljning. Första gången jag stötte på honom som mäklare, lär inte bli den sista. Jag har många års erfarenhet både av köp och försäljning och kan varmt rekommendera honom. Denna gång köpte jag en fastighet.
Öppen.ärlig.respekterar både köpare och säljare. Mån om att båda parter förstått kontraktet
Trevlig, snabb och lösningsorienterad mäklare!
Oerhört genuint trevlig och förstående människa. Det kändes tryggt och bra hela vägen. Honom lägger jag på minnet!
Toppen bemötande, personligt och professionellt. Försäljningen gick smidigt och effektivt, över min förväntan. Kan rekommendera Emma till andra som vill sälja! PS. En sådan här utvärdering bör nog ske när överlämning sker till köparen istället för efter kontraktskrivning. Det kan ju hända saker innan dess.
Enkelt och bra att och göra med! Flexibel och snabb på att svara.