Vi är mycket nöjda med Evelina som mäklare :)
Fastighetsbyrån Umeå
Välkommen till Fastighetsbyrån i Umeå! Här möts du av välutbildade mäklare med stort engagemang som vill att du ska göra en lyckad bostadsaffär. Våra mäklare är specialiserade på villor respektive bostadsrätter och arbetar aktivt för att du ska få en så bra mäklartjänst som möjligt vid din nästa bostadsaffär. Går du i säljtankar...
1089 omdömen om Fastighetsbyrån Umeå
Sedan starten hos Reco 2013
Helt perfekt och har gjort ett jättebra jobb när jag sålde lägenheten. Har också köpt när Robin sålt. Jag är 100% nöjd!
Väldigt bra bemötande,snabb och smidig affär i en svår marknad. Tillgänglig med att svara på frågor även fast hon var ute i svampskogen och plockade. Rekommenderar Evelina starkt! En riktig ⭐
Lyhörd, väldigt tillmötesgående och hjälpsam. Allt har fungerat på ett smidigt sätt och över förväntan få hon ställde upp på sön kväll för att möta följare! Tip top! //Camilla Edin
Ewa var alltid lätt att få tag och och skötte alla saker jag bad om smidigt. Hela processen kändes väldigt professionellt utförd och jag fick svar som jag kunde förstå på alla mina frågor..
Proffsigt agerande både mot säljare och jag som köpare.
Evelina gjorde ett helt fanatisk jobb med att sälja min lägenhet. Är nöjd med helt uppdraget från start till mål.
Ambitiös, kunnig, bra ideer, snabb att svara på frågor, stöttande. Kan varmt rekommenderas
Tyckar att det blev bra trots vikande marknad. Tobias har gjort ett bra jobb.👍
Mycket trevlig, rak, öppen och ödmjuk. Lätt att kommunicera med. Jobbar hårt för dig, både som köpare och säljare. Engagerad, strukturerad och ambitiös.
Bemötandet mycket bra. Svarar alltid i telefonen första gången jag sålt så många frågor som han svarade på. Allt flöt på snabbt och effektivt. Man ser att han kan sin sak. Mycket nöjd.
Världsklass! Kände direkt att Tobias var rätt person för jobbet. Styrde ihop en affär på ett bra sätt då alla 3 parter utgick från den nöjda.
Bemötandet var av högsta klass, proffsigt. Mäklaren uppfyllde absolut våra förväntningar Mäklaren var mycket tydlig vid försäljningen och det kändes mycket bra.
Tobias var positiv och påläst, kort och koncist förklarade han hur han tyckte upplägget skulle se ut ang försäljningen av vår lgh. och övriga fakta. Han var engagerad under hela processen och vi fick ett avslut med mycket bra resultat inom tre veckor. Med vår erfarenhet en av de bästa mäklare vi haft. Kan varmt rekommendera Tobias!
Jag tycker hon är mycket bra mäklaren.
Tobias är väldigt professionell i sitt arbete. Vi är oerhört nöjda med hans arbete.
Trevlig och hjälpsam. Fick bra och snabba svar på frågor vi hade.
Trevlig, hjälpsam. Bra koll på det mesta vi hade funderingar om.
Trygg, lugn, professionell. Jobbar med och för kunden.
Mycket bra säljare, och bemötandet var av toppklass! Visste han inte svar på någon fråga, tog han direkt redan på svaret. Så toppbetyg från vår sida!
Proffsig mäklare med lång erfarenhet
Trevlig, positiv och mycket proffsigt bemötande, alltid tillgänglig och hjälpsam med vilken fråga man en har. Mäklaren överträffade mina förväntningar, och vi kommer anlita honom igen för framtida försäljningar/köp.
Lätt att få kontakt med, svarar alltid och återkopplar, ringer upp direkt så fort han blir ledig om man ej nått honom. Positiv, Proffsig, Jättetrevlig mäklare, kan verkligen rekommendera till andra som skall sälja eller köpa.
Erfaren, kunnig, engagerad och lyhörd. Bästa rekommendationer!
Bra struktur, tydliga besked, snabb hantering.
Vi har blivit väldigt bra bemötta av Mathias genom hela processen. Mathias har levt upp bra till de förväntningar som vi har vid en smidig och snabb lägenhetsaffär! Upplevelsen av affären och mäklaren Mathias Holmgren har varit mycket bra. Tydlig, ärlig, smidig och informativ dialog från början till slut
Allt fungerade smidigt och effektivt, Evelina är alltid tillgänglig och gjorde ett ypperligt jobb!
Gott bemötande och bra hjälp under hela försäljningsprocessen!
Tobias är en väldigt bra säljare. Väldigt lätt att prata med och väldigt öppen med information. Tobias har även gett oss, köparna, stöd att tänka och jämföra mellan olika bostäder. Vi är väldigt tacksamma, bra jobbat Tobias!
Mycket bra säljare men han anpassade inte sitt sätt för första gångs köpare. Annars inget negativt.
Perfekt! Trevlig, och tar reda på saker och ställer upp så att det blir ett köp. Jag köpte ett parhus och Robinfår sälja min ägenhet.
En kunnig och erfaren mäklare! Väldigt trevlig och tillgänglig!
Otroligt bra bemötande. Kan ej säga något annat bra bra.
Trevlig, Lugn och resonlig samt väldigt tydlig och beskrivande när det kommer till pappersarbete och annat som man kan ha svårt att förstå.
Vi fick ett väldigt trevligt bemötande trots att vi fick uppfattningen av att mäklarna på byrån har mycket att göra
Trevlig, engagerad och realistisk. Bra råd och tips, både i inledning och avslut av försäljningen. Svarat upp mot våra förväntningar på en bra mäklare.
Ulf är en mäklare med lång erfarenhet som på ett tryggt och säkert sätt guidat oss genom processen med vårt husköp. Kristina och Joakim
Robin Sjøberg er Umeå’s bedste!
Smidigt och lättsamt, tydlig information och bra förklaring på hur husförsäljningen skull gå till.
Tobias var nyanserad, engagerad och lätt att samarbeta med.
Robin är tillmötesgående och trevlig. Han har informerar mig om var i processen vi är och det har känts bra. Jag kan varmt rekommendera honom till flera.
Duktig erfaren och väldigt tydlig vid genomgång av hela affären 😊
Proffsig mäklare med ett väldigt bra bemötande och snabba svar!
Har ingen mäklare att jämföra med eftersom detta var första gången jag köper lägenhet.Bra bemötande och lätt att få kontakt med hittills men affären inte helt klar. Hittills positiv erfarenhet.
Trevlig och kunnig och engagerad person
Lyhörd, proffsig samt väldigt kunnig.
Bra bemötande. Vi hade lätt att prata med varandra. Han ställde upp på de frågeställningar och funderingar jag hade. Vi kom väl överens. Ännu återstår dock en punkt. Kontraktet är klart men köpebrevet återstår. Hur smidigt det går får vi se då. Skulle väl tro att det också kommer att fungera.
Engagerad, professionell, ärlig och driven!
Jag är mycket nöjd med Tobias som mäklare - alltid trevligt och professionellt bemötande och han har under hela tiden vi har haft kontakt varit bra på att förklara och ge råd ang. försäljningen av min lägenhet, vad som annars hade kunnat upplevas som en ganska stressig process. Lägenheten såldes en bra bit över utgångspris vilket var bättre än vad jag hade vågat hoppas på när jag först la ut den till försäljning!
En ärlig och genuint omtänksam person som ser till att alltid göra sitt yttersta för att bemöta önskemål du har som kund. Han överträffade alla förväntningar och har givit nyttigt information som gjort fastighetsaffären till en positiv och enklare upplevelse än förväntat.