Hertz Biluthyrning

Vasagatan 24, 111 20 Stockholm — Visa karta

1.5 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Hertz Biluthyrning

 • Johan E

  2010-08-18

  Spontant omdöme
  Johan E skrev om Hertz Biluthyrning
  Efter att ha hyrt hos Hertz på Vasagatan ett par gånger tidigare och då varit ganska nöjd är jag nu riktigt less på dom.

  Jag hyrde en bil sex veckor i sommar och när jag lämnade tillbaka den hade den två lackskador på stötfångaren. Killen jag lämnade tillbaka bilen till uppskattade det till att jag skulle bli ersättningsskyldig "ett par hundralappar" vilket jag tyckte verkade ok.

  När jag dagen efter gick förbi uthyrningskontoret för att få en kopia på mitt hyresavtal stod det där att jag få betala 4 400 kr + moms istället för dom hundralapparna som tidigare informerats om. Det här hade dom inte tänkt informera mig ytterligare om utan det skulle jag märka sen när det drogs från mitt kort. Klåpare. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Min Bil Haninge
  4.4 / 5 i betyg — 480 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Jag brukar låta Min bil åtgärda olika ”saker”på min bil,jag blir vänligt bemött,och dom är väldigt serviceminded.med förtroende vänder jag m"
  Gerd Elisabet F
 • Amanda E

  2008-01-13

  Spontant omdöme
  Amanda E skrev om Hertz Biluthyrning
  Det är ju inte så ofta man hyr bil, men när man väl gör det vill man att det ska funka smidigt och utan strul. Det är inte vad man kan säga om Hertz. Vi hyrde en bil här och tog försäkrning och allt man borde, sen när vi oturligt nog blev påbackade av en annan bil (det blev en repa i lacken) fick vi ändå bekosta reparationen själva. Trots att vi hade betalat dyrt för extra försäkring. Peronalen var strulig och det var en massa papper vi skulle fylla i. Nästa gång hyr jag bil någon annanstans! Läs mer
  gillar detta
Kategorier