Mattias F:
Blev uppgraderade till en bättre bil än vi bokat, så jättenöjda. Tills vi lämnade tillbaka bilen. Dropar nycklarna på kontoret, bilen hade ju ingen skada när jag hämtade den, inte heller när jag lämnade tillbaka den. Det skulle jag inte gjort! Nu kräver de mig på 5000:- för en "borttappad" hatthylla som aldrig fanns i bilen.
Uppdatering: Efter att jag kontaktade dem ändrade de sig och tog bort kostnaden för "skadan".
Jose Rodrigo V:
Bra betyg för bra bemötande och service. Uselt betyg för att de använder sina kunder som bank. De tar en deposition på 2000kr vid hämtning och säger att betalningen regleras 3-4 dagar efter återlämnandet. Nu har det gått 20 dagar och summan är fortfarande reserverad. Att ringa till supporten innebär att man kommer till ett autosvar där man ombeds att maila in sin fråga och när jag mailar får jag ett autoreply där de skriver att de kommer att svara inom 2-3 veckor. Har en bekant som sitter i samma situation vilket tyder på ett mönster. Helt oacceptabelt och oseriöst. Har man oändligt cashflow, varsågod o hyr här. Vill du att dina pengar ska vara just dina så gå någon annanstans.
Bajsfirma.
Melanie D:
Lurendrejare.
Var tvungen att välja Hertz under en försäkringsskada pga min bilförsäkring, och de drog genast 2000 på mitt kort i "avgift" ifall jag skulle få böter eller annat.
Efter avslutad hyrtid fick jag en ganska saltad faktura, där de påstår sig ha tankat för 340 kr och tagit 375 kr i upptankningsavgift och "administrationsavgift" mm.
Anledningen att jag inte tankade denna gången är att förra gång som jag hyrd bil hos de pga min bilförskäkring lämnade jag bilen fulltankad samt lämnade kvittot och de tog betalt för bränsle men inte på någon tankningsavgift. Då var jag tvungen att ringar de för att pengar skulle krediteras.
JAg har aldrig fått den information om tankningsavgift och vill ha mina pengar tillbaka.
De vill även tvinga mig att teckna kombinerad självriskreducering avgift fast jag ville ha endast en st.
Varning!