Fredrik var otroligt bra och smidigt att anlita, inga krångel, effektivt och extremt välgjort jobb. Mycket nöjda! /Jens & Therese
Fjällströms Måleri AB
12 omdömen om Fjällströms Måleri AB
Vi hade en bra dialog med Fjällsträms Måleri och de var enkla att nå. Vår måleribeställning levererades enligt uppgörelse och de var flexibla när vi ändra vår beställning under pågående uppdrag. Vi fick ett proffesionellt utfört arbete som infriade alla våra förväntningar. Vi köpte målning av väggar och tak samt tapetsering i två sovrum.
Mycket proffsigt utfört måleri- och tapetseringsarbete hos oss. Man vet precis vilket arbete som kommer utföras, vad det kommer kosta och när det blir gjort. Slutresultatet blev dessutom hur bra som helst. Kommer anlita Fredrik även nästa gång!
Vi är väldigt nöjda med arbetet som utfördes i vårt badrum. Hantverkaren var professionell, noggrann och visade stor yrkesskicklighet genom hela processen. Microcementet applicerades med precision och resultatet blev både stilrent och hållbart, precis som vi hade önskat. Kommunikationen fungerade smidigt från start till slut, och arbetet höll både tidsplan och budget. Det märktes tydligt att hantverkaren har god erfarenhet och ett öga för detaljer. Vi kan varmt rekommendera honom/henne till andra som funderar på microcement eller liknande renoveringar.
Jag kan varmt rekommendera Fjällströms Måleri. Trots att företaget är nystartat drivs det av en målare med många års erfarenhet och hög yrkesskicklighet. Arbetet utförs mycket professionellt och med stor noggrannhet. Jag uppskattar särskilt att han inte bara genomför det man önskar, utan även kommer med bra synpunkter och idéer på hur resultatet kan bli ännu bättre. Det har varit bra framdrift i arbetet och ett mycket trevligt bemötande genom hela processen
Snabb och proffsig, mycket bra resultat
Bra jobbat! Väldigt noga och med en otrolig yrkesstolthet i sitt utförande! Kommer anlita återkommande. 😀
Vi anlitade Fredrik för att måla och tapetsera och vi kan inte vara nöjdare. Han är noggrann och superproffsig på det han gör!
Snabb, noggrann och lyhörd till våra önskemål. Trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.
Målade i princip alla rum invändigt, blev mycket bra!
Ett mycket bra bemötande och med stor kunskap inom sitt yrkesområde. En välstädat arbets efter dagens slut. Kan varmt rekommendera Fjällströms Måleri.
Utvändig målning dubbelcarport+förråd. Allt från första kontakt till utfört arbete var av toppklass. Tydligt, noggrant, proffsigt. Vi ger bästa betyg.