Fjällströms Måleri AB

4.9

8 omdömen om Fjällströms Måleri AB

Niclas N
Skrev om Fjällströms Måleri AB

Jag kan varmt rekommendera Fjällströms Måleri. Trots att företaget är nystartat drivs det av en målare med många års erfarenhet och hög yrkesskicklighet. Arbetet utförs mycket professionellt och med stor noggrannhet. Jag uppskattar särskilt att han inte bara genomför det man önskar, utan även kommer med bra synpunkter och idéer på hur resultatet kan bli ännu bättre. Det har varit bra framdrift i arbetet och ett mycket trevligt bemötande genom hela processen

Carl Johan Viking L
Skrev om Fjällströms Måleri AB

Snabb och proffsig, mycket bra resultat

Mathias B
Skrev om Fjällströms Måleri AB

Bra jobbat! Väldigt noga och med en otrolig yrkesstolthet i sitt utförande! Kommer anlita återkommande. 😀

Christine R
Skrev om Fjällströms Måleri AB

Vi anlitade Fredrik för att måla och tapetsera och vi kan inte vara nöjdare. Han är noggrann och superproffsig på det han gör!

Hans L
Skrev om Fjällströms Måleri AB

Snabb, noggrann och lyhörd till våra önskemål. Trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.

Ilse Gabriella Margareta P
Skrev om Fjällströms Måleri AB

Målade i princip alla rum invändigt, blev mycket bra!

Mikael Ö
Skrev om Fjällströms Måleri AB

Ett mycket bra bemötande och med stor kunskap inom sitt yrkesområde. En välstädat arbets efter dagens slut. Kan varmt rekommendera Fjällströms Måleri.

Karin W
Skrev om Fjällströms Måleri AB

Utvändig målning dubbelcarport+förråd. Allt från första kontakt till utfört arbete var av toppklass. Tydligt, noggrant, proffsigt. Vi ger bästa betyg.