Fl Bygg i Rolfstorp AB

5.0

7 omdömen om Fl Bygg i Rolfstorp AB

Anna K
Skrev om Fl Bygg i Rolfstorp AB

Vi har anlitat FL Bygg vid flertal tillfällen; altanbygge, staket, byte av fasad såväl som invändigt snickeriarbete och förbättringsarbete i vårt hus. Arbetet har utförts med hög kvalitet, vi har även fått rådgivning före och under byggnation inför olika val. Bolaget har varit proffsiga i bemötande, måna om att hålla tidsplan och lämnar alltid avslutat arbete med hög kvalitet. Vi anlitar gärna denna firma igen

Johan Daniel S
Skrev om Fl Bygg i Rolfstorp AB

Helt suverän service, arbetsam som få. Bytte fönster och en dubbeldörr, blev supernöjd. Snart dags för fasadbyte på ladugården, anlitar ingen annan än Fredrik.

Ewy H
Skrev om Fl Bygg i Rolfstorp AB

Väldigt nöjda, fick tips från Jiproj som ritade vår veranda. Rekommenderas!

Annika Christina B
Skrev om Fl Bygg i Rolfstorp AB

Bästa jag haft. Snyggt, ordentligt och snabbt. Helt klart toppbetyg!

Josefin H
Skrev om Fl Bygg i Rolfstorp AB

Vi anlitade FL Bygg för byggnation av tillbyggnad av fastighet, bygge av poolområde inkl. pool, altandäck, pergola, poolhus, staket och trappa. FL Bygg bistod med komplett entreprenad inklusive underleverantörer såsom elektriker, plåtslagare m.m. vilket var väldigt smidigt för oss som kund. FL Bygg har under hela processen från idé till färdigställande varit väldigt tillmötesgående, professionell, kunnig och lösningsorienterad. När vi själva som kund fastnat i tankar om konstruktion m.m. har FL Bygg snabbt varit där med...

Markus W
Skrev om Fl Bygg i Rolfstorp AB

Oerhört nöjd med slutresultatet av vår 90 kvm altan och staket runt om tomten. Projektet genomfördes snabbt, effektivt och med hög kvalitet. FL Bygg hade stort lösningsfokus och hjälpte till med att hitta kompletterande lösningar och andra entreprenörer för att bistå i helheten. Kan varmt rekommendera att ta hjälp av denna pålitliga hantverkare.

Per-åke L
Skrev om Fl Bygg i Rolfstorp AB

Professionellt bemötande med hjälpande tips och råd. Jag överlämnade projektet helt till FL Bygg som ned stor erfarenhet löste både problem och föreslog förenklingar som bidrog till bra ekonomi för projektet. Köpte entreprenad för att renovera ett större uterum med rejält förbättrad värmeekonomi och trivsel. Vi är helt nöjda.