Alla kategorier Åkeri Södermanland Nyköping Flytt-Experten i Nyköping AB

Flytt-Experten i Nyköping AB

Brunnsgatan 5B, 611 32 Nyköping — Visa karta

3.0 i betyg av 2 rekommendationer
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 175 rekommendationer
Lännavägen 113, 14134, HUDDINGE
Spodra Lux AB
Christer B:
Det varit ett nöje att ha med Spodra Lux att göra. Deras bärare slet och kämpade sig svettiga med våra stora tunga ekmöbler, och deras städa...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 2 kunder tycker om Flytt-Experten i Nyköping AB

 • Lena H
  Lena H skrev om Flytt-Experten i Nyköping AB
  Min flyttning med Flytt-Experten i början av april gick strålande! Redan vid bokningstillfället visade företaget att de månade om att det skulle bli en bra flyttning. Jag fick ett flyttningsavtal där det framgick vad vi hade kommit överens om och jag fick även en checklista med tips och råd om hur jag skulle packa på bästa sätt. Detta tyckte jag var jättebra eftersom jag fått veta att rätt packning ger en smidigare flytt och jag ville ju att flyttningen skulle gå snabbt och smidigt. Även flyttpersonalen visade sig mycket trevliga och kunniga. De kom på utsatt tid och vi gick tillsammans igenom vad som skulle vart och vilken tid som gällde för tillträdet för att de skulle kunna planera körningarna och lastningen. Några timmar senare var mitt bohag flyttat med den varsamhet och effektivitet man kan önska. Jag kunde ta mig an uppackningen och fixandet i mitt nya hem med glatt humör eftersom allt gått så bra och inte minst - till ett mycket rimligt pris!
  gillar detta
 • Marie J
  Marie J skrev om Flytt-Experten i Nyköping AB
  Jag anlitade Flytt-Experten den 1 mars, då jag skulle flytta till lägenhet. Personalen var otrevlig, de svor och slängde ur sig könsord. De hanterade inte mina möbler varsamt, de försökte att pressa köksbordet genom dörrhålet till köket, trots att det var för trångt, de hade inte tid med att hjälpa mig med möblering, de lastade in alla flyttkartonger i vardagsrummet så att det var omöjligt att ta sig fram, de missade att sätta dit stödklossen under min dubbelsäng, de debiterade mig för längre tid än de var här, och de repade mina möbler. Jag har varit i kontakt med Konsumentvägledningen, jag har bestridit fakturan, jag har reklamerat tjänsten, jag har begärt att en skadereglerare ska inspektera skadorna på mina möbler och jag har begärt att få se utskrift från deras färdskrivare. De kommer bara med en massa bortförklaringar, och kräver att jag ska betala hela beloppet på fakturan. Jag skulle inte rekommendera någon att anlita denna flyttfirma.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Brunnsgatan 5B, 611 32 Nyköping
Kategorier