Flyttbolaget i Stockholm
Flyttbolaget i Stockholm skräddarsyr flytten så att den passar dina behov och önskemål!
När du anlitar oss för din bohagsflytt får du all vår kompetens och erfarenhet, en duktig packmästare och ett lämpligt fordon. Vi står även till tjänst i flyttens kanske jobbigaste moment: flyttstädningen. Vår utbildade städpersonal har lång erfarenhet inom flyttstäd och du kan tryggt lämna denna jobbiga detalj i våra händer.
Vi har personal som är specialutbildade för kontorsflytt och vi ser till att ert byte av kontor går så snabbt och smidigt som möjligt.
Vi har alla tillstånd som krävs och är försäkrade genom Trygg Hansa. Välkommen till oss på Flyttbolaget i Stockholm!
Utmärkelser
522 omdömen om Flyttbolaget i Stockholm
Sedan starten hos Reco 2014
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Flytt och flyttstädning. Behövde ske väldigt snabbt och fick så bra hjälp och superbra bemötande. Allt sköttes perfekt!
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Mkt bra från början till slut.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Jag är mycket nöjd med min flytthjälp.
De är proffsiga och jag fick ett mkt trevligt bemötande. Rekommenderar! -
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Snabb och tydlig offert med bra pris. Flytten gick snabbt och smidigt med varsam behandling av möbler och saker. Har haft en hel del kontakt mellan offert och flytt och återkopplingen är både snabb och trevlig. Jag skulle utan tvekan anlita Flyttbolaget igen och lämnar mina varmaste rekommendationer.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Jätte nöjd med flyttbolaget i Stockholm. Trevligt bemötande. Behandlade alla möbler jätte bra, plastade in möblerna så att dom inte skulle skadas. Rekommenderar er gärna till vänner och bekanta som ska flytta.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Toppen och smidigt från första bemötande till utfört uppdrag! Grymma killar som hjälpte oss med vår flytt och bra pris. Kommer garanterat använda oss av Flyttbolaget vid nästa flytt. Supernöjd!
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Så bra!! Från bokning av flytt till flytt , hela vägen bemött på bästa sätt. Trevliga , kompetenta! På flyttdagen kom 3 jättetrevliga killar som gjorde mitt flytt smidig och över förväntan bra!
Tack!! -
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Trevliga killar som tog väl hand om våra saker och såg till att allt kom fram trots snökaos.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Jättesmidig, trevlig och effektiv flytthjälp!
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Trevligt bemötande från första kontakt
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Proffsigt och effektivt genomförd flytt och flyttstädning inklusive bortforsling av skräp. Precis den helhetslösning vi ville ha.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Allt har fungerat bra och proffsigt. Fån bokning till genomförd flytt! Trevliga dessutom.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Trevliga anställda. Gick snabbt och smidigt.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Superproffsiga killar, trevliga, allt gick mycket smidigt. Mycket lättsamt från offert till flyttens avslut. Rekommenderas.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Från förfrågan till genomförande av vår privata flytt har Flyttbolaget haft ett proffsigt och trevligt bemötande. På själva flyttdagen gjorde de ett strålande arbete. Vi kan varmt rekommendera dem.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Trevliga flyttkillar som höll den planerade tidsramen och var lätta att ha att göra med. Rekommenderar dem verkligen.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Vi anlitade Flyttbolaget och flytten gick väldigt smidigt. Möbler och annat plastades in och allt kom fram helt - med ett undantag - vår TV som, trots bubbelplasten, fått en stöt och var helt paj. Vi rapporterade det till Flyttbolaget, hade en väldigt bra dialog med dem och hittade en gemensam lösning som vi blev nöjda med. Skönt att veta att om något går på tok, så fixar det sig ändå.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Jag är mycket nöjd! Blev väldigt trevligt bemött och allt gick bra med flytten, som gällde flytt till och från äldreboende avseende min pappa.
Tack! -
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Professionellt, flexibelt och trevlig personal.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Fantastiskt snabb och trevlig personal.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Bra & trevliga personer som verkligen inte hade problem att hugga tag och jobba på.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Otroligt bra och prisvärda! Pojan och Marcus var två riktiga klippor, uppför fyra trappor utan hiss och inte en endaste sur min på hela dagen. Riktigt riktigt bra killar, riktigt riktigt bra flyttfirma. Rekommenderas!
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Toppen killar som packade allt ordentligt,snabba och riktigt trevliga.
T-oppen! Så jäkla toppen! Toooooooppen
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Flytt från kontor där möbler osv. skulle till 3 olika ställen.
Bra bemötande, effektiva och lösningsinriktade.
Mycket nöjda. -
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Fungerade bra rakt igenom hela flyttprocessen, smidigt att få offert, bra service vid lån av flyttkartonger, höll tider, bra kommunikation, trevliga grabbar.
Rekommenderas! -
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Fick hjälp av två supertrevliga killar med min flytt. Allt gick smidigt och bra - är väldigt nöjd!
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Fick hjälp av två otroliga flyttare. Deras namn var Parid och Joakim. mycket trevliga och hjälpsamma killar som hjälpte mig att få allt lagrat tillbaka till huset. De måste vara VM-mästare i Tetris för hur de lyckades få i allt i ett litet utrymme. Jag trodde inte det var möjligt när de sade att de skulle fixa det, men de gjorde det! Heder åt dessa två. TACK!
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Trevligt bemötande och en smidig flytt!
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Över all förväntan! Köpte hjälp med flytt, de gjorde allt lugnt och professionellt. Dessutom serviceinriktade!
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Trevligt bemötande från första stund. Vi hade packningshjälp och flytt. Så trevliga och lösningsorienterade. Rekommenderas varmt.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Fantastiskt fint utfört, både flytt och städning. Kan varmt rekomenderas.
Ann - Britt Johansson -
Helt kanon!
Arbetade på i väldigt högt tempo, och gick betydligt fortare än jag tänkt mig.
Allting kom fram helt, och på angiven plats.
Har redan rekommenderat till de jag känner! -
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Okomplicerat, trevligt bemötande och proffsigt utfört.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Trevlig och väldig effektiv personal som trollar in overkligt mycket i sin bil!
Kan rekommendera! -
Mkt fint bemötande
Mkt proffsiga i arb uppg
Hade struktur i arb
Mkt tillmötesgående när jag frågade om praktiska råd
Fanns en stor acceptans att även "hjälpa" mig med praktiska handtag
Levde högt upp över mina förväntningar.
Jag anlitade företaget som Flyttfirma.
Den personalen är företagets absoluta tillgång -
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Servicen var helt fantastisk. et var en komplicerad flyttning mellan öar och de löste logistigen på bästa sätt. Kan varme rekommendera dem.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Snabbt och enkelt att beställa, bra och noga flytthjälp och flyttstäd utan anmärkningar från den som flyttade in.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Supertrevliga killar som såg var jag behövde hjälpt med att packa saker lite mer noggrant och som jobbade väldigt noggrant och systematiskt.
Jätte nöjd! -
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Otroligt professionella och serviceinriktade . Flytten gick smidigt och kommer definitivt använda mig av Flyttbolaget nästa gång!
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Alltid ett vänligt och serviceinriktat bemötande. Bra samarbete inför planläggning av flytten och enkelt att lösa saker.
Energiska och hjälpsamma flyttkillar.
Nöjd med min beställning av packning av glas/porslin sam flytt.
//Cathrin -
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Trevlig personal. Svarsde snabbt upp på mina önskemål.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
proffsig och positiv personal.
I stort sett funkade allt bra.
det var tredje gången jag använde mig av Flyttbolaget och jag blir alltid väl mött. -
Bra och flexibla
Trevliga
Effektiva -
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Jag köpte flytthjälp av grabbarna, kanonbra killar och väldigt serviceinriktade. Kan varmt rekommendera
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Bra bemötande. Effektiv personal både vad gällde flytten och städningen.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Professionella, effektiva och trevliga!
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Superduktiga killar som jobbar hårt, allt blev klart i tid och inga skador. Rent och snyggt efter flyttstädningen blev det också.
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Proffsiga, hjälpsamma, genier som vi alltid kommer anlita om vi ska flytta!
skrev om Flyttbolaget i Stockholm
Trevliga hjälpsamma. Ingenting är omöjligt allt går att lösa. Har använt dom tre ggr och alltid blivit nöjd. Utflytt med magasinering och inflytt senare datum. Har fungerat perfekt varje gång. Lars Attergrim.