Flyttella Flyttfirma

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
1 651
4.4

Välkommen till Flyttella – Din pålitliga partner inom Flytt & Städ! Hos Flyttella erbjuder vi en komplett lösning för alla dina flytt- och städbehov. Varje offert anpassas noggrant för att passa just dig, helt kostnadsfritt. Vi erbjuder fasta priser som gör att du slipper överraskningar, samtidigt som du kan utnyttja 50 % RUT-avdrag...

1651 omdömen om Flyttella Flyttfirma

Sedan starten hos Reco 2021

Angelica H
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Fick inte kartongerna när den lovat oss att få dem! Dem missade min bokning och dök inte upp! Sedan kom dem 5,5 h efter avtalad tid. Vilket jag inte fick kompensation för utan istället blev jag krävd att betala extra för att jag hade mer saker en vad dem själva hade uppskattat i offerten Trots att jag beskrivit min lägenheten på 41 kvm med MYCKET saker. Med allt detta blev jag bemött med attityd i telefonen istället för en ursäkt!! RIKTIGT DÅLIGT!

Lottie B
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Använde dom för Flyttstäd. Ren o snyggt mycket nöjd. Träffade aldrig personerna som utförde jobbet, så kan inte uttala mig om den delen.

Elisabeth M
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Ej en kundvänlig upplevelse, då jag beställde tjänsten fast pris på flytt från 80kvm men Flyttella friskriver sig från ansvar att ge mig som kund det jag efterfrågar en flytt till fast pris genom att säga att flytten gäller upp till 35 kubikmeter. Hur ska jag kunna bedöma det? Det borde Flyttella ta ansvar för. Istället ringer ni mitt under pågående flytt och meddelar att det kostar 1000kr till. Ej professionellt, utpressning. Vilket val har jag som kund, jag har ju beställt en flytt.

Svar från Flyttella Flyttfirma

Hej Elisabeth, Tack för ditt omdöme, det uppskattas verkligen. Uppdragets faktiska volym uppgick till 41 kbm, vilket avvek från den estimerade volymen om 35 kbm. I offerten framgår tydligt att volymangivelsen är en uppskattning baserad på normalt möblerad bostad utifrån angiven boyta. Vi har förståelse för att volymestimering kan upplevas som otydlig och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår träffsäkerhet. Samtidigt vill vi förtydliga att vi är ett av få flyttbolag som medvetet lägger volymestimeringen i överkant...

Marie-louise H
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Bra service, trevlig personal och snabba!

Evelina H
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Trevlig personal, de jobbade väldigt snabbt och effektivt. Men stundvis upplevde jag att det gick lite väl hetsigt med flytten och att man inte var så försiktig med möbler och bara slängde upp saker på varandra trots att det fanns gott om tid för att utföra arbetet och vara lite mer varsam om att repa möbler.

Ying-Hsiu C
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Vi beställde både flytthjälp och flyttstädning. Fyra killar behövde bara en timme för att lasta möbler och 60 kartonger i bilen, och ytterligare en timme för att bära in allt till den nya adressen – imponerande! Däremot är jag mindre nöjd med städningen. De missade att rengöra alla plåtar, vilket gjorde att vi fick stå vid diskhon i nästan en timme och rengöra dem själva. Ingen svarade i telefon, och ingen ringde heller tillbaka när jag försökte komma i kontakt med någon.

Anirudha L
Skrev om Flyttella Flyttfirma

We had our booking for moving and cleaning on the 31st of January,Saturday. We had received the confirmation a few days earlier saying the personnel will be here at 8am on 31/1. On Saturday morning no one showed up from your company and we called you guys multiple times in the morning at 8am and around 8:45 someone picked up the call and told them they would inform the moving persons. Then another person called after a few minutes saying they will need 1 hour to reach our place i.e. 10am , so basically we were delayed...

Pamela P
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Allting gick jättebra! Snabba och trevliga killar. Städning var perfekt.

Niklas B
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Professionella och mycket noga. Till ett fantastiskt pris. Rekommenderas starkt.

Johan M
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Vi är väldigt nöjda med Flytella. Vi hade både flytt och städ, båda tjänsterna utfördes enligt överenskommelse. Kommunikationen gick bra, inga extra kostnader uppstod och vi är nöjda. Jag skulle rekommendera Flyttella till vänner och familj.

Alf Herman R
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Mycket bra flytt företag, de duktiga ordning , reda, håller tider, och avtal till 100% väldigt hjälpsamma

Joan A
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Dem var den bästa, bra bemöttade med andra. Jag kan rekommendara till andra som vill flytta.

Ragnhild K
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Trevliga, snabba o ordentliga.köpte flytt o städ

Monika P
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Jag är mycket nöjd med städningen. De var noggranna, punktliga och gjorde ett riktigt bra jobb. Rekommenderas!

Anncharlotte E
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Mycket bra städat högsta betyg, så bra bemötande i kundtjänsten. Annie

Dödsbo B
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Det gick smidigt att beställa och bra kommunikation. Snabb hantering av faktura. Personalen var punktliga och överlämnande av nycklar funkade perfekt. Dock var flyttstädningen lite slarvigt utfört på vissa ställen.

Rania M
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Allt gick enligt plan, snabb kommunikation

Arne Gustaf Heribert B
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Allt fungerade perfekt. Bokning (med flera ändringar), trevliga medarbetare rakt igenom, de höll tiden perfekt och gjorde ett väldigt fint jobb. Kan verkligen rekommendera dem.

Jim D
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Slarviga flyttkarar, drog innan det var klart, repade möbler, städet komm inte när dom skulle, slarvigt städning tog betalt för 4 extra tmmar

Anna H
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Killarna som kom på utsagt tid jobbade jättebra och var vänliga och hjälpsamma allt gick jättebra. Kan lätt rekommendera flyttfirman.

Noora T
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Vi bokade flytthjälp från Flytella. Smidigt att boka och få kontakt med dem vid behov.

Maria H
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Bra städat men kommunikationen inför städningen kunde varit lite bättre. Starttiden kom nära inpå städningen. Jag meddelade att jag hade svårt att lämna över nycklarna just då. Fick info att chauffören skulle kontakta mig och hämta upp nycklarna i förväg, vilket de senare aldrig gjorde. Då var jag tvungen att kontakta dem igen och då löste det sig för att min sambo kunde närvara på plats. Så allt löste sig men lite krånglig upplevelse!

Petra H
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Jag tycker bemötandet alltid har varit trevligt och tillmötesgående. Uppskattade att de hört av sig när några fönster kärvade så vi kunde lösa problemet tillsammans. Städningen var som helhet okej, men levde inte helt upp till mina förväntningar. Hoppas köparna är nöjda iallafall!

Kaj S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Punktlighet -Ringde och aviserade ankomst Noggranna/Försikiga-Packade och emballalerde möbler ordentligt. I helhet mycket nöjd. Kaj S Nacka

Michael H
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Hej. Vi är i stora drag nöjda men kommunikationen mellan flytt och städ funkade inte vilket ledde till en dags fördröjning med städningen. Köpare av lägenheten tyckte att städningen kunde har varit bättre Mvh Michael Hansen/Ann-Marie Whalberg

Catharina B
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Duktiga, flexibla och snabba. Trevliga och hjälpsamma. Var lyhörda inför mina önskemål. Är en nöjd kund som kommer anlita dom igen om jag skulle behöva. ☺️ Kommer rekommendera dom till andra som behöver flytthjälp.

Stefan L
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Bara positivt. Mycket snabbt och smidigt

Nelly H
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Personen som kom för att städa kunde inte svenska. När jag försökte visa henne vissa saker verkade hon mest vilja få bort mig från min egen lägenhet. Jag var dessutom tvungen att själv städa mer på ugnen, då smuts hade fastnat mellan gummilisten och inne i ugnen. Städningen var därför inte tillräckligt noggrann, särskilt med tanke på att det rörde sig om en flyttstädning där brister kan leda till avvikelse i efterhand

Asmira S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Från och med första kontakten för informationen till och med slutliga arbetet allt gick väldigt smidigt och bra. Flyttkillar var väldigt professionella, duktiga och försiktiga med möbler , de utförde arbetet på ett utmärkt sätt. Skulle gärna rekommendera Flyttella till alla som behöver hjälp med flytt och anlita Flyttella igen om jag var i behov

Susanne B
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Jag köpte flytthjälp. Är väldigt nöjd, killarna kom i utsatt tid och plastade in alla möbler, tv och tavlor. Allt kändes professionellt och pålitligt. Kan verkligen rekommendera Flyttella !!!

Hanan Å
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Mycket positiv upplevelse-huset var skinande rent! Bra jobbat

Lillemor H
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Trevligt bemötande och bra tidspassning.

Jörgen W
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Snabbt genomförd flytt. Dock förstördes en hel del tex. TV, Lampa och garderob då hanteringen och emballeringen var bristfällig. Värst var nog "hotet" om att kvarlämna möbler mm som personalen inte ansåg rymdes inom avtalad volym om en extra betalning inte gjordes.

Per F
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Superbra! Bra kommunikation, trevliga och väldigt väl utförd flyttstädning. Rekommenderar starkt!

May Mebrat J
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Bra. De gjorde ett bra arbete med flytten och var mycket försiktiga. Städningen var också toppen. Så någa och trevlig personal.

Linnéa A
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Bra kundservice initialt. Dock dök städaren upp 50 minuter innan avtalad tid, vilket blev väldigt stressigt eftersom jag då inte hade tid att fixa allt som jag hade behövt ordna med. Tyvärr var städningen ganska slarvigt genomförd. Lister var inte våttorkade. Inte heller utsidan av kylen. Ugnen var även den fortfarande smutsig. Samma sak med flera ytor i badrummet. Jag blev erbjuden att städfirman skulle komma tillbaks några dagar vecka senare för att rätta till det som inte hade städats (enligt den garanti som finns),...

Jörgen S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Flyttella utförde flyttstädning åt mig till stor belåtenhet. De gjorde ett utmärkt jobb, det var ordentligt städat och rengjort på avtalade ytor och de hade t o m ställt tillbaka några möbler på sina platser. Jag är väldigt nöjd. Det enda negativa var att det var svårt att förstå varandra eftersom de inte pratade svenska eller engelska speciellt bra, men det gick bra ändå.

Martina S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Mycket proffsigt genomförd flytt. Nöjd med allt från bokning till avlämning.

Anja P
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Tillmötesgående och duktiga, lätt att ha att göra med.

Robert F
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Bra pris. Bra service och noga med möblerna.

Farah Y
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Ett väldigt trevligt och professionellt bemötande på alla sätt. Får högsta betyget från oss👌

Birgitta M
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Beställde flytt mellan två orter 10 mil emellan. Dom kom punktligt. Var väldigt noga med inplastning av alla möbler. Helt nöjd med allt. Bästa möjliga flytt. Snabbt och smidigt. Kan rekommendera Flyttella👍

Pontus G
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Mycket bra och effektiv flytt

Deborah S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Flytten med Flyttella är vi helt nöjda med. Det är en firma vi kan rekommendera. Möblerna plastades in bars varsamt så det uppstod inga skador.

Hamid G
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Jag fick en offert och bekräftade det , men mitt på flytten som nästan alla mina grejar var lastat i lastbilar de sa att de vill 1500 extra för att ta min piano , fast vi hade kommit överens för allt i huset plus piano då hade jag inte något val. Det handlar inte om 1500 kronor, men en företag borde hitta något annat sett att går till vinst inte med bedrägeri. Jag har betalat även mer än det extra pengar till flytt personal som dricks med min vilja eftersom personalen gjorde ett bra jobb fast de hade inte förberett sig för den dagen men ändå de har lagt mycket energi. Mvh Hamid

Andrea O
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Har dessvärre ingen vidare bra upplevelse av flyttstäd. Det var tydligt att det var mycket som inte hade städats, både på och i samtliga skåp, golven var inte svabbade och lister var inte rengjorda. Toaletten och köket var slarvigt gjort och hyllor var dammiga. Efter kontakt med företaget vid tillfället hänvisades vi till att dom inte kunde erbjuda något då utan vi fick skicka in ärendet och få det bedömt. Trots bilder och videor som visar arbetet som ej utfört erbjuds vi endast reklamationsstäd vilket inte är relevant då...

Boris
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Allt gick smidigt och väl. Inga problem alls och de plockade med sig alla saker enligt önskemål.

Gerd A
Skrev om Flyttella Flyttfirma

UDen unga mannen som städade gjorde ett bra jobb. Det var däremot svårt att kommunicera då han inte kunde svenska och endast lite engelska. Uppdraget för flyttstädning lades ut på offerta och företaget gav anbud. De verkar dock inte kunna se de uppgifter som matats in då de behövde ringa för att få exakt adress när städningen skulle genomföras vilket känns lite konstigt. Däremot fungerade allt med tidsbokning och överenskommen tid för när uppdraget skulle genomföras.

Edit T
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Mycket trevliga och snabb flytt! Rekommenderas!

Fernando T
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Väldigt bra service och kontakt innan flytt, teamet som sedan kom för flytten var duktiga, snabba och effektiva, allt gick smidigt trots flytt i snöoväder! Fick låna så många flyttkartonger vi behövde för att packa ner vårt hem och allt togs väl omhand av teamet. Är väldigt nöjd med dem och rekommenderar dem varmt.