Flyttella Flyttfirma

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
2 189
4.4

Välkommen till Flyttella – Din pålitliga partner inom Flytt & Städ! Hos Flyttella erbjuder vi en komplett lösning för alla dina flytt- och städbehov. Varje offert anpassas noggrant för att passa just dig, helt kostnadsfritt. Vi erbjuder fasta priser som gör att du slipper överraskningar, samtidigt som du kan utnyttja 50 % RUT-avdrag...

2189 omdömen om Flyttella Flyttfirma

Sedan starten hos Reco 2021

Marcus Z
Skrev om Flyttella Flyttfirma

VARNING! Otroligt oseriöst företag. När det har landat jobbet så skiter det fullständigt i dig som kund. De har ingen som helst strukturerad arbetsmodell vilket leder till att ingen tid de har angivit har stämt, kompetensen på plats hade väldigt mycket att önska och du möts med nonchalans när du påpekar brister. Jag anbefaller alla att ta sin chans med en av deras konkurrenter för det här var en hemsk upplevelse.

Adam G
Skrev om Flyttella Flyttfirma

We booked based on decent reviews at the time of booking but it has dropped since. We agreed upon a start time beforehand. The cleaner was 3 hours late from the agreed time of 8. She texted me the morning of and said she would arrive at 10 but ended up arriving at 11. We had to reschedule the inspection date and time with the landlord as we had made it based on the initially agreed time. When we had the inspection of the landlord they pointed out a few spots that weren’t done. We messaged the cleaning company with photos...

Nicklas N
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Fullföljde uppdraget enligt överenskommelse. Snabba och ihärdiga flyttkillar som också var hänsynsfulla och försiktiga!

Julia E
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Flyttstädningen gjordes inte på utsatt datum och av en städare och inte fler vilket utlovats. Städerskan gjorde vad hon kunde- ett bra jobn- men hanteringen var under all kritik. Det skapade flera följdproblem inför utflytt att de inte höll datum och heller inte löste problemet. Många olika personer involverade som inte tog ansvar under många samtal till kundtjänst.

Leo G
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Very unhappy with their service. Have an ongoing complaint about the cleaning in relation with the move with has not been resolved/ answered after over 2 weeks.

Ida A
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Bedrövligt. Hemskt oprofessionellt företag. Jag har efter 2 veckor inte fått mitt städ utfört men haft mejlkontakt med en Martin som bekräftat att min städning är genomförd och att allt gått bra samt nycklar kvarlämnade i lägenheten åt mig. Jag betalar min faktura (har inte haft möjlighet att åka dit för att kontrollera städningen men hade god tro till detta företag och litade på kontakten) och min besiktningsman är där 1,5 vecka senare och konstaterar att det inte är städat. Jag har pratat med en Angelica och Tobias på...

LILLEMOR J
Skrev om Flyttella Flyttfirma

De bar och packade bra men en del saker blev lite ”misshandlade”. Mitt nya köksbord fick en repa på ”foten”, På min köksskänk satt översta skivan lös och den går inte att få på rakt igen… Fort gick det i alla fall

Aziz M
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Super trevliga grabbar som var väldigt försiktiga med flyttlasset! Samt kvinnan som städade var så trevlig och effektiv! Kan inte mer än rekommendera flytella! Det blir inte sista gången jag använder dessa!

Anneli A
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Mycket trevliga tjejer som städade hela tiden under 11 timmar med endast korta pauser. Nöjd med Flyttstädningen. Mycket bra.

Victor C
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Jag anlitade Flyttella för min flytt och de skadade min TV. Efter över 70 dagar och otaliga mejl erkände de äntligen att de skulle täcka skadan – men de vägrar fortfarande att förklara hur och när detta ska ske. Trots att jag har skickat in all dokumentation, inklusive ett utlåtande från en auktoriserad verkstad som de själva krävde, har jag inte fått något svar. De har överskridit sin egen tidsfrist på 60 dagar och visar en total brist på ansvar genom att ignorera mina mejl och samtal. Anlita inte detta företag om du vill slippa huvudvärk efter betalning och flytt.

Jan R
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Två killar kom. Den ena kunde svenska och var rimligt försiktig med sakerna och förstod instruktioner. Den andra drämde ner sakerna , tappade dom och var allmänt oaktsam samt ville göra flytten fort och kunde ingen svenska eller engelska. Så man kunde inte be honom att vara försiktig. Tobias i kundtjänst var trevlig. Man fick arbetet gjort inget mer.

Saima K
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Jag är mycket nöjd med flyttfirman. De var professionella, duktiga och mycket hjälpsamma genom hela flytten. Allt gick smidigt och de arbetade effektivt och noggrant. Jag kan varmt rekommendera dem.

Leif S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Vi är väldigt nöjda med flytten. Killarna var otroligt duktiga och professionella. Enda plumpen är att vi lånade ut en gul pirra, som vi själva hade lånat av en vän, försvann. Troligtvis av misstag.

Veijo H
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Flytten fungerade super bra. Jag betalade mer än överenskommet mtp att det var längre att gå till min nya lägenhet. Tyvärr, när chefen kom in i bilden så stressade han alla, inklusive mig mtp att det tydligen tog för lång tid? Han ville inte ta med sig tomkartonger ...

Leo H
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Trevliga flyttgubbar men var 2 timmar försenade och kunde inte få ut min soffa ur en trång hall, det var ju såklart delvis den trånga hallens fel men det kändes som om bara jag hade ideer att försöka få det löst.

Marte T
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Enkel och snabb flytt. Andra gången jag använt Flytella och det har fungerat bra båda gångerna.

Jonathan S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Väldigt bra och effektiv flytthjälp. Killarna som var på plays var trevliga och noggranna.

Ebba L
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Riktigt bra! Snabb och noggrann service, blev riktigt rent och fint.

Caroline S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Till en börjar var jag nöjd, då jag upplevde kommunikationen som smidig och enkel. Att det gick rätt bra på flyttdagen (trots att det blev lite förseningar). Men när jag nu har öppnat upp kartongerna har vi märkt att i princip alla glas och allt porslin gått sönder. Porslin som inte ens var särskilt ömtåligt har gått sönder, vilket visar att kartongerna nog inte behandlades så försiktigt. Jag hade noga markerat vilka som var ömtåliga och skrivit ömtåligt/fragile på lådan.

Mr H
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Punctual, thorough and quality job from start to finish

Susanne E
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Inte så nöjd, blev halvnöjd. Fick dessutom betala extra för att det var ”så smutsigt”. Inte torkat runt fönster mm. Men ok. Det är vad det är. Mvh Susanne Edvardsson

Munir B
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Hej, ​Jag skriver till er gällande flytten av mina saker som ni utförde den 1/6. ​Efter att flytten var klar har jag upptäckt att min dammsugare saknas. Jag har varit i kontakt med er via telefon, och blev då ombedd att skicka ett mejl gällande detta. ​Dammsugaren fanns med bland de saker som skulle flyttas, men den har tyvärr inte kommit fram till min nya adress. ​Information om dammsugaren: ​Beskrivning: Det är en liten, svart dammsugare. Jag ber er vänligen att undersöka om dammsugaren kan ha blivit kvar i er flyttbil...

Anastasiia H
Skrev om Flyttella Flyttfirma

It’s the second time I’m using Flyttella. Great service, everything was very clean. I really appreciated that they put us in direct touch with our cleaning lady to coordinate better.

Anton N
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Otroligt snabba! Allt var helt när vi kom fram. Var lätt att prata med han ena snubben som var litr bättre på svenska.

John Tony E
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Kan tyvärr inte rekommendera. Anlitade för flyttstäd men de städade uselt. Moppade inte, städade inte balkongen (trots att vi betalde extra för detta), torkade inte lister, glömde torka ur flera skåp, glömde putsa ett fönster och var allmänt slarviga. Vi hade överlåtelse en dag senare så vi var tvungna att städa själva, och eftersom de då inte kunde "få tillfälle att åtgärda problemet" så ville de inte heller ge prisavdrag, trots att vi skickade bilder på hur dåligt de hade städat. Undvik den här leverantören.

Svar från Flyttella Flyttfirma

Hej John! Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du inte är nöjd med städningen. Vår ambition är alltid att leverera ett resultat som motsvarar kundens förväntningar och de riktlinjer vi arbetar efter. När synpunkter eller reklamationer uppstår har vi en garanti som innebär att vi i första hand ges möjlighet att åtgärda de påtalade bristerna, vilket också är den etablerade processen inom branschen. I det aktuella ärendet mottog vi information om synpunkterna efter att kompletterande...

Lydia S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Bilen kom en kvart sent, vilket inte var någon big deal. Men sen fick inte allt plats i flyttbilen och vi var tvungna att själva åka 35 mil tur och retur för att hämta endast 3 saker som inte fick plats. Vårt vardagsrumsbord blev skadat, men sånt får man kanske leva med i en flytt. Förutom det flöt det på bra och grabbarna var effektiva. Flyttstädningen var hur bra som helst 👍🏼

Svar från Flyttella Flyttfirma

Hej Lydia! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för din feedback. Vi beklagar att bilen blev försenad och att inte allt fick plats i flyttbilen, vilket medförde extra besvär för er. Vi beklagar även skadan på vardagsrumsbordet. Sådana händelser är naturligtvis inte något vi eftersträvar. Samtidigt är vi glada att höra att ni upplevde vårt flyttteam som effektiva och att ni var nöjda med flyttstädningen. Er feedback hjälper oss att utveckla våra tjänster och förbättra våra rutiner framöver. Tack för att...

Helena Christina L
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Väldigt proffsiga och de höll vad det lovade! Flyttstädningen gick snabbt och smidigt och nya hyresgästen var super nöjd! Tack!

Jennifer L
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Fick beröm av köparen för hur rent det var.

Aron S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Flyttat flera gånger, detta var den smidigaste hittills.

David B
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Slapp all stress, de löste allt åt oss.

Fatma A
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Vi behövde knappt göra någonting själva. Trevlig personal allt gick perfekt!

Matilda B
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Rent överallt, även på detaljerna.

Fannie L
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Hela processen fungerade över förväntan.

Tony S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Väldigt professionellt genomfört från början till slut.

Ole O
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Flyttstädningen gick igenom utan problem.

Elias K

Rekommenderar deras helhetslösning.

Patrick L
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Bra planering och trevligt bemötande genom hela uppdraget.

Max S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Uppskattade särskilt hur väl allt emballerades.

Martin S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Tog hjälp med packning, flytt och städ. Värt varenda krona.

Fredrik L
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Flytt ena dagen, städ nästa. Väldigt smidigt.

Maithreyi I
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Köket såg ut som nytt efter städningen.

Charles W
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Allt kom fram helt och utan problem. Rekommenderas.

Ebba W
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Trevliga killar, kom i tid och flytten gick snabbare än jag trodde.

Micke E
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Personalen var serviceinriktad och lösningsorienterad. Vi fick hjälp med både flytt och städning till ett bra pris.

Dennis S
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Hela processen från packning till slutstädning fungerade över förväntan. Kände oss trygga hela vägen.

Amy C
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Rekommenderar starkt paketlösningen med flytt och städ. Det sparade både tid och energi och resultatet blev över förväntan.

Elin A
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Fantastisk service och hårt arbetande personal. De löste flera oväntade utmaningar under dagen utan problem och med ett leende på läpparna.

Angela L
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Flytten genomfördes utan några som helst problem. Personalen kom i tid och arbetade metodiskt och professionellt.

Patchyasinee F
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Flyttella gjorde en stressig period betydligt enklare. Flytt och städning genomfördes effektivt och med hög kvalitet.

Mimmi A
Skrev om Flyttella Flyttfirma

Vi bokade både flytt och flyttstädning och är mycket nöjda. Allt samordnades smidigt och vi kunde fokusera på vårt nya hem istället för stressen kring flytten.