Flyttgrabbarna

Flyttgrabbarna

flyttgrabbarna.nu
  • BadgeTwoYears
4.4

Flyttgrabbarna är en flyttfirma i Stockholm som strävar efter att göra din flytt så enkel och smidig som möjligt! Vi hanterar hela flytten med största omsorg, från packning till transport. Vi flyttar både i Stockholm och utanför, och tar hand om flyttens alla detaljer för att förenkla processen för våra kunder. Vi har en tydlig...

151 omdömen om Flyttgrabbarna

Sedan starten hos Reco 2024

Tora Amanda K
Skrev om Flyttgrabbarna

STARKT AVRÅDAN Vi bokade flytthjälp samt flyttstädning , där flytten skulle genomföras på fredagen och städningen efterföljande lördag. I samband med bokningen meddelade företagets säljare att vi skulle lämna över nycklarna till deras medarbetare på fredagen, som sedan skulle vidarebefordra dem till städteamet dagen efter. Mitt under pågående flytt på fredagen fick vi dock besked av företagets medarbetare att de inte kunde ta emot nyckeln och att vi fick lösa det själva. Vi försökte nå företaget upprepade gånger under fredagen...

Anna Lee J
Skrev om Flyttgrabbarna

Terrible communication and terrible service. Thought this company would provide great service because they were very attentive before I signed the contract. After I signed, however, the person I signed with was impossible to get hold of and ask questions in preparation of the move. I ended up having to attend to a family emergency and could not be present for the move. The company called me probably 1-2 weeks beforehand and told me that they were ready to pick up everything and then said they mixed up my number. Fine, simple...

Iza Rebecka H
Skrev om Flyttgrabbarna

Rekommenderar INTE Flyttgrabbarna för flytt eller flyttstäd. Jag bokade flytt och flyttstädning redan i slutet av februari. Flytten skulle ske i maj. Under hela bokningsprocessen fungerade kommunikationen initialt bra och både i den skriftliga dialogen och i den signerade offerten framgick tydligt att flytten skulle starta kl. 08:00. När jag kontaktade företaget ett tag innan flytten för att få mer information om flytten och städningen nämndes inga problem med bokningen. Först dagen före flytten, när jag återigen hörde...

Anne-Marie S
Skrev om Flyttgrabbarna

Är imponerad av hur effektivt och noggrant de två proffsiga killarna packade och levererade flyttlasset igår, samtidigt som de höll en trevlig dialog med mig. Bra städning trots tidsbrist och många fönster!

Mcj Marie-Louise Cecilia J

Bra och effektiva grabbar som också var service-minded.

Endi D
Skrev om Flyttgrabbarna

Han var duktig och snäll etc etc

Mikael Ö
Skrev om Flyttgrabbarna

Trevliga och gjorde ett bra jobb

Anna S
Skrev om Flyttgrabbarna

SÅÅÅÅ OERHÖRT NÖJD! Extremt duktiga o trevliga grabbar o flytten blev så bra. Snabba o noga

Sara L
Skrev om Flyttgrabbarna

Duktiga! Tog lite tid att få kartongerna men sen var de snabba på plats!

Susanne J
Skrev om Flyttgrabbarna

Det gick smidigt och snabbt, det var väldigt varmt den dagen men allt flöt på. Killen som ansvarade för flytten var lätt att kommunicera med. Jag beställde ett ”paketpris” med flytt samt flyttstäd från Flyttgrabbarna. Flyttstädet var tyvärr ej så bra, de fick komma tillbaka och städa om. Men flyttkillarna gjorde ett bra jobb så det är dem som får 5:orna. Tack o bock för det!

Carina Jonsson A
Skrev om Flyttgrabbarna

Mycket bra! Jag är super nöjd!

Linn B
Skrev om Flyttgrabbarna

Bra flytt, trevligt bemötande och inget större problem.

David S
Skrev om Flyttgrabbarna

Det gick bra och var smidigt, det gick lite långsammare än förväntat men på det hela nöjd

Gustav M
Skrev om Flyttgrabbarna

Väldigt nöjd, snabbt och effektivt samtidigt som de var väldigt försiktiga med mina saker

Denise G
Skrev om Flyttgrabbarna

Trevligt bemötande och proffsiga killar. Packade in lösa föremål och var försiktiga med mitt bohag. Arbetsledaren verkade väldigt mån om sin personal och var noggrann med att visa hur man bär rätt. Rekommenderar verkligen!

Axel N
Skrev om Flyttgrabbarna

Allt gick smidigt och bra! Inga konstigheter.

Caroline F
Skrev om Flyttgrabbarna

Snabba och bra hantering av ömtåliga lådor!

Maj-Britt H
Skrev om Flyttgrabbarna

Blev minst sagt förvånad, då flyttfirman ringde kvällen innan den bokade flytten och frågade om jag kunde ändra min flytt till lördag, istället för fredag, som det va bokat till. Tack o lov, så fanns det vilja och professionell bemötande för vårt behov, att absolut flytta på fredag, då det va ett treparts flytt. Själva flytten gick ypperligt. Driftiga killar med härlig morgonhumör utförde flytten galant och T.o.m bjöd på extra service i form av tungt bärande upp till vinden. Är så tacksam för det. Kan varmt rekommendera...

Frida T
Skrev om Flyttgrabbarna

Snabba, sociala och väldigt hjälpsamma. Första gången jag använde mig av en flyttfirma och fastän jag var rätt rörig så löste dom det perfekt.

Hanna U
Skrev om Flyttgrabbarna

Jättenöjda med allt! Inget att påpeka

Torbjörn S
Skrev om Flyttgrabbarna

Mycket bra genomförd flytt. God information om olika alternativ och tillvägagångssätt vid packning av flyttlasset och skyddsåtgäärder för att undvika uppkommande skador på möbler,porslin med mera under transporten. Likaså bta ordning när allt skulle tömmas från bilen och upp till nya lägenheten o Handen

Shaivy R
Skrev om Flyttgrabbarna

Good communication, and on time

Wesam T
Skrev om Flyttgrabbarna

Något bristande i det svenska språket men de skötte jobbet riktigt bra trots den barriären.

Cecilia T
Skrev om Flyttgrabbarna

Väldigt nöjd med hjälpen vid min flytt. Killarna kom i tid, var trevliga och jobbade effektivt trots tunga möbler och flera trappor. Allt gick smidigt och inget gick sönder. Kan absolut rekommendera dem!

Magnus W
Skrev om Flyttgrabbarna

Riktigt bra upplevelse från start till slut. Redan i första samtalet vid bokning fick jag en bra känsla och anlitade Flyttgrabbarna för packning, flytt och flyttstädning. Hela processen gick mkt smidigt och till en rimlig kostnad. Kan varmt rekommenderas

David C
Skrev om Flyttgrabbarna

Två mycket vänliga personer som var extremt tidseffektiva, samtidigt som de var mycket noggranna med mina saker. Jag har använt tetris flytt en gång tidigare och jag var även då exceptionellt nöjd med dem. Denna gång var det Avdi och hans kollega som hjälpte mig. Jag kommer att rekommendera Tetris flytt till alla som behöver flytthjälp framöver.

Peter N
Skrev om Flyttgrabbarna

Kom i tid allt flöt på bra allt helt och dom var jätte trevliga

Lilian R
Skrev om Flyttgrabbarna

Jättenöjd med grabbarna, de var noga och otroligt duktiga på att lyckas få in alla våra möbler i 2 lass. Plastade alla omtåliga saker och var varsamma med dem. Rekommenderar dem varmt!

Iza H
Skrev om Flyttgrabbarna

Bra bemötande och kommunikation. Fint städat då jag också valde städ i samband med flytten.

Anita W
Skrev om Flyttgrabbarna

Duktiga och trevliga killar. Flyttbil var dock 4 timmar försenad, vilket ställde till en del problem.

Josefine Maria Eleanor L

Vill verkligen varna andra för att anlita den här firman. Dom hade sönder flera möbler och försökte mörka att dom hade haft sönder vissa saker. Dom var väldigt ovarsamma med sakerna dom flyttade. Innan vi anlitade dom sa dom att dom hade försäkringar ifall något skulle hända. Men dom vägrade att anmäla våra trasiga möbler till försäkringsbolaget. Jag var i kontakt med konsumentrådgivare som sa att firman skulle ersätta värdet men dom sa att det fortfarande gick att använda möblerna. Vi fick en struntsumma som kompensation....

Helene H
Skrev om Flyttgrabbarna

Första kontakten var mycket trevlig och proffsig. Beställde packning av mitt porslin, eftersom det är skört. När killarna kom så frågade de efter packningsmaterial. Det hade inte sagts något om det vid telefonkontakten. När jag sedan packade upp det hela så var alla glas, assietter, fat etc. bara lagda ovanpå varandra flera saker var trasiga och det är ett under att inte mer gick sönder av denna urusla packning. När jag sedan påtalade skadorna ville de ha foton och prisuppgifter på det skadade. Men det var ju presenter...

Parima K
Skrev om Flyttgrabbarna

Extremt dålig upplevelse. Flyttstädningen i vår nya lägenhet var under all kritik – det var helt enkelt undermåligt utfört. Dessutom höll de inte tiderna. De kom minst en timme för sent, och när de väl dök upp var de inte ens redo att utföra arbetet fullt ut. Alla moment som ingick i uppdraget blev inte gjorda, och de lämnade utan att slutföra arbetet. Kommunikationen var också mycket bristfällig. De kunde knappt språket, vilket gjorde det väldigt svårt att förklara vad som behövde göras och att få någon tydlig dialog....

Fouad K
Skrev om Flyttgrabbarna

Helt oseriösa, ingen professionell flyttfirma. De skickade två personer för en flytt på 125 kvm. Inga bärselar, inget emballage. De bemötte kritiken/feedback på ett högst otrevligt sätt och la på luren. Rekommenderas inte till någon, undvik!

Rawaa A
Skrev om Flyttgrabbarna

I put 4 stars because of first the delay I supposed to have time at 14.00 o'clock but they called and said they'll come between 15.00 and 16.00 but they finally came at 16.46 , second they used old moving boxes stained with oil and dust in the time I have left my new boxes and finally one of the moving guys used my toilet in the old flat and didn't use the flush and left used toilet paper on the soap bathroom stand so I have to clean after him .

Ali M
Skrev om Flyttgrabbarna

Bra och snabb service Jag önskar dig framgång

Åsa L
Skrev om Flyttgrabbarna

Jättebra service och de gav det lilla extra.

Robert B
Skrev om Flyttgrabbarna

Snabb offert, utförandet rullade på fint. Är nöjda

Dawit Y
Skrev om Flyttgrabbarna

Rack för jätte bra jobb med flytten samt trevliga grabbar

Yulan S
Skrev om Flyttgrabbarna

Very nice and professional services.

Lucas G
Skrev om Flyttgrabbarna

Great service! The moving was as smooth as possible, no problem whatsoever. I definitely recommend Flyttgrabbarna to everyone!

Pradeep K
Skrev om Flyttgrabbarna

Had a great moving experience with the amazing team! Would highly recommend them!!

Eva R
Skrev om Flyttgrabbarna

Bra bemötande skulle gärna rekommendera dem använder dem gärna vid senare tillfälle

Julius F
Skrev om Flyttgrabbarna

Allt löstes utmärkt, det var inga problem alls och det kunde anpassa efter preferenser

Alfonso F
Skrev om Flyttgrabbarna

Dom gjorde ett bra jobb, men dom började väldigt sent. Därför blev det stressigt mot slutet, då dom hade en slut tid att passa.

Mridula S
Skrev om Flyttgrabbarna

My experience with Flyttgrabbarna was excellent from start to finish. Rasmus handled the booking process professionally and efficiently. I never had to follow up on anything, which made the whole experience stress free from the beginning. The moving team arrived on time without needing any confirmation and immediately took charge. They were extremely organized, and reassuring and handled everything. They even packed an additional item without any hesitation. The invoicing department was just as impressive, resolving everything...

Sven-bertil K
Skrev om Flyttgrabbarna

Flytten gick smidig och grabbarna var trevliga. Tyvärr gick två saker sönder med får jag ersättning för. Men flyttkoordinayor var trevlig, När man ringde upp han innan flytten och undra över saker så löste sig, och var han upptagen i telefon så ringde han tillbaka fort. Men efter flytten var klar så slutade han återkoppla om man nu hade funderingar, Så därför sänks betyget ett snäpp.

Neda F
Skrev om Flyttgrabbarna

Väldigt bra bemötande,allting gick enligt plan.

Fillipa R
Skrev om Flyttgrabbarna

Väldigt hjälpsamma grabbar!bra pris och trevliga. Rekommenderar !

Gunn H
Skrev om Flyttgrabbarna

Mycket trevliga, arbetssamma och snabba grabbar. Betyg 5 av 5. Glad Påsk Med vänlig hälsning Gunn Haglund