Mitt problem löstes till belåtenhet.
Förebygg
Förebygg erbjuder trygghetsskapande säkerhetstjänster och produkter utvecklade i Skandinavien för att skydda dig, ditt hem och ditt företag. Vi är stolta över att vara Sveriges högst rankade säkerhetsföretag, vilket är tack vare våra nöjda kunder och förmåga att leverera de lösningar som efterfrågas. Vårt fokus är att förebygga...
3778 omdömen om Förebygg
Sedan starten hos Reco 2018
Hej jag blev väldigt bra bemött, han förklarade bra hur man sätter upp brandvarnaren 👍 Jag beställde även 2st nyckel brickor 😀
Klar och tydlig hjälp med mitt ärende
Katastrofalt bolag! Får fakturor utan anledning. Har varit i kontakt med dem flertalet gånger och sagt att jag vill att de raderar mig och mina uppgifter från alla deras databaser. Ändå får jag nu en faktura igen. Otroligt less på detta bolag. Anmält till konsumentverket. Trakasserier!
Mycket bemötande. Jag fick en fullständig redogörelse av vad min försäkring gäller gäller.
Vänligt bemötande samt kunnig personal. Ingen väntetid och snabb hjälp med mitt ärende.
Bra kundkontakt fått gort det jag bad om
Då jag missade samtalet från larmcentralen, så vart jag glad över att min son ringde och sa att de hade hört av sig till honom. Då vet jag att det fungerar precis som utlåvat
Fått svar på mina frågor av trevlige Marcus
Hej Berit, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att Marcus kunde hjälpa dig och ge svar på dina frågor. Vi ska självklart hälsa honom det. Tveka inte på att höra av dig vid frågor eller funderingar. Ha det gott så länge! Vänligen, Linn Kundrelationer
Tappade nycklar och de hittades och lämnades tillbaka ca en månad senare 😀. Tack!
Hej Cecilia, Tack för att du delar din upplevelse! Vad härligt att höra att dina nycklar kom tillbaka till slut. Precis sådana situationer som nyckelbrickan är till för. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något i framtiden. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Christina var både sakkunnig och trevlig. Har alltid blivit trevligt bemött på förebygg men den här gången hade vi ett lite längre samtal om viktiga saker kring tjänsten jag prenumererar på.
Hej Daniel, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att Christina kunde hjälpa dig på ett kunnigt och trevligt sätt. Fint också att ni fick möjlighet att gå igenom tjänsten lite mer i detalj. Skulle något dyka upp framöver hjälper vi dig gärna vidare. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Bara bra mycket lätt trevlig kundtjänst med bra bemötande
Hej Kent, Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du upplevde kontakten som både lätt och trevlig med ett bra bemötande. Kontakta oss gärna om du skulle behöva hjälp igen. Önskar dig allt gott! Vänligen, Linn Kundrelationer
Blev uppringd av dem angående att batterierna i min brandvarnare tagit slut och att jag ska få nya med posten
Hej Mats, Tack för din återkoppling! Vad bra att du blev kontaktad i tid och att nya batterier är på väg till dig. Det är viktigt att brandvarnaren alltid fungerar som den ska. Hör gärna av dig om det är något mer du undrar över. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Allt fungerade som det skulle. Snabbt enkelt och prisvärt.
Hej Elias, Tack för din återkoppling! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt och att du upplevde det som både snabbt, enkelt och prisvärt. Skulle något dyka upp framöver hjälper vi dig gärna vidare. Ha det gott så länge! Vänligen, Linn Kundrelationer
Fick Klara och tydliga svar på mina frågor.
Hej Britt, Tack för ditt omdöme! Vad bra att du fick klara och tydliga svar på dina frågor. Det är viktigt för oss att informationen känns enkel att förstå. Hör gärna av dig igen om något dyker upp. Önskar dig allt gott! Vänligen, Linn Kundrelationer
Mycket trevligt samtal med Oscar. Hjälpsam och kunnig. Ringde för att avsluta tjänsten men blir kvar som kund. Alla nöjda och glada.
Hej Birgitta, Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du fick ett så trevligt samtal med Oscar och att han kunde hjälpa dig på ett bra sätt. Härligt också att ni kunde hitta en lösning som gjorde att du valde att stanna kvar som kund. Vi finns här om du skulle behöva något framöver. Önskar dig allt gott! Vänligen, Linn Kundrelationer
Bara bra. Får indikation och meddelande direkt när något händer runt mitt id.
Hej Maria, Tack för din återkoppling! Vad bra att höra att du får indikation direkt när något händer kring ditt personnummer. Det är precis så tjänsten är tänkt att fungera. Du är alltid välkommen att höra av dig om du skulle undra över något. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
,....................................................
Hej Björn, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att se att du är nöjd. Hör gärna av dig om det är något vi kan hjälpa dig med framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
När någon till slut svarade var det ett trevligt bemötande. Jag ville mest få bekräftat att jag gjort rätt. Det jag inte tycker är ok är att den personen försökte pracka på mig nya saker.
Hej Christina, Tack för att du delar din upplevelse. Vad bra att du till slut fick ett trevligt bemötande och kunde få bekräftelse på ditt ärende. Samtidigt förstår vi att det kan upplevas fel om fler erbjudanden tas upp när man egentligen bara vill ha hjälp. Vi tar med oss din synpunkt. Skulle du behöva hjälp igen finns vi självklart här. Önskar dig allt gott! Vänligen, Linn Kundrelationer
Trevligt hjälpsam bra kontakt med kunde jag är tacksam för allt bra jobbat Förebygg tack
Hej Maria, Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du upplevde kontakten som trevlig och hjälpsam. Det uppskattar vi verkligen. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du skulle behöva hjälp. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Blev bra bemött av Förebygg , vi ville ha skydd mot ID - kapning och tecknade ett avtal.
Hej Ing-Mari, Tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att du blev bra bemött och valde att teckna ID-skydd hos Förebygg. Förhoppningsvis ger tjänsten den trygghet ni söker. Skulle något dyka upp framöver hjälper vi gärna till. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Trevligt samtal och väl bemött.
Hej Inger, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde samtalet som trevligt och att du kände dig väl bemött. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss igen. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Har funkat bra! Märker så fort det görs en kreditupplysning.
Hej Jessica, Tack för de fina orden! Vad bra att höra att tjänsten fungerar som den ska och att du snabbt märker när en kreditupplysning görs. Vi finns här om du skulle behöva hjälp framöver. Ha det gott så länge! Vänligen, Linn Kundrelationer
Det var en bra bemötande jag är nöjd
Hej Karin, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet. Det är precis så vi vill att det ska kännas. Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar framöver. Önskar dig allt gott! Vänligen, Linn Kundrelationer
Hej Sten, Tack snälla för 5 stjärnor, kontakta oss mer än gärna om du behöver hjälp med något i framtiden. Önskar en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Förebygg har alltid haft ett professionellt bemötande både när jag som kund sökt dom Eller ni har kontaktat mig för ex nya produkter. Känner mig trygg som kund hos Förebygg.
Hej Nicklas, Stort tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du upplever ett professionellt bemötande och känner dig trygg som kund hos Förebygg. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Tack för god service samt sänkt medlemsskap. Mvh Karl
Hej Karl, Tack för din återkoppling! Vad bra att vi kunde hjälpa till och hitta ett medlemskap som passar bättre. Det ska kännas både rimligt och tryggt. Tveka inte att höra av dig om det dyker upp fler frågor framöver. Ha det gott så länge! Vänligen, Linn Kundrelationer
Väldigt trevligt bemötande och lätt att förstå
Hej Lena, Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som väldigt trevligt och att informationen var lätt att förstå. Det ska kännas enkelt i kontakten med oss. Hör gärna av dig igen om det dyker upp fler frågor. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Trevligt och kunnigt bemötande. Tack för hjälpen.
Hej Eva Christina, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som både trevligt och kunnigt. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Otroligt pushig säljare som ville sälja försäkring mot identitetskapning. Fick säga säkert 6 gånger att jag absolut inte var intresserad av att köpa något innan han äntligen gav sig. Kändes oseriöst.
Hej Emelie Marianne, Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att samtalet upplevdes som påstridigt – så ska det självklart inte kännas. Vi hoppas att det känns bättre efter vårt samtal och att vi kunde reda ut situationen. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Fick god hjälp. Trevlig säljare
Hej Gull-Britt, Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du fick god hjälp och ett trevligt bemötande. Det är precis så vi vill att det ska kännas. Hör gärna av dig igen om du behöver något framöver. Ha en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Vet inte om jag litar på er, för mitt namn är inte Anette
Hej, Tack för att du uppmärksammar det. Det är självklart inte bra om fel namn har använts, och jag förstår att det kan skapa osäkerhet. Vi vill gärna reda ut vad som har hänt och säkerställa att dina uppgifter stämmer hos oss. Kontakta oss gärna direkt så hjälper vi dig vidare. Önskar dig en fortsatt bra dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
- Blev bra bemött - Mitt ärende var snabbt avklarat av handläggaren - Fick hjälp med en faktura och avslutade mitt abonnemang hos Förebygg
Hej Sofia, Tack för att du tog dig tiden att skriva! Vad skönt att höra att du blev bra bemött och att ditt ärende löstes snabbt. Fint att vi kunde hjälpa dig med fakturan och avsluta abonnemanget smidigt. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om det skulle behövas framöver. Ha en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Mycket trevligt bemötande och sakligt
Hej Gert, Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du upplevde bemötandet som både trevligt och sakligt. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor framöver. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Samtalet var mycket bra , personen som jag talade med var väldigt tillmötesgående. Mycket nöjd är jag efter samtalet .
Hej Catharina, Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att samtalet kändes bra och att du upplevde personen som tillmötesgående. Härligt att du känner dig nöjd efter kontakten. Hör gärna av dig igen om vi kan hjälpa dig med något mer. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Mycket bra fick bra hjälp jätte trevlig
Hej Kent, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och ett trevligt bemötande. Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Väldigt trevlig trevlig kvinna som gav svar på mina frågor och guidade mig väldigt bra.
Hej Inger, Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du fick tydliga svar och bra guidning. Det ska kännas enkelt och tryggt i kontakten med oss. Tveka inte på att höra av dig om de dyker upp frågor i framtiden. Ha en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Lite otydliga instruktioner hur man monterar den. Brandlarmet fungerade inte första gången, var tvungen att vänta 15 minuter och prova igen. Bra bemötande men tog tid att komma fram. När de ringde från larmcentralen, var samtalet från Skåne. Jag vet inte om jag hade svarat och uppfattat vad han sa om jag inte visste vad det handlade om.
Hej Ida, Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att instruktionerna upplevdes som otydliga och att brandlarmet inte fungerade direkt vid första försöket – så ska det självklart kännas tryggt från start. Även väntetiden och osäkerheten kring samtalet från larmcentralen är viktig feedback som vi tar med oss. Vad fint att du ändå upplevde ett bra bemötande när ni väl fick kontakt. Hör gärna av dig till oss så ser vi till att gå igenom allt tillsammans och säkerställa att det fungerar som det ska. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Trevligt samtal och allt gick smidigt
Hej Britt-Marie, Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att samtalet kändes trevligt och att allt gick smidigt. Det är precis så vi vill att det ska fungera. Hör gärna av dig igen om vi kan hjälpa dig med något framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Trevligt bemötande och enkel installation!
Hej Lottakarin, Vi vill tacka för de fina orden! Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som trevligt och installationen som enkel. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du behöver något framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Vi upplever att det är en bra funktion med mobilt brandlarm.
Hej Åke Valter Lennart, Tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att ni upplever det mobila brandlarmet som en bra och fungerande lösning. Trygghet i vardagen är precis det vi vill bidra med. Hör gärna av er om ni skulle ha några frågor framöver. Önskar er en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Allvarligt talat minns jag inte att jag talat med er. Men så var det väl bra...
Hej Charlotta, Tack för din återkoppling! Det låter som att kontakten i alla fall fungerade smidigt, även om den inte fastnade i minnet. Ibland är det nästan ett gott tecken att allt bara flyter på som det ska. Du är självklart välkommen att höra av dig om du vill veta mer eller har några frågor. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Bra kungligt bemötande och tydlig info
Hej Tommy, Tack för de fina orden! Vad härligt att höra att du upplevde bemötandet som kungligt och informationen som tydlig. Hör gärna av dig igen om vi kan hjälpa dig vidare. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Mycket bra!!’!!!!!!!! !!!!!!!!
Hej Anna Karin, Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd – det gör oss verkligen glada. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något framöver. Önskar dig en fantastisk dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Trevlig snabba svar mycket bra bemötande.
Hej Aldo, Tack för de härliga orden! Vad roligt att höra att du upplevde oss som trevliga och att du fick snabba svar med ett bra bemötande. Det är precis den känslan vi vill förmedla i varje kontakt. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när som helst. Ha det gott så länge! Vänligen, Linn Kundrelationer
Tyvärr har jag ingen erfarenhet och det inte har brunnit här i huset eller i närheten men jag tror säkert det fungerar jättebra
Hej Carina, Tack för att du delar med dig! Vad skönt att det inte har varit någon brand hos dig – det hoppas vi verkligen att det fortsätter så. Samtidigt är det fint att du känner förtroende för att tjänsten finns där om den skulle behövas. Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Nöjd med er och ringde för att jag fick panik när en av era konkurrenter ringde
Hej Stina, Tack för din återkoppling! Vad skönt att du kände att du kunde ringa oss när det kändes stressande. Det är inte konstigt att bli osäker när andra aktörer hör av sig, och vi finns här för att reda ut frågor och skapa trygghet. Du är alltid välkommen att kontakta oss om något liknande händer igen. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Trevlig, professionell och hjälpsam kontaktperson.🙂
Hej Liisi, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde kontakten som trevlig, professionell och hjälpsam. Det är precis så vi vill att det ska kännas. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Bra tjänst som behövs i dagens samhälle.
Hej John, Tack för att du tog dig tiden att skriva! Vi håller med – i dagens samhälle är det viktigt att ligga steget före, och det känns fint att du ser värdet i tjänsten. Hör gärna av dig om du någon gång har frågor eller funderingar. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Det känns alltid tryggt. Vänliga och hjälpsamma personal
Hej Firouz, Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du känner dig trygg med oss och upplever vår personal som vänlig och hjälpsam. Du är alltid välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer. Ha en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer