Mkt bra tjänst blev utsatt för bedrägeri försök för ca 7 år sedan, kontaktade er och blev kund hos er sedan dess
956 omdömen om ID-Skydd
Positivt , jag är nöjd, räcker inte det
Hej Mats, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår tjänst. Vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss feedback. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Jag blev väl bemött av personalen. Jag har handlat 2 saker på Apoteket samtidigt som ett recept. och då hade Walley tagit en kreditupplysning på mig på Norionbank
Hej Ingrid, Tack för ditt fina omdöme uppskattas verkligen! Vad bra att du kände dig väl bemött av vår personal. Vi förstår att det kan vara förvirrande när det gäller kreditupplysningar, och vi är glada att du delade din upplevelse. Om du har några fler frågor eller funderingar kring detta, tveka inte att höra av dig – vi finns här för att hjälpa till. Vänliga hälsningar, Fredrik, Kundrelationer
Tog kontakt efter att efter uppsägning av brandskydd hade betalning dragits på autogiro. Blev trevligt bemött och allt löstes snabbt och enkelt.
Hej Christina, Tack för att du delade med dig av din upplevelse! Det är skönt att höra att allt löste sig snabbt och smidigt, och att du blev trevligt bemött – precis så vi vill att det ska vara, även när något blivit fel. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar framöver. Vänliga hälsningar, Fredrik Kundrelationer
Snabb och trevlig service! Hon kollade av ett par andra saker också.
Hej Frida, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick snabb och trevlig service, och att vi även kunde hjälpa till med lite extra. Det uppskattar vi verkligen att du nämner! Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen. Vänliga hälsningar, Fredrik Kundrelationer
Det var bra kunnig handläggare
Hej Halima, Tack för din feedback! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde handläggaren som kunnig. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen framöver! Vänliga hälsningar, Fredrik Kundrelationer
Blev bra mottagen samt kom fram utan lång kö tid.
Hej Lars, Tack för din feedback! Det gläder oss att du blev bra mottagen och att du snabbt kom fram utan lång väntetid - Hoppas du fått all information du behöver & du är alltid välkommen att höra av dig om du skulle behöva vår hjälp igen! Vänliga hälsningar, Fredrik Kundrelationer
Jag är nöjd med dessa telefonsamtal jag haft med er.Trevliga och ta tid med era kunder
Hej Yvonne, Stort tack för din fina kommentar! Det gläder oss att du är nöjd med samtalen och att du upplevt oss som trevliga och lyhörda. Att ta oss tid för våra kunder & hjälpa är viktigt för oss, så det känns trevligt att det är uppskattat. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Fredrik Kundrelationer
Mycket trevligt och duktigt bemötande Högsta betyg
Hej Anne, Tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med bemötandet. Det betyder mycket för oss. Kontakta oss gärna om det dyker upp frågor eller funderingar i framtiden. Önska dig en underbar helg! Vänligen, Linn Kundrelationer
Vänligt bemötande och förklarat
Hej Solveig, Tack för din recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med bemötandet från vår kundservice - kontakta oss gärna på nytt vid frågor eller funderingar. Ha en underbar helg! Vänligen, Linn Kundrelationer