Mycket bra skydd om man skulle råka ut för bedrägeri på mitt personnummer. Jag är mycket nöjd.
1 213 omdömen om ID-Skydd
Hej Peter, Tack för att du delar med dig av dina tankar! Det känns bra att höra att tjänsten ger dig extra trygghet mot bedrägerier och att du är mycket nöjd. Skulle några frågor uppstå längre fram är du alltid välkommen att kontakta oss. Önskar dig en trygg och fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Mycket bra och snabbt meddelande om något hänt.
Hej Susanne, Tack för dina uppskattande ord! Skönt att höra att informationen når dig snabbt när något har inträffat. Vi står redo att hjälpa till om du skulle behöva oss. Ha en fin fortsättning på dagen! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Informativ, beställde ID-skydd familj.
Hej Ann-Christin, Ett varmt tack för din återkoppling! Roligt att informationen var till hjälp och att du valde ID-Skydd Familj. Om du eller familjen funderar över något kring tjänsten svarar vi gärna på era frågor. Allt gott till dig och familjen! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Otydlig info på hemsidan var man lägger in kreditkort etc. Ingen info heller om att man måste kontakta Förebygg för att anmäla andra familjemedlemmar.
Hej Karl Magnus, Tack för att du uppmärksammar oss på de här bristerna! Vi beklagar att informationen på hemsidan inte gjorde det tydligt hur du lägger till kreditkort eller anmäler familjemedlemmar. Vi förstår att sådana viktiga steg ska vara enkla att hitta och följa. Hör gärna av dig till kundservice, så hjälper vi dig med registreringen och går igenom tjänsten tillsammans med dig. Vänligen, Sofia Kundrelationer
Det är grejen jag vet inte riktigt eftersom det har varit så kort tid. Jag fick två nyckelknippor häromdan. Jag undrar, kanske är de aktiverade men jag kan inte ha synpunkter när jag inte har så mycket erfarenhet än så länge men de har varit helt okej än så länge. Trevlig helg, Nils
Hej Nils Göran, Tack för att du delar dina första intryck! Vi förstår att det är svårt att bedöma tjänsten efter så kort tid. Kontakta gärna kundservice så hjälper vi dig att kontrollera att båda nyckelbrickorna är aktiverade och redo att användas. Hoppas att du fortsätter känna dig nöjd framöver! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Jag tycker att det är bra får alltid uppdaterad om det är någon företag som har gjort en ķredìtuppĺysning på mig
Hej Tomas, Tack för att du beskriver vad du uppskattar med tjänsten! Det är bra att uppdateringarna om kreditupplysningar ger dig överblick och hjälper dig att hålla koll. Vi svarar gärna om du vill veta mer om hur bevakningen fungerar. Önskar dig en trygg fortsättning! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Bra bemötande och information Vh Carina
Hej Carina, Tack för att du lämnade en så fin kommentar! Vi blir glada av att höra att du fick ett bra bemötande och den information du behövde. Funderar du över något mer längre fram är det bara att kontakta oss. Önskar dig en fortsatt angenäm dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Trevligt och tydlig bemötande. Fått hjälp med det jag behövde.
Hej Ami Annamaria, Tack för din fina återkoppling! Härligt att du fick ett trevligt och tydligt bemötande samt den hjälp du behövde. Du är varmt välkommen att kontakta oss igen om något dyker upp. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Jätte snabba och super trevliga
Hej Rasha Nadir, Tack för de fina orden! Härligt att du fick snabb hjälp och ett mycket trevligt bemötande. Hör gärna av dig igen om du behöver vår hjälp. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer
Funkar bra, har inte upplevt något strul. Det var ju en gång som dom upptäckte bedrägeri så det var skönt.
Hej Jörgen, Tack för att du berättar om din erfarenhet! Skönt att tjänsten har fungerat utan strul och att en misstänkt bedragare dessutom kunde upptäckas. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer