Lite otydliga instruktioner hur man monterar den. Brandlarmet fungerade inte första gången, var tvungen att vänta 15 minuter och prova igen. Bra bemötande men tog tid att komma fram. När de ringde från larmcentralen, var samtalet från Skåne. Jag vet inte om jag hade svarat och uppfattat vad han sa om jag inte visste vad det handlade om.
539 omdömen om Mobilt brandlarm
Hej Ida, Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att instruktionerna upplevdes som otydliga och att brandlarmet inte fungerade direkt vid första försöket – så ska det självklart kännas tryggt från start. Även väntetiden och osäkerheten kring samtalet från larmcentralen är viktig feedback som vi tar med oss. Vad fint att du ändå upplevde ett bra bemötande när ni väl fick kontakt. Hör gärna av dig till oss så ser vi till att gå igenom allt tillsammans och säkerställa att det fungerar som det ska. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Vi upplever att det är en bra funktion med mobilt brandlarm.
Hej Åke Valter Lennart, Tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att ni upplever det mobila brandlarmet som en bra och fungerande lösning. Trygghet i vardagen är precis det vi vill bidra med. Hör gärna av er om ni skulle ha några frågor framöver. Önskar er en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Allvarligt talat minns jag inte att jag talat med er. Men så var det väl bra...
Hej Charlotta, Tack för din återkoppling! Det låter som att kontakten i alla fall fungerade smidigt, även om den inte fastnade i minnet. Ibland är det nästan ett gott tecken att allt bara flyter på som det ska. Du är självklart välkommen att höra av dig om du vill veta mer eller har några frågor. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Tyvärr har jag ingen erfarenhet och det inte har brunnit här i huset eller i närheten men jag tror säkert det fungerar jättebra
Hej Carina, Tack för att du delar med dig! Vad skönt att det inte har varit någon brand hos dig – det hoppas vi verkligen att det fortsätter så. Samtidigt är det fint att du känner förtroende för att tjänsten finns där om den skulle behövas. Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Det känns alltid tryggt. Vänliga och hjälpsamma personal
Hej Firouz, Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du känner dig trygg med oss och upplever vår personal som vänlig och hjälpsam. Du är alltid välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer. Ha en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Det fungerar utmärkt. Och inga problem
Hej Peter, Stort tack för att du delar din upplevelse! Vad skönt att höra att allt fungerar utmärkt och att du inte haft några problem. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om det skulle dyka upp frågor eller om du behöver hjälp framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Väldigt trevligt samtal o fick svar på frågor
Hej Kerstin, Stort tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att samtalet var väldigt trevligt och att du fick svar på dina frågor. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om det dyker upp fler funderingar. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Bra säkert och mina katter över lever nu är jag trygg när jag inte är hemma
Hej Ann-Kristin, Stort tack för att du delar din upplevelse! Vad fint att höra att det känns säkert och att tryggheten finns där även för dina katter när du inte är hemma, precis så vill vi att det ska upplevas. Du är alltid välkommen att höra av dig om något dyker upp eller om du har frågor framöver. Önskar dig allt gott! Vänligen, Linn Kundrelationer
Mycket bra snabbt och smidigt
Hej Örjan, Tack för din feedback! Vad roligt att höra att allt upplevdes som mycket bra, snabbt och smidigt. Vi finns här om du skulle behöva hjälp eller har frågor framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linn Kundrelationer
Jag har, som tur är, ingen större erfarenhet av nrandlarm.
Hej Britta, Tack för att du delar med dig! Skönt att höra att du som tur är inte haft behov av brandlarmet i skarpt läge, men att tryggheten finns där om något skulle hända. Vi finns självklart här om du har funderingar eller behöver hjälp framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer