Mobilt brandlarm

Mobilt brandlarm en del av Förebygg

312 omdömen om Mobilt brandlarm

Sedan starten hos Reco 2018
Alf Gunnar H
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Tjänste funkar jätterbra bra bemötande av personal

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Alf Gunnar, Tack för ditt trevliga omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med bemötandet och även tjänsten du har hos oss idag! Kontakta oss mer än gärna framöver vid frågor eller funderingar. Önskar dig en fortsatt härlig dag! Vänligen, Olivia Kundrelationer

Ann Kristin N
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Fungerar bra. Men kanske det tar en stund innan i ringer. Bemötandet kan jag inte klaga på

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Ann Kristin, Tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt och se att du är nöjd med dina tjänster hos oss och att du blivit bra bemött! Vi ser fram emot att höra från dig i framtiden vid eventuella frågor eller funderingar. Ha en trevlig dag! Vänligen, Olivia Kundrelationer

Björn Kenneth R

Jättebra det fungerade. Bra dom ringde upp cirka. 35 sekunder äft

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Björn Kenneth, Tack för ditt tjusiga omdöme! Det gläder oss enormt att du är nöjd med servicen och att dina tjänster fungerar som dom ska! Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar i framtiden. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Olivia Kundrelationer

Marie Von B
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Blev imponerad av att ni var så effektiva och sedan kontaktade mig via mobilen så snabbt. Nu vet jag att brandvarnaren fungerar tack !.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Marie, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt och se att vi kunde ge dig en bra service och att du fick avisering i god tid - tiden är en väldigt avgörande faktor när det kommer till bostadsbränder, så visst är det skönt att få reda på allt i god tid! Tveka inte på att kontakta oss vid minsta fråga eller fundering i framtiden. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Olivia Kundrelationer

Pia O

Bra Väldigt Snabbt och Effektivt Mycket bra bemötande vid uppringning

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Pia, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med servicen du fått! Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Olivia Kundrelationer

Ingemar W
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Jag tycker jag blev väldigt bra bemött av förebygg . Köpte ingen vara utan det gällde min brandvarnare.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Ingemar, Vi tackar för ditt härliga omdöme! Vad roligt och se att du fick ett fint bemötande av handläggaren du var i kontakt med - vi hoppas att du är nöjd med din tjänst Förebygg Brand! Hör gärna av dig framöver om det skulle dyka upp frågor eller funderingar. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Olivia Kundrelationer

Jenny M
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

En trygghet flr vår säkerhet. En smartare brandvarnare. Vid ev större os eller rökutveckling larmar brandvarnaren. Strax efter följer ett sms till mitt kopplade nummer om upptäckt rökutveckling. Någon minut senare ringer Lövestads larmcentral upp. Vid behov skickas brandbil. Även då du inte är hemma eller de inte får fatt i dig så skickas brandbil. Det känns tryggt då vi bor i flerfamiljshus och vi inte bara vill skydda oss utan även våra grannar. Rekommenderar starkt Förebygg digitala brandlarm.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Jenny, Tack för ditt superfina omdöme! Vad roligt och se att du är nöjd med tjänsterna du har hos oss idag - visst är det skönt att i realtid få reda på om det skulle brinna i ens bostad även fast man inte är hemma! Vi tackar verkligen för ditt förtroende och ser fram emot att göra dig ännu nöjdare framöver. :D Kontakta oss gärna vid funderingar framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Olivia Kundrelationer

Christer L
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Lugn och trevlig herre som ringde. Har en brandvarnare..

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Christer, Vi tackar för din fina recension! Vad härligt och se att du är nöjd med bemötandet och servicen du fått! Vi ser fram emot att höra från dig i framtiden vid frågor eller funderingar. Önskar dig en härlig dag! Vänligen, Olivia Kundrelationer

Gunilla Margareta B
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Jag blir väldigt bra mottagen när jag testar larmet

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Gunilla Margareta, Vi tackar för ditt omdöme! Vad skönt att din tjänst Förebygg Brand fungerar utan problem och att du även fick ett trevligt bemötande av handläggaren du var i kontakt med! Tveka inte på att kontakta oss i framtiden vid funderingar. Önskar dig en härlig dag! Vänligen, Olivia Kundrelationer

Carola F
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Jag har inte kopplat in brandlarm än o vet inte var jag ska sätta de. Bemötandet jag fick var toppen

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Carola, Tack för ditt härliga omdöme! Det gläder oss enormt mycket att höra att du är nöjd med bemötandet från en av våra handläggare. Skulle du behöva hjälp med enheten eller något annat är det bara att höra av dig. Önskar dig en underbar dag! Vänligen, Linn Kundrelationer