Förebygg

Förebygg

• BadgeNineYears
3 831
4.5

Förebygg erbjuder trygghetsskapande säkerhetstjänster och produkter utvecklade i Skandinavien för att skydda dig, ditt hem och ditt företag. Vi är stolta över att vara Sveriges högst rankade säkerhetsföretag, vilket är tack vare våra nöjda kunder och förmåga att leverera de lösningar som efterfrågas. Vårt fokus är att förebygga...

3831 omdömen om Förebygg

Sedan starten hos Reco 2018

Maud M
Wrote about Förebygg

Mycket trevligt samtal! Det känns bra att mina nycklar är registrerade om de skulle förkomma.

Feline Ö
Wrote about Förebygg

Mycket bra bemötande av er medarbetare

Sandra Å
Wrote about Mobilt brandlarm a part of Förebygg

Snabb på att ta kontakt med kunden. Bra återkoppling

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Sandra, Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde snabb kontakt och bra återkoppling – det är precis så vi vill att det ska fungera. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp något mer vi kan hjälpa dig med. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Anna Nina Ulrika D

Snabbt svar på min fråga. Trevlig kille som lyssnade på mig och inte avbröt. Snabbt och smidigt. Snabb lösning på mitt problem.

Svar från Förebygg

Hej Anna Nina Ulrika, Tack för att du tog dig tid att skriva! Det är väldigt roligt att läsa att du fick snabb respons och att du upplevde samtalet som både respektfullt och hjälpsamt. Att du dessutom fick en snabb och smidig lösning på ditt ärende är precis det vi strävar efter. Hör gärna av dig igen om vi kan hjälpa dig med något framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Mikko A
Wrote about Förebygg

Väldigt väl bemött av Hugo! Fick svar på alla mina frågor o hjälp med vissa detaljer! Super! Fortsätt så!

Svar från Förebygg

Hej Mikko, Tack för din härliga återkoppling! Vad kul att höra att Hugo kunde hjälpa dig på ett så tydligt och engagerat sätt, och att du fick svar på alla dina frågor. Vi ser självklart till att föra vidare dina fina ord till honom. Tveka inte att höra av dig igen om det är något mer vi kan hjälpa dig med. Ha det riktigt bra! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Sirpa K
Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

Forebgg är ett bra seriöst företag vars anställda/kundtjänst m.fl är mycket bra; åtminstone de jag pratat med. Förebyggs tjänster passar väl jättebra till villaägare/ boende i radhus. Kundtjänst, de jag pratat med varit kunniga, respektfulla, proffsiga. Tack.

Svar från ID-Skydd

Hej Sirpa, Tusen tack för din fina och genomtänkta återkoppling! Det gläder oss verkligen att du upplever både vårt bemötande och våra tjänster som seriösa och väl anpassade, samt att kontakten med vår kundtjänst varit så positiv. Vi uppskattar särskilt att du lyfter professionalismen och respekten i bemötandet. Du är varmt välkommen att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver. Önskar dig allt gott! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Krister M
Wrote about Mobilt brandlarm a part of Förebygg

Det funkade.Fick ett SMS direkt när batterierna var på väg att ta slut.De sände nya batterier direkt.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Krister, Tack för din återkoppling! Vad bra att höra att allt fungerade som det skulle och att du fick information i tid när batterierna började ta slut. Skönt också att det löste sig snabbt med nya batterier. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

Den var bra trevlig personal att prata med och dom lyssnade på mig det jag ville framföra

Svar från ID-Skydd

Hej Eva, Tack för att du delar din upplevelse! Vad fint att höra att du kände dig lyssnad på och att bemötandet upplevdes som trevligt. Det är viktigt för oss att du känner dig hörd, och vi finns självklart här om du vill ta upp något mer framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Kärstin B
Wrote about Förebygg

Snabbt svar. Lyssnade på mina argument och jag fick ett nytt erbjudande efter detta

Svar från Förebygg

Hej Kärstin, Tack för din återkoppling! Vad bra att höra att du fick snabb respons och att du kände dig lyssnad på i dialogen. Skönt också att ni kunde hitta en lösning som passade bättre efter samtalet. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om något dyker upp framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Sylvia G

Vi tycker att det fungersr Fantastisk och det känns Tryggt

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Sylvia, Stort tack för din härliga återkoppling! Vad roligt att höra att allt fungerar så bra och att det känns tryggt – precis så vi vill att det ska upplevas. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp några frågor framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Benny L
Wrote about Mobilt brandlarm a part of Förebygg

Tryggt och smidigt sätt att vara säker, på att inte något kan hända, även om man inte är hemma för tillfället.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Benny, Tack för din fina återkoppling! Vad skönt att höra att du upplever tjänsten som både trygg och smidig, och att den ger en extra säkerhet även när man inte är hemma. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller om vi kan hjälpa dig vidare framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Kent A
Wrote about Förebygg

Mycket trevlig och kunnig kundtjänst, fick mitt problem löst på en minut.

Svar från Förebygg

Hej Kent, Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du fick snabb och kunnig hjälp och att ditt problem löstes direkt. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det dyker upp något mer vi kan hjälpa dig med. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Inger B

Jag fick den hjälpen Jag behövde, så TACK

Svar från ID-Skydd

Hej Inger, Stort tack för dina fina ord! Vad skönt att höra att du fick den hjälp du behövde. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Angelica L
Wrote about Förebygg

Trevligt bemötande. Fick hjälp direkt.

Svar från Förebygg

Hej Angelica, Tack snälla för din återkoppling! Vad härligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och snabb hjälp direkt. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det dyker upp något mer vi kan hjälpa dig med. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Irene H
Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

De är bra, och när jag ringde fick jag Svar snbbt, personen jag talade med var kunnig, och jag fick svar på min fråga.

Svar från ID-Skydd

Hej Irene, Tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och att du upplevde personen du pratade med som kunnig och hjälpsam. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Tommy Gösta Roger N

Tjänsten fungerar som förväntat

Svar från ID-Skydd

Hej Tommy Gösta Roger, Tack för din återkoppling! Vad bra att höra att tjänsten fungerar som förväntat. Du är varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp några frågor eller om vi kan hjälpa dig vidare framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Anette W
Wrote about Förebygg

Min dotters nycklar hittades och kom tillbaka vilket var värdefullt. Trevligt bemötande och snabb service.

Svar från Förebygg

Hej Anette, Stort tack för din fina återkoppling! Vad skönt att höra att nycklarna kom tillbaka och att allt fungerade smidigt – det är verkligen värdefullt i en sådan situation. Vad roligt också att du upplevde bemötandet som trevligt och servicen som snabb. Du är varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Gabriela N
Wrote about Förebygg

Utmärkt bemötande. Fick svar på alla mina frågor.

Svar från Förebygg

Hej Gabriela, Tack snälla för din återkoppling! Vad roligt att höra att du fick ett utmärkt bemötande och att alla dina frågor blev besvarade. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det dyker upp något mer vi kan hjälpa dig med. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Ann-Louise O
Wrote about Förebygg

Jag hade Simon som kontakt och det har funkat jättebra. Trevlig kille som förklarar snabbt och bra och väldigt trevlig. Hoppas jag får ha kvar honom. Mvh Ann-Louise

Svar från Förebygg

Hej Ann-Louise, Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att allt har fungerat så bra och att du är nöjd med kontakten med Simon – vi ska självklart föra vidare dina fina ord till honom. Härligt också att du uppskattade hur tydligt och smidigt allt förklarades. Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Irina C
Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

Det var lätt att komma fram svar direkt

Svar från ID-Skydd

Hej Irina, Tack så mycket för din återkoppling! Vad skönt att höra att du enkelt kom fram och fick svar direkt. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det är något mer vi kan hjälpa dig med. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Inge C
Wrote about Förebygg

Fick utrett mitt ärende hos kundservice

Svar från Förebygg

Hej Inge, Tack för att du delar din upplevelse! Vad bra att höra att ditt ärende blev utrett och hanterat via vår kundservice. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Anzhela A

Jag rekommenderar varmt! 👍👍👍

Svar från Förebygg

Hej Anzhela, Stort tack för din fina rekommendation! Vad roligt att höra att du är så nöjd med oss. Du är varmt välkommen att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Agnetha F

Kunnig,empati,tillmötesgående,

Svar från ID-Skydd

Hej Agnetha, Tack för dina fina ord! Vad roligt att höra att du upplevde oss som kunniga, empatiska och tillmötesgående i kontakten. Du är alltid välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Katarina H
Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

Jag har inte så mkt erfarenhet av ID Skyddet, får alltför lite återkoppling/information löpande tyvärr och på vilket sätt det är till hjälp. Påminns om dess existens, enbart vid löpande betalning. / mvh Katarina Hansson

Svar från ID-Skydd

Hej Katarina, Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi förstår att det kan vara svårt att få en tydlig bild av tjänstens nytta när allt fungerar som det ska i bakgrunden. ID-skyddet är till stor del förebyggande och arbetar löpande för att ge trygghet, även om det inte alltid märks i vardagen. Vi berättar gärna mer om hur det fungerar och vad som ingår, så att du känner dig helt trygg i din tjänst. Hör gärna av dig till oss så går vi igenom det tillsammans. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Mayvi J
Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

Mycket bra service och trevligt

Svar från ID-Skydd

Hej Mayvi, Tack snälla för din fina återkoppling! Vad härligt att höra att du är nöjd med servicen och att bemötandet upplevdes som trevligt. Du är varmt välkommen att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Gunilla Kristina D
Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

Det handlade om betalningssätt! Pratade med en jättetrevlig kille! Han hjälpte mig bra!

Svar från ID-Skydd

Hej Gunilla Kristina, Tack så mycket för din härliga återkoppling! Vad roligt att höra att du fick bra hjälp kring betalningssättet och att bemötandet var så trevligt. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det dyker upp fler frågor. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Britt Mari L
Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

Mycket vänlig Inte skuldbeläggande trots att jag gjort.fel

Svar från ID-Skydd

Hej Britt Mari, Stort tack för din fina återkoppling! Vad skönt att höra att du upplevde bemötandet som vänligt och att du kände dig trygg i kontakten, även i en situation som inte alltid är helt enkel. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Auli K
Wrote about Förebygg

Bra, snabb och vänlig hjälp med att aktivera nyckelbrickan.

Svar från Förebygg

Hej Auli, Tack snälla för din återkoppling! Vad roligt att höra att du fick snabb och vänlig hjälp med att aktivera nyckelbrickan. Du är varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp något mer vi kan hjälpa dig med. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Wrote about Förebygg

Mycket gott bemötande. Lyckligtvis har vi inte behövt använda tjänsten, men den ger oss trygghet. Thomas Sundberg

Svar från Förebygg

Hej Eva, Tack för att du tog dig tid att skriva! Vad fint att höra att du är nöjd med bemötandet och att tjänsten ger er en känsla av trygghet. Vi finns här om ni skulle behöva hjälp framöver eller om några frågor dyker upp. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Hans F
Wrote about Förebygg

Allt bra. Allt bra. Allt bra. Allt bra. Allt bra.

Svar från Förebygg

Hej Hans, Stort tack för din återkoppling! Härligt att höra att allt har fungerat så bra hela vägen. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Eva Marie L
Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

Inga kommentarer. Samtalet handlade om att betala med autogiro

Svar från ID-Skydd

Hej Eva Marie, Tack för att du tog dig tiden att skriva! Vad bra att höra att ni kunde ordna betalningen med autogiro under samtalet. Tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp några frågor framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Marcus A
Wrote about Förebygg

Mycket trevligt möte med personal från förebygg!

Svar från Förebygg

Hej Marcus, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du hade ett trevligt möte med vår personal. Tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp några frågor framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Camilla L
Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

För det första så fick jag fel info när jag skaffade abonnemanget (de sa att det inte är någon bindningstid men det var det), men det har väl funkat ganska bra!

Svar från ID-Skydd

Hej Camilla, Tack för att du delar med dig av din återkoppling. Vi beklagar att informationen kring bindningstiden upplevdes otydlig i början, så ska det självklart inte kännas. Samtidigt är vi glada att höra att tjänsten ändå har fungerat bra för dig. Om du vill får du gärna höra av dig till oss så går vi gärna igenom ditt abonnemang tillsammans. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Richard Björn U
Wrote about Förebygg

Mycket bra på alla sätt trevligt bemötande

Svar från Förebygg

Hej Richard Björn, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde både hjälpen och bemötandet som mycket bra. Tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp några frågor framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Ewonne E
Wrote about Förebygg

Bemötandet var det bästa man kan få. Förväntningarna var mycket bättre än jag förväntat mig. Han jag pratade med var lyhörd och tålmodig fick allt förklarat så man förstod så jag hade svar på allt när vi var klara. En TOPPEN personal som ni kan vara jätte nöjda med .

Svar från Förebygg

Hej Ewonne, Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att höra att bemötandet överträffade dina förväntningar och att du fick tydliga svar på dina frågor under samtalet. Extra kul att du lyfter fram vår medarbetare – vi ser självklart till att din fina återkoppling förs vidare. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det skulle dyka upp några frågor framöver. Önskar dig en riktigt fin helg! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

Mycket bra bemötande. Tycker dom är förstående och trevliga. Försöker alltid göra det lätt att förstå.

Svar från ID-Skydd

Hej Eva, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplever bemötandet som både trevligt och förstående och att informationen känns lätt att ta till sig. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det skulle dyka upp några frågor framöver. Önskar dig en riktigt fin helg! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Vivianne S
Wrote about Förebygg

Förebygg ville kolla att min nya brandvarnare hade kommit fram och det är ju omtänksamt

Svar från Förebygg

Hej Vivianne, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade att vi följde upp så att din nya brandvarnare hade kommit fram. Vi vill gärna säkerställa att allt fungerar som det ska och att du känner dig trygg med tjänsten. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss om det skulle dyka upp några frågor framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Britt Karin Ann-Kris B

Snabbt enkelt och trevlig personal

Svar från Förebygg

Hej Britt Karin Ann-Kris, Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du upplevde allt som både snabbt och enkelt samt att du är nöjd med bemötandet från vår personal. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du skulle ha några frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en härlig dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Agneta V

Trevlig tillmötesgående,förstående personal

Svar från Förebygg

Hej Agneta, Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du upplevde vår personal som både trevlig och förstående. Ett bra och respektfullt bemötande är något vi alltid strävar efter. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du skulle behöva hjälp framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Lennart L
Wrote about Förebygg

Lungt o och Sannast samtal är ovanlig av försäljare

Svar från Förebygg

Hej Lennart, Tack för att du tog dig tiden att skriva! Vad roligt att höra att du upplevde samtalet som lugnt och ärligt. Vi försöker alltid ha en tydlig och respektfull dialog så att allt känns tryggt och enkelt. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss igen om du skulle ha några frågor framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Petra H
Wrote about Förebygg

Trevlig kille och vi löste problemet

Svar från Förebygg

Hej Petra, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att ni tillsammans kunde lösa problemet. Det känns alltid bra när vi kan hjälpa till på ett smidigt sätt. Hör gärna av dig om det skulle dyka upp några frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Karina O
Wrote about Förebygg

Bra samtal och bemötande trevlig peson Allt gick smidit

Svar från Förebygg

Hej Karina, Tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde både samtalet och bemötandet som bra och att allt gick smidigt. Det är precis så vi vill att kontakten med oss ska kännas. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det skulle dyka upp några frågor framöver. Önskar dig en fantastisk dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Susanne Elisabeth L

Väldigt trevlig kille o ett bra samtal

Svar från Förebygg

Hej Susanne Elisabeth, Vi vill tacka för de fina orden! Vad roligt att höra att du upplevde samtalet som bra och att bemötandet var trevligt. Det är viktigt för oss att varje kontakt ska kännas både tydlig och positiv. Skulle du ha några frågor eller funderingar framöver är du varmt välkommen att höra av dig till oss igen. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Heléne W
Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

Lätt att få kontakt med. Förklarar tydligt så man förstår det man undrar över. Alltid trevligt bemötande.

Svar från ID-Skydd

Hej Heléne, Tusen tack för din fina återkoppling! Vad härligt att höra att du upplever att det är lätt att komma i kontakt med oss och att du får tydliga förklaringar när du har frågor. Ett trevligt och hjälpsamt bemötande är något vi alltid strävar efter. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det skulle dyka upp fler funderingar framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Tove A
Wrote about Förebygg

En trevlig upplevelse och en trevlig personal som påminde mig om att betala fakturan och ordnade med autogiro

Svar från Förebygg

Hej Tove, Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att höra att du hade en trevlig kontakt med vår personal och att ni kunde ordna med autogiro på ett smidigt sätt. Det är skönt när sådant kan lösas enkelt. Hör gärna av dig om det skulle dyka upp några frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Ann-Charlotte F
Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

Mycket snabbt svar! Trevlig person svarade som klart, lugt och tydligt förklarade varför senaste fakturan var på ett högre belopp än föregående fakturan. Svarade också bra på mina övriga frågor. Trevligt och informativt samtal!

Svar från ID-Skydd

Hej Ann-Charlotte, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och att samtalet upplevdes som både tydligt och informativt. Det är viktigt för oss att kunna förklara och reda ut frågor på ett lugnt och begripligt sätt. Du är självklart varmt välkommen att höra av dig igen om det skulle dyka upp fler funderingar framöver. Önskar dig en riktigt härlig dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Kristina S
Wrote about Mobilt brandlarm a part of Förebygg

Bra bemötande vid uppringningen när testlarmet gjordes.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Kristina, Tack för att du tog dig tiden att skriva! Vad bra att höra att du upplevde bemötandet som positivt vid uppringningen i samband med testlarmet. Det är viktigt för oss att allt fungerar smidigt när larmet testas. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det skulle dyka upp några frågor framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Anna L

Mycket professionellt och tryggt

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Anna, Tack för ditt underbara omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde kontakten som både professionell och trygg. Det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska ha när de är i kontakt med oss. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det skulle dyka upp några frågor framöver. Önskar dig en fantastisk dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Barbro W
Wrote about Förebygg

Mkt trevligt bemötande, löste ”problemet” bra.

Svar från Förebygg

Hej Barbro, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som trevligt och att vi kunde hjälpa till att lösa problemet på ett bra sätt. Det känns alltid bra när vi kan reda ut saker tillsammans. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det skulle dyka upp några frågor framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer

Ewa L
Wrote about ID-Skydd a part of Förebygg

Hej! Har pratat med Oskar och fått ett Trevligt bemötande och god kunskap samt svar på mina funderingar Tack från Ewa Lundholm 🤗

Svar från ID-Skydd

Hej Ewa, Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och tydliga svar på dina funderingar i samtalet med Oskar. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig väl omhändertagen och får den hjälp du behöver. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om det skulle dyka upp fler frågor framöver. Önskar dig en riktigt härlig dag! Vänligen, Sofia Kundrelationer