Företagsmassagen - företag

5.0 / 5 baserat på 10 omdömen

Företagsmassagen - företag en del av Företagsmassagen

Vi på Företagsmassagen erbjuder en tid för avkoppling till alla anställda! Vi tror att en hälsostrategi i form av företagsmassage ger både ökad hälsa och ökad lönsamhet på jobbet. Att få massage tar inte lång tid och självklart kommer samma instruktör varje gång om ni vill det.

Läs vad 10 Läs vad Företagsmassagen - företag

 • 2021-04-08
  Insamlad av företaget
  Vi köper massage på jobbet och är väldigt nöjda.
  Smidigt företag att ha å göra med, inget strul och fantastiskt bra massage får vi.
  Tack Jennie, det gläder oss att höra att ni är så nöjda. Det är så vi vill att det skall vara. Vi ser framemot ett långsiktigt samarbete med er. Mvh Företagsmassagen Företagsmassagen - företag
  Gilla
 • 2020-03-31
  Insamlad av företaget
  Hej,
  Vi på Amaranten har haft fantastiskt smarbete med Företgsmassage i nästan två år.
  Våra medarbetare hade möjliget att få massage två gånger per månad, som hotellet betalde för.
  Datta var väldigt uppskatat och hjälpt till minskad sjukfrånvaro.
  Det går alltid enkelt att ändra eller boka extra massagetillfälle.
  Stort tack till Martin och Mona!

  Mvh
  Dragana
  Tack Dragana för ett mycket gott samarbete. Vi är så glada för vårt samarbete. Mvh Martin & Mona Företagsmassagen Företagsmassagen - företag
  Gilla
 • 2020-02-04
  Insamlad av företaget
  Väldigt proffsiga och tillmötesgående. Alla på företaget som har utnyttjat tjänsten har varit mer än nöjda. Då vi har haft massage under en längre tid på företaget så är vi alla rätt kräsna så förväntningarna som vi hade var ganska så höga, Företagsmassagen levde verkligen upp till dom!

  Tack för allt!
  Tack Linnéa, vi är mycket nöjda över vårt samarbete och tackar för dessa fina ord. Vi ser framemot framtiden. mvh Martin, Mona och Företagsmassagens team. Företagsmassagen - företag
  Gilla
 • 2018-01-11
  Insamlad av företaget
  Vi har använt oss av Företagsmassagen i ca 1 år och är supernöjda!

  Möjligheten att kunna få massage i våra egna lokaler är för oss guld värt. Massören är dessutom en av de bästa massörer jag har haft.

  Vi får alltid ett trevlig bemötande av både ledning och massör som bjuder på glädje och värme.

  Maria Widgren
  Bokföringsproffsen Stockholm AB
  Gilla
 • 2017-12-01
  Insamlad av företaget
  Jätte bra sevice, nöjd varje gång
  Gilla
 • 2017-11-23
  Insamlad av företaget
  Företagsmassagen har besökt vårat kontor vid flera tillfällen och det är ett lika uppskattat besök vare gång.
  Massösen är duktig och kompetent och i och med att hon träffat oss vid flera tillfällen har hon lärt känna oss och vet vilka behov respektive person har. Flera ur personalstyrkan anser att det är den bästa massagen de har fått!
  Det är också mycket uppskattat att de kan utföra massagen på plats vilket är tidsbesparande.
  Vi rekommenderar varmt Företagsmassagen!
  Gilla
 • 2017-11-06
  Insamlad av företaget
  1 gång i månaden kommer en mycket duktig massör till oss från Företagsmassagen och ger vår personal massage. Personalen uppskattar att de inte behöver ta sig från jobbet och de får sig en avkopplande och välgörande stund för sig själva. Samarbetet fungera mycket bra då de är lyhörda, städar efter sig och alltid är glada och positiva.
  En annan sak som också är smidig är att Företagsmassagen är anslutna till Actiway som vårat företag använder för administration av friskvårdsbidraget vilket gör betalningen enkel och smidig. Om personalen vill betala på annat sätt tar de även kort och swish.
  Vi rekommenderar Företagsmassagen för deras lyhörda, duktiga personal samt deras personliga touch samt att hon gör verkligen mirakel med ömma muskler :)
  Gilla
 • 2017-11-02
  Insamlad av företaget
  Företagsmassagen besöker vårt kontor regelbundet och ger vår personal massage. Det vi uppskattar är deras flexibilitet när det kommer till att anpassa massagen till tider som passar vårt företag samt att de alltid kommer i tid. Våra anställda tycker massagen håller hög kvalitet då massösen verkligen känner efter var vi har ont eller är stela och anpassar massagen till var och en av oss.
  Gilla
 • 2017-10-27
  Insamlad av företaget
  Företagsmassagen besöker vårt kontorshotell Sanna Office Hub varannan vecka och erbjuder våra hyresgäster massage.
  Genom vårt samarbete med Företagsmassagen sparar våra hyresgäster tid och blir mer effektiva i sitt företagsbyggande. Genom att vi tillhandahåller massage så ökar även attraktiviteten för att hyra plats på kontorshotellet.
  Genom Företagsmassagens onlinebokning har vår administration minskat och gjort det enkelt för alla att se lediga tider samt boka sig en tid. Vi kan verkligen rekommendera Företagsmassagen för deras personliga service, duktiga massörer och deras lyhördhet.
  Gilla
 • 2017-10-23
  Insamlad av företaget
  Underbar massage utav Mona! Man blir en helt ny människa efter hennes behandlingar!
  Gilla