Företagsmassagen - gravidmassage

4.4 / 5 baserat på 16 omdömen

Företagsmassagen - gravidmassage en del av Företagsmassagen

Lider du av krämpor i samband med en graviditet? Här på Företagsmassagen masserar vi även dig som är gravid. Vi har välutbildade gravidmassörer som ger behandlingar på 55 eller 80 minuter. Självklart anpassar vi oss efter dina speciella behov och efter hur långt gången du är i graviditeten.

Läs vad 16 Läs vad Företagsmassagen - gravidmassage

 • 2020-07-04
  Insamlad av företaget
  Gravidmassagen gav mig en skön avkopplande stund. Positivt med special utformad kudde med hål för mage och bröst.
  Tack Malou, Du är mycket välkommen tillbaka vid tillfälle. mvh Företagsmassagen Företagsmassagen - gravidmassage
  Gilla
 • 2020-06-16
  Insamlad av företaget
  Köpte gravidmassage och blev riktigt nöjd!
  Tack Sara, vi blir så glada när vi får så nöjda kunder. Mycket välkommen tillbaka. Företagsmassagen - gravidmassage
  Gilla
 • 2020-06-14
  Insamlad av företaget
  Gravidmassage 50 min som var utmärkt! Jätteskönt och kommer komma tillbaka innan jag föder =) Rekommenderas varmt!
  Tack Elin, vi blir så glada när vi får så nöjda kunder som dig. Mycket välkommen tillbaka. Företagsmassagen - gravidmassage
  Gilla
 • 2020-06-12
  Insamlad av företaget
  Suverän mottagande när man kommer till salongen . Riktigt bra och skön gravidmassage
  Tack Sofia, det glädjer oss att du känner dig välkommen och att du är nöjd med din massage. Mycket välkommen tillbaka. Mvh Företagsmassagen Företagsmassagen - gravidmassage
  Gilla
 • 2020-05-14
  Insamlad av företaget
  Så nöjd, trevlig och kunnig personal.
  Tack Sofia, Vad glada vi blir av att du är så nöjd med din massage. Mycket välkommen tillbaka. Mvh Företagsmassagen Företagsmassagen - gravidmassage
  Gilla
 • 2019-01-15
  Insamlad av företaget
  Bra gravidbänk och bra pris. Enda ”negativa” jag upplevde var att det var ganska många inslag av en thai massage till skillnad från en klassisk massage, något jag inte var beredd på.
  Så tycker att den informationen kunde varit tydligare vid bokningstillfället så man har rätt förväntningar.
  Gilla
 • 2018-11-15
  Insamlad av företaget
  Gravidmassage: Väldigt trevlig massör och duktig på själva massagen, dock kändes det inte speciellt gravidanpassat. Jag ville få hjälp med mina specifika gravidkrämpor vilket jag inte fick trots att jag fyllt i formuläret innan med vilka krämpor jag hade. Massören var först inte medveten om att jag beställt gravidmassage och ledde in mig i ett rum utan gravidmassagebänk. Först när hon tittade på mig och såg min mage förstod hon det och vi fick byta rum, redan där kändes massagen inte planerad/förberedd. "Gravidmassagebänken" var mycket obekväm då avståndet mellan hålet i magen och delen man vilar huvudet mot var alldeles för långt (och då är jag över medellängd) vilket gjorde att man fick ligga med ansiktet mittemellan bänken och huvuddelen.
  Ni bör skriva på er hemsida att alla massörer pratar engelska, då alla inte är bekväma med/inte kan prata engelska, speciellt om man inte är beredd på det. Det var en stor anledning till att jag inte kände att jag kunde förklara för min massör vilka krämpor jag hade då jag inte kan de specifika orden för mina besvär på engelska samt att det är svårt att förklara på något annat sätt än de medicinska termerna.
  Hej Ida, tack för din recension och först och främst vill jag be om ursäkt för att det blev fel rum från första början, det var en kommunikationsmiss från min sida i receptionen. När det kommer till gravidmassage och gravidkrämpor så anpassar vi massagen till var dessa krämpor är och hur långt gången massagen är likaså hårdhet på massagen. Tex så kan vi inte göra hård massage tex på fötterna och svanken då detta kan starta en förlossning efter massagen vilket vi inte vill skall ske. Dock ser det ut på blanketten du fyllde i att det gav effekt från före och efter vilket är positivt. Vi uppskattar också att du tyckte att massösen var duktig på själva massagen. Angående språk så har vi massöser och massörer som talar olika språk såsom tex svenska, engelska samt andra språk och det kan vi absolut bli tydligare med på vår hemsida. Vi hoppas att när barnet väl kommit ut att du återkommer för en hårdare och behandlande massage som kommer hjälpa dig att bli av med mer stelhet och värk. Med vänliga hälsningar Martin Företagsmassagen Företagsmassagen - gravidmassage
  Gilla
 • 2018-09-11
  Insamlad av företaget
  Gravidmassage 80min. Blev bemött på ett trevligt och välkomnande sätt. Mina förväntningar var att det skulle vara trevligt, lugnt, harmoniskt vilket det var. Glad personal som tog väl hand om sina kunder. En bra upplevelse som skänkte mig lugn och ro.
  Gilla
 • 2018-08-02
  Insamlad av företaget
  Jag var på gravidmassage 55 min, fick massage över hela fram- och baksidan av kroppen, armarna och benen (exkl magen såklart) vilket var välbehövligt då jag är i vecka 38. De hade en massagebänk med hål för magen men hålet var för långt ner för att huvudet skulle nå upp till bänkens huvudkudde men fick en kudde att lägga huvudet på istället vilket funkade bra.
  Gilla
 • 2018-07-31
  Insamlad av företaget
  Fantastisk gravidmassage där Mona gick igenom hela kroppen. Rekommenderar till 100%!
  Gilla