Massage Stockholms län Stockholm Kungsholmen Företagsmassagen Företagsmassagen - gravidmassage
4.3 / 5 i betyg av
11 omdömen
Aktiv på Reco.se sedan 2017

Företagsmassagen - gravidmassage
en del av Företagsmassagen

Lider du av krämpor i samband med en graviditet? Här på Företagsmassagen masserar vi även dig som är gravid. Vi har välutbildade gravidmassörer som ger behandlingar på 55 eller 80 minuter. Självklart anpassar vi oss efter dina speciella behov och efter hur långt gången du är i graviditeten. Läs mer

Läs vad 11 Läs vad Företagsmassagen - gravidmassage

 • Amanda B skrev om Företagsmassagen - gravidmassage en del av Företagsmassagen

  2019-01-15

  Insamlad av företaget
  Bra gravidbänk och bra pris. Enda ”negativa” jag upplevde var att det var ganska många inslag av en thai massage till skillnad från en klassisk massage, något jag inte var beredd på.
  Så tycker att den informationen kunde varit tydligare vid bokningstillfället så man har rätt förväntningar. Läs mer
  Företagsmassagen gillar detta
 • Ida L skrev om Företagsmassagen - gravidmassage en del av Företagsmassagen

  2018-11-15

  Insamlad av företaget
  Gravidmassage: Väldigt trevlig massör och duktig på själva massagen, dock kändes det inte speciellt gravidanpassat. Jag ville få hjälp med mina specifika gravidkrämpor vilket jag inte fick trots att jag fyllt i formuläret innan med vilka krämpor jag hade. Massören var först inte medveten om att jag beställt gravidmassage och ledde in mig i ett rum utan gravidmassagebänk. Först när hon tittade på mig och såg min mage förstod hon det och vi fick byta rum, redan där kändes massagen inte planerad/förberedd. "Gravidmassagebänken" var mycket obekväm då avståndet mellan hålet i magen och delen man vilar huvudet mot var alldeles för långt (och då är jag över medellängd) vilket gjorde att man fick ligga med ansiktet mittemellan bänken och huvuddelen.
  Ni bör skriva på er hemsida att alla massörer pratar engelska, då alla inte är bekväma med/inte kan prata engelska, speciellt om man inte är beredd på det. Det var en stor anledning till att jag inte kände att jag kunde förklara för min massör vilka krämpor jag hade då jag inte kan de specifika orden för mina besvär på engelska samt att det är svårt att förklara på något annat sätt än de medicinska termerna. Läs mer
  2018-11-15 Företagsmassagen svarar Ida L
  Hej Ida, tack för din recension och först och främst vill jag be om ursäkt för att det blev fel rum från första början, det var en kommunikationsmiss från min sida i receptionen.

  När det kommer till gravidmassage och gravidkrämpor så anpassar vi massagen till var dessa krämpor är och hur långt gången massagen är likaså hårdhet på massagen. Tex så kan vi inte göra hård massage tex på fötterna och svanken då detta kan starta en förlossning efter massagen vilket vi inte vill skall ske. Dock ser det ut på blanketten du fyllde i att det gav effekt från före och efter vilket är positivt.

  Vi uppskattar också att du tyckte att massösen var duktig på själva massagen.

  Angående språk så har vi massöser och massörer som talar olika språk såsom tex svenska, engelska samt andra språk och det kan vi absolut bli tydligare med på vår hemsida.

  Vi hoppas att när barnet väl kommit ut att du återkommer för en hårdare och behandlande massage som kommer hjälpa dig att bli av med mer stelhet och värk.

  Med vänliga hälsningar

  Martin
  Företagsmassagen
  gillar detta
 • Johannah K
  Johannah K skrev om Företagsmassagen - gravidmassage en del av Företagsmassagen

  2018-09-11

  Insamlad av företaget
  Gravidmassage 80min. Blev bemött på ett trevligt och välkomnande sätt. Mina förväntningar var att det skulle vara trevligt, lugnt, harmoniskt vilket det var. Glad personal som tog väl hand om sina kunder. En bra upplevelse som skänkte mig lugn och ro. Läs mer
  Företagsmassagen gillar detta
 • Ingrid S skrev om Företagsmassagen - gravidmassage en del av Företagsmassagen

  2018-08-02

  Insamlad av företaget
  Jag var på gravidmassage 55 min, fick massage över hela fram- och baksidan av kroppen, armarna och benen (exkl magen såklart) vilket var välbehövligt då jag är i vecka 38. De hade en massagebänk med hål för magen men hålet var för långt ner för att huvudet skulle nå upp till bänkens huvudkudde men fick en kudde att lägga huvudet på istället vilket funkade bra. Läs mer
  Företagsmassagen gillar detta
 • Madeleine A skrev om Företagsmassagen - gravidmassage en del av Företagsmassagen

  2018-07-31

  Insamlad av företaget
  Fantastisk gravidmassage där Mona gick igenom hela kroppen. Rekommenderar till 100%! Läs mer
  Företagsmassagen gillar detta
 • Saga G skrev om Företagsmassagen - gravidmassage en del av Företagsmassagen

  2018-06-16

  Insamlad av företaget
  Trevlig personal och skön gravidmassage på 80min. Tyvärr kändes lokalen lyhörd både då folk gick runt omkring i korridoren och bilar som körde ute på gatan vilket störde min inre harmoni... Läs mer
  2018-06-20 Företagsmassagen svarar Saga G
  Tack Saga för din recension och vi ber om ursäkt för att du blev störd. Bilarna har vi svårt att göra något åt men inne i lokalen så skall vi absolut göra vårt bästa för att bättra oss. Vi hoppas att få se dig här snart igen och att du får en ännu bättre upplevelse då.
  gillar detta
 • Anna L skrev om Företagsmassagen - gravidmassage en del av Företagsmassagen

  2018-06-15

  Insamlad av företaget
  Gravidmassage 80 minuter. Jättetrevligt bemötande samt bra massage. Läs mer
  Företagsmassagen gillar detta
 • Sara W skrev om Företagsmassagen - gravidmassage en del av Företagsmassagen

  2017-11-20

  Insamlad av företaget
  Massagen var toppen och massören duktig och väldigt trevlig. Allt var plus, en förbättringsmöjlighet vore om de andra massörerna inte pratade med sina kunder då det blir svårt att slappna av själv när man hör andras diskussioner. Läs mer
  2017-11-21 Företagsmassagen svarar Sara W
  Tack Sara för din recension och din feedback. Vi ser framemot att få massera dig snart igen. Ps. Om du har möjlighet att komma på lördagar så har vi just nu en massör på plats så då är det bara du och massören på plats. Ds.
  Företagsmassagen gillar detta
 • Cecilia M skrev om Företagsmassagen - gravidmassage en del av Företagsmassagen

  2017-10-23

  Insamlad av företaget
  Det var mycket bra! Men hade nog velat att fötterna också masserades. Läs mer
  2017-10-23 Företagsmassagen svarar Cecilia M
  Hej Cecilia, tack för din recension. Enligt den utbildning massörerna har rekommenderas inte hård massage av fötterna då detta kan sätta igång förlossning i förtid. Så för dig och ditt barns bästa masserar vi inte fötterna hårt. När barnet väl har förlösts är du mycket välkommen tillbaka för en välgörande helkroppsmassage inklusive fotmassage. Vi önskar dig allt gott under den återstående graviditetstiden. Med vänlig hälsning Företagsmassagen.
  gillar detta
 • Anna H skrev om Företagsmassagen - gravidmassage en del av Företagsmassagen

  2017-07-28

  Insamlad av företaget
  Var på gravidmassage och är mycket nöjd. Läs mer
  2017-08-02 Företagsmassagen svarar Anna H
  Tack Anna för recensionen. Vi är mycket glada för att du är så nöjd med massagen och hoppas vi får se dig snart igen. Mycket välkommen tillbaka. Mvh Företagsmassagen.
  Företagsmassagen gillar detta
4.3 / 5 — 144 recos
4.3 / 5 — 11 recos
5.0 / 5 — 7 recos